همون بحث ماندگاری که قبلا میگفتم .. من مطمئنم از آهنگ کوه خوشم میاد و به دلم میشنه ولی میدونم بعد از دو هفته دلمو میزنه و دیگه برام غیرقابل شنیدن میشه و نمیتونم مثل روز اول مدام پلی کنم ... بحث کلی من اینه و کاری با قشنگ بودن و نبودنش ندارم که امیدوارم حرفم درست از آب دربیاد و حداقل بشه دو هفته باهاش حال کنم و یک روزه نباشه ...
(البته بعضی از آهنگها هم هستن که تازه بعد از دو هفته معلوم میشه چه گنجی هستن )
این دو تا آهنگ هم مثل آهنگ اعتراف منتشر نشده شادمهر مارو تو خماری گذاشتن .. اصلا نمیدونم قراره کی و با صدای کی نسخه کاملشونو بشنویم ..
به هیچ وجه از دست ندین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد مدت ها یاد یه آهنگی افتادم
قبل اومدنش دموش اومده بوده همه میگفتن اینو شادمهر تنظیم کرده که نبود
چقد انتظار کشیدم بیاد بعد با اینترنت کم سرعت دانلودش کردم
آهنگ جدید فرشید ادهمی ( گیتاریست آثار شادمهر) .. قشنگه بد نیست .. خودش آهنگسازی و تنظیم کرده و با صدای خودشه
ای بااابااا کی خودت آهنگ سااازی می کنی پس ؟
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)