وقتی شعر این آهنگ رو شنیدم کلی لذت بردم .. به نظرم باید اردلان سرافراز و ایرج جنتی عطایی و روزبه بمانی و.... یه کلاس برن پیش آمین و ترانه گفتن رو یاد بگیرن .. فوق العاده بود عالی بود .. مگه بهتر از اینم میشه ترانه گفت؟ نیلوفر لاری پور بهتره بره خجالت بکشه .. بهترین شعر کره زمین بود .. ببخشید زود قضاوت میکردم

من دیگه تصمیم ندارم بحث کنم و انتقادات رو واگذار میکنم به امثال بهروز صفاریان و کاوه یغمایی و فرید زولاند و .... تا نقدش کنن و مطمئنم اگه همون اساتید قدیمی هم از روی منطق نقد کنن هم تمام اعتبارشونو زیر پا میزارین و با بی احترامی و توهین نقدشونو زیر سوال میبرید .. درسته خودم ترانه سرا هستم و ترانه هام تو وزارت ارشاد مجوز داره ولی بازم ترانه رو هم نقد نمیکنم و قضاوت رو میسپارم به امثال یغماگلرویی و اردلان سرافراز و افشین مقدم و .... که میدونم اگه اونام نقد کنن کلی ناسزا بهشون میگید ... من که کلا تصمیم گرفتم دیگه نقد نکنم و الکی تعریف کنم
فقط میتونم بگم شادمهر تو هر آهنگی سرفه هم میکنه اون آهنگه قشنگ میشه ، این حنجره واقعا استثنائیه و یه موهبت الهی که انشالله شادمهر بیشتر قدرشو بدونه چون معجزه میکنه و همیشه منجی شعرها و آهنگها بوده و بدترین هارو از فرش به عرش میبره و بهترین صدا و تحریرهایی که میشد شنید شنیدم ، وگرنه چه فرقی بین این آهنگ و آهنگ خیالت تخت با صدای محمدعلیزاده که دیروز منتشر شده بود یعنی اون اینقدر بد بود؟ ..
الان تا بهم اتهام نفهمی و زبون درازی نزدین برم ..
تنها حسن آهنگ فقط این بود --> شادمهر

... که همیشه با انتشار آهنگای جدید کلی ولوله و انتظار و بحث و شلوغی ایجاد میکنه ...
البته بی شوخی ملودی و تنظیمش خوب بود و در سطح ملودی های علیرضاطالسچی و محمدعلیزاده و سامان جلیلی و .. تنظیمای میلاد ترابی و بابک مافی و .... و قابل قبول بود و تقریبا در سطح همونا بود ..