صفحه 3058 از 4119 نخستنخست ... 205825582958300830483056305730583059306030683108315835584058 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 30,571 به 30,580 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    آروم آروم مرد میشد
    رنگ چهره ش زرد میشد
    از بلندی پرت میشد
    قصه این بود
    قصه این بود …
    با یه مشت حرفای تازه بعد یه عمر روبرو شد
    این تموم ماجرا بود قصه اینجوری شروع شد
    اون کی بود اون که دوست داشت ؟
    بگو واقعا کی بود کی ؟
    حالش مثل قبل نشد از وقتی با تو روبرو شد
    من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه
    منم من همون آغوشی که یه روزی خونه ت بود
    من بودم آی دیوونه حیف یادت نمی مونه
    یادت رفته این آدم یه روز دیوونه ت بود
    آروم آروم مرد میشد
    با خودش همدرد میشد
    یخ میزد خونسرد میشد
    قصه این بود
    قصه این بود …
    با یه مشت حرفای تازه بعد یه عمر روبرو شد
    این تموم ماجرا بود قصه اینجوری شروع شد
    اون کی بود اون که دوست داشت ؟
    بگو واقعا کی بود کی ؟
    حالش مثل قبل نشد از وقتی با تو روبرو شد
    منم من همون آغوشی که یه روزی خونه ت بود
    من بودم آی دیوونه حیف یادت نمی مونه
    یادت رفته این آدم یه روز دیوونه ت بود

نیمه فعال
    وقتی شعر این آهنگ رو شنیدم کلی لذت بردم .. به نظرم باید اردلان سرافراز و ایرج جنتی عطایی و روزبه بمانی و.... یه کلاس برن پیش آمین و ترانه گفتن رو یاد بگیرن .. فوق العاده بود عالی بود .. مگه بهتر از اینم میشه ترانه گفت؟ نیلوفر لاری پور بهتره بره خجالت بکشه .. بهترین شعر کره زمین بود .. ببخشید زود قضاوت میکردم
    من دیگه تصمیم ندارم بحث کنم و انتقادات رو واگذار میکنم به امثال بهروز صفاریان و کاوه یغمایی و فرید زولاند و .... تا نقدش کنن و مطمئنم اگه همون اساتید قدیمی هم از روی منطق نقد کنن هم تمام اعتبارشونو زیر پا میزارین و با بی احترامی و توهین نقدشونو زیر سوال میبرید .. درسته خودم ترانه سرا هستم و ترانه هام تو وزارت ارشاد مجوز داره ولی بازم ترانه رو هم نقد نمیکنم و قضاوت رو میسپارم به امثال یغماگلرویی و اردلان سرافراز و افشین مقدم و .... که میدونم اگه اونام نقد کنن کلی ناسزا بهشون میگید ... من که کلا تصمیم گرفتم دیگه نقد نکنم و الکی تعریف کنم
    فقط میتونم بگم شادمهر تو هر آهنگی سرفه هم میکنه اون آهنگه قشنگ میشه ، این حنجره واقعا استثنائیه و یه موهبت الهی که انشالله شادمهر بیشتر قدرشو بدونه چون معجزه میکنه و همیشه منجی شعرها و آهنگها بوده و بدترین هارو از فرش به عرش میبره و بهترین صدا و تحریرهایی که میشد شنید شنیدم ، وگرنه چه فرقی بین این آهنگ و آهنگ خیالت تخت با صدای محمدعلیزاده که دیروز منتشر شده بود یعنی اون اینقدر بد بود؟ ..
    الان تا بهم اتهام نفهمی و زبون درازی نزدین برم ..
    تنها حسن آهنگ فقط این بود --> شادمهر ... که همیشه با انتشار آهنگای جدید کلی ولوله و انتظار و بحث و شلوغی ایجاد میکنه ...
    البته بی شوخی ملودی و تنظیمش خوب بود و در سطح ملودی های علیرضاطالسچی و محمدعلیزاده و سامان جلیلی و .. تنظیمای میلاد ترابی و بابک مافی و .... و قابل قبول بود و تقریبا در سطح همونا بود ..

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    وقتی شعر این آهنگ رو شنیدم کلی لذت بردم .. به نظرم باید اردلان سرافراز و ایرج جنتی عطایی و روزبه بمانی و.... یه کلاس برن پیش آمین و ترانه گفتن رو یاد بگیرن .. فوق العاده بود عالی بود .. مگه بهتر از اینم میشه ترانه گفت؟ نیلوفر لاری پور بهتره بره خجالت بکشه .. بهترین شعر کره زمین بود .. ببخشید زود قضاوت میکردم
    من دیگه تصمیم ندارم بحث کنم و انتقادات رو واگذار میکنم به امثال بهروز صفاریان و کاوه یغمایی و فرید زولاند و .... تا نقدش کنن و مطمئنم اگه همون اساتید قدیمی هم از روی منطق نقد کنن هم تمام اعتبارشونو زیر پا میزارین و با بی احترامی و توهین نقدشونو زیر سوال میبرید .. درسته خودم ترانه سرا هستم و ترانه هام تو وزارت ارشاد مجوز داره ولی بازم ترانه رو هم نقد نمیکنم و قضاوت رو میسپارم به امثال یغماگلرویی و اردلان سرافراز و افشین مقدم و .... که میدونم اگه اونام نقد کنن کلی ناسزا بهشون میگید ... من که کلا تصمیم گرفتم دیگه نقد نکنم و الکی تعریف کنم
    فقط میتونم بگم شادمهر تو هر آهنگی سرفه هم میکنه اون آهنگه قشنگ میشه ، این حنجره واقعا استثنائیه و یه موهبت الهی که انشالله شادمهر بیشتر قدرشو بدونه چون معجزه میکنه و همیشه منجی شعرها و آهنگها بوده و بدترین هارو از فرش به عرش میبره و بهترین صدا و تحریرهایی که میشد شنید شنیدم ، وگرنه چه فرقی بین این آهنگ و آهنگ خیالت تخت با صدای محمدعلیزاده که دیروز منتشر شده بود یعنی اون اینقدر بد بود؟ ..
    الان تا بهم اتهام نفهمی و زبون درازی نزدین برم ..
    تنها حسن آهنگ فقط این بود --> شادمهر ... که همیشه با انتشار آهنگای جدید کلی ولوله و انتظار و بحث و شلوغی ایجاد میکنه ...
    البته بی شوخی ملودی و تنظیمش خوب بود و در سطح ملودی های علیرضاطالسچی و محمدعلیزاده و سامان جلیلی و .. تنظیمای میلاد ترابی و بابک مافی و .... و قابل قبول بود و تقریبا در سطح همونا بود ..
    شاادمهر
    اینایی ک اسم بردیُ شااادمهر آخه ؟ :|

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hoohoo نمایش پست ها
    شاادمهر
    اینایی ک اسم بردیُ شااادمهر آخه ؟ :|

من صدا و تحریر رو با این اسامی مقایسه نکردم و اگه با دقت بخونید میبینید که گفتم شادمهر تو هر آهنگی سرفه هم میکنه اون آهنگه قشنگ میشه ، این حنجره واقعا استثنائیه و بهترین صدا و تحریرهایی که میشد شنید رو تو این آهنگ شنیدم .
    اصلا شعر و که بیخیال من آهنگ و تنظیم رو با آهنگا و تنظیم های این اسم ها مقایسه کردم و کاملا هم در سطح همون اسامی بالا است که گفتم .. شما آهنگ حلقه علیرضا طالسچی رو سرچ کن و دانلود کن .. قبلا مقلدها ادای شادمهر و درمیاوردن و الان شادمهر داره ادای مقلدهاش رو درمیاره
    ولی صدا و تحریر و خوندن در بهترین سطح و بالاتر از رقبای مقلد .. عالی

فعال
    من صدا و تحریر رو با این اسامی مقایسه نکردم و اگه با دقت بخونید میبینید که گفتم شادمهر تو هر آهنگی سرفه هم میکنه اون آهنگه قشنگ میشه ، این حنجره واقعا استثنائیه و بهترین صدا و تحریرهایی که میشد شنید رو تو این آهنگ شنیدم .
    اصلا شعر و که بیخیال من آهنگ و تنظیم رو با آهنگا و تنظیم های این اسم ها مقایسه کردم و کاملا هم در سطح همون اسامی بالا است که گفتم .. شما آهنگ حلقه علیرضا طالسچی رو سرچ کن و دانلود کن .. قبلا مقلدها ادای شادمهر و درمیاوردن و الان شادمهر داره ادای مقلدهاش رو درمیاره
    منم تو بقیه ی چیزا گفتم
    حالا اگه هم داره الان این جوری کار می که ، خوب یااا ا بد .....
    قبلا نشون داد ک هیچ کدوم اینا بهش نمی رسن
    حتی از اینا بزرگ تراااش

فعال
    من ایناا رو گوش نمی دم

نیمه فعال
    واقعا هم که تنها صداشه که آدم تو این ترک همراهیش میکنه شعر واقعا در حد خواننده های درجه ی 2 داخلی مجید خراطها و ... ویدیو هم گه ظاهرا نداره فقط یه تیزر ساخته بودن مثل صدام بزن

نیمه فعال
    دوستان همه طرفدار شادمهر هستیم شکی نیست که بهترین بوده و میخوایم بهترین بمونه

خواهشمندم الکی از ترانه دفاع نکنید که اگر دفاع کنید خیانت کردید به یه ترانه سرایی مثله نیلوفر لاری پور که تخصصی کار میکنه.

خودتون خوب میدونید که اروم اروم مرد میشد رنگ چهرش زرد میشد از بلندی پرت میشد با خودش همدرد میشد یخ میزد خونسرد میشد ترانه نیست.

شرط میبندم اونایی که مچ شدن با آهنگ فقط بخاطر این قسمتشه
    منم من همون آغوشی که یه روزی خونت بود

همینم بخاطره حنجره شادمهر و احساسیه که داره پیاده میکنه وگرنه خواننده ی دیگه میخوند این دو خط هم به فنا میرفت.

9. 3 کاربر مقابل از Aghili عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه ...
    جانم به این صدا
    تو فقط بخون
    تو فقط بخون لعنتی
    بعد از یه ساعت داره بهتر میشه
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Aghili نمایش پست ها
    دوستان همه طرفدار شادمهر هستیم شکی نیست که بهترین بوده و میخوایم بهترین بمونه

خواهشمندم الکی از ترانه دفاع نکنید که اگر دفاع کنید خیانت کردید به یه ترانه سرایی مثله نیلوفر لاری پور که تخصصی کار میکنه.

خودتون خوب میدونید که اروم اروم مرد میشد رنگ چهرش زرد میشد از بلندی پرت میشد با خودش همدرد میشد یخ میزد خونسرد میشد ترانه نیست.

شرط میبندم اونایی که مچ شدن با آهنگ فقط بخاطر این قسمتشه
    منم من همون آغوشی که یه روزی خونت بود

همینم بخاطره حنجره شادمهر و احساسیه که داره پیاده میکنه وگرنه خواننده ی دیگه میخوند این دو خط هم به فنا میرفت.
    دفاااع نمی کنیم ک
    ولی نمی کوبیمشم
    یکی ک یه کار مثِ
    نمی گم تقدیر
    مث اشک من فال قهوه
    عادت
    و خیلی کارای دیگه داره
    ثابت شده س
    فقط سکوت می کنیم

صفحه 3058 از 4119 نخستنخست ... 205825582958300830483056305730583059306030683108315835584058 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع