صفحه 309 از 4119 نخستنخست ... 2092592993073083093103113193594098091309 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 3,081 به 3,090 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    بگذار "عشق" "خاصيت تو " باشد
    نه "رابطه ي خاص تو " با كسي...

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

اينكار پر از انرژيهاي خوبه ، هركسي حق داره ترانه هاي منو دوست نداشته باشه .
    من اينو كاملا درك ميكنم اما متاسفانه كاري از دستم ساخته نيست...
    زماني كه ترانه ي امپراطور منتشر شد بيشترين موج منفي رو گرفتم
    اما لحظه اي باعث نشد فكر كنم كارم رو بد انجام دادم .
    بهش ايمان داشتم و تنها به افراد منتقد گفتم گوش نديد اين كار براي شما ساخته نشده...

قرار نيست من امپراطور يا تقدير يا خوشبختي رو دوباره بنويسم .
    هربار از من فضاي متفاوتي رو خواهند ديد.
    اگر دوستش ندارن هم ازشون معذرت ميخوام كه كار مال اونها نيست
    و مطمئنا كارهايي در بازار پيدا خواهند كرد كه مال اونها و مطابق با سليقه شون باشه.

اين كار مال من ، شادمهر و همه ي اونهايي ست كه دوستش دارن.

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

2. 3 کاربر مقابل از Mehran7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    همچنان منتظر نسخه کارگردان ویدئو کسی لینک داره پخ کنه
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mo$en نمایش پست ها
    رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن

همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن

کمکی بود در خدمتمتتونم

کاربر جدید
    نه که تو 100 تا پست دادی
    شادمهر جای خود چاووشی جای خود با هم مقایسه نکن!!!
    افتاد!!

نیمه فعال
    دوستان با مهران عباسی از طریق اینستا مسیج صحبت کردم گفت به خواست شادمهر اهنگ و مهران ریمیکس میکنه و با اعلام قبلی رسمی منتشر میکنن

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    یه چیز میتونست به ویدئو اضافه بشه !! اول تصویر شادمهر رو نشون میداد که داره به تابلو چپ چپ نگاه میکنه بعد شادمهر ماسک رو مثل هفت تیر بر میداشت میزد خیلی بهتر میشد ولی اینطوری میخواستن که تصویر شادمهر رو نشون ندن و آخرش سورپرایز کنن مثلاّ

دوست عزیزم شما جسارتا اگه روی نقدای این ترک هم همینقدر فکر میکنین واقعا اوضاع خرابه
    اینقدرم ادعاتون میشه که صد سال قبل دارین گوش میدین موزیکو و رابط دارین و فلان ; کاش اینو دقت میکردین که این کلیپ تو ایران فیلم برداری شده
    محمد اولاد "زیگورات" پاشو از ایران بیرون نزاشته عزیز دل من ; از روپاک مدل کار هم میتونین بپرسین
    بخاطر همینم خیلی قشنگ طوری اومده این کلیپ رو ساخه که هم لازم نباشه شادمهر نشون داده بشه زیاد و هم اینکه با لیریکس کار هم آهنگ باشه: ماسک = نفسم بند میاد
    با یه حقه ی ساده که فکر کنم بچه ها هم بفهمن اومده تو لحظه ی آخر مونتاژ کرده تصویر شادمهر ارسالی از خارج! رو که البته پسزمینه ی مشکی کار هم موید حرف منه
    من نقل قول از جمله ی خودتون میکنم که باید طلا گرفت:
    "واقعاآ چرا الکی هر چی که به ذهنمون میرسه میگیم"
    این اولین و آخرین پستمه با اینکه سالهاست بصورت مهمان بارانو دنبال میکردم و همه ی قدیمیارو میشناسم اما هیچوقت لازم ندیدم حرفی بزنم چون همه ماشاا.. عالی هستن
    خلاصه از دست من ناراحت نشو

بیخیال
    از حق نگذریم تفسیر زیبایی داره این موزیک ویدئو و معلومه روی عمق استعاره هاش فکر شده ; میتونم درموردش چند دقیقه صحبت کنم
    اما از نظر تکنیکی عیبهای زیادی داره ; مثل سایه نداشتن تکه های ویچورال و معلق لباس دختر که توی ثانیه ی 29 واضحه "اونی که روی زمین کشیده شده لباس واقعیه ; سایه نیست" و نورپردازی داغون کار مثلا توی ثانیه ی 31 که خورشید از روبرو داره میتابه ولی سایه ی اون آدم هم روبروشه انگار منبع نور پشت بوده

در مورد مستر کار بگم که لطفا یه نسخه ای که اون تهران چی گذاشته رو گوش بدین و شاید نظرتون عوض بشه ; wav هست و کیفیتش خوبه
    این رو هم بگم که معماری مستر و تنظیم این کار یکم تو ایران غریبه ; سبکی هست که حنجره ی وکالیست هیچ تفاوتی با یه ساز نمیکنه و وزنش با سایر اجزای تنظیم یکیه ; بخاطر همین میکسر وقت مستر کردن ابایی نداره صدای خواننده رو همطراز با موزیک بکنه ; برای ما یکم گم بودن صدای شادمهر شاید عجیب باشه ولی سالهاست این سیستم توی موسیقی الکترونیک خصوصا سمت انگلیس دنبال میشه و چندماه دیگه میبینین توی مارکت داخلی مد میشه
    صدای شادمهر ; این گام خوندن از زمان "آزادی" شروع شده و واقعا الان به پختگیش رسیده طوریکه داره ویبره های قشنگی میزنه , بحث دوست داشتن یا نداشتن این کار سلیقه ایه خصوصا ترانه ای که میگه "مگر که غیر از اینه" ; اما واقعا باید نامردی کرد در حق شادمهر که نگیم حنجره ش داره پخته میشه تو دهه ی چهارم زندگیش و خوب می خونه
    شادمهر با انتخاباشه که شادمهره
    انتخاب کرد که بره
    انتخاب کرد که چرت و پرتایی مث حالا بیا اینجارو بخونه
    ماندگار و محالو با پاپ کرن تو یه پکیج ارائه بده
    الانم انتخابش این بوده که این موزیک رو بده ; من نمیگم نمیشه کسی رو که دوسش داریم رو نقد نکرد ; اما من بهش اعتماد میکنم چون حس میکنم دائما در حال پیشرفته ; آدمی نیست که یه اشتباه رو دوبار بکنه ; چندبار از اونایی که میشناختنش وقتی ایران بود شنیدم که آدمی نیست که بدونه راهی که داره میره اشتباهه و همون لحظه که به یقین رسید راهشو عوض نکنه
    اینو من حتی میتونم از پاک کردن دم به دقیقه ی پستای اینستاشم بفهمم ; همینطور از وسواسش روی موزیک و اینکه هممون میدونیم چندین کار با صداش تولید شده که بدون اینکه حتی میا بشنوه رفته تو سطل آشغال
    پس بهش اعتماد کن شاید اون میفهمه مارکتو نیاز موسیقی مملکتو و تو نمی فهمی
    ایرادم میگیری درست بگیر
    یکی هم میگفت "بد عاشق میشم" یعنی چی؟ مخفف بدجور عاشق میشمه دیگه
    بعضیا می خوان گیر بدن به چی گیر میدن , نشنیدی "بد می خوامت" رو مثلا؟

استادم همیشه میگه کار ضغیف و متوسط ینی کسی بتونه همون کارو بکنه ; تنها داراییم , ماشینمو به نام حمید عسکری بهترین مقلد شادمهر میکنم اگه بتونه اینکارو بدون فالش و با همین تحریرا بخونه

یه دوستی هم ویدئو رو با بیت ریت بالاتر می خواست (آقا دانیال فکر کنم) , عزیزم بهترین بیت ریت در حال حاضر نسخه ی 166 مگی هست که میتونین با یکم سرچ پیدا کنین ; این کیفیتش بهتره از باقیه , اگه آشنایی دارین با کسی که توی پی ام سی کار میکنه به اونا نسخه ی مستر رو میدن که بالای یک و نیم گیگه معمولا

کلا اگه بخوام به همه مسائل اینجوری جواب بدم حسشو ندارم ترجیح میدم بخونم مث همه ی این سالها نظر دیگران چیه
    باتشکر

7. 11 کاربر مقابل از ee9900 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mo$en نمایش پست ها
    رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن

همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن

کمکی بود در خدمتمتتونم

9. کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    راستش امشب که چند دور کار را گوش دادم برعکس دیشب مقداری صدای شادمهر تاثیر گذاشت روم
    گرفت به قول معروف .. دیشب حسابی عصبانی بودم و گفتم صدا خیلی داغونه .. قبول دارم یه مقدار تند رفتم
    تو صداش حس وجود داره اما به نظرم کمه, اون احساس ناب همیشگی را زیاد تو آهنگ نمی بینیم

فعال
    @ احسان : به نظرت سینگل بعدی کی میاد ...خیلی باید صبر کنیم؟
    @ فرید : آهنگو نحلیل کن , مشتاقانه منتظرش هستیم
    ضمنا بعدا فرصت داشتی یه نقد هم واسه تنظیم سفر علی لهراسبی بنویس .. ممنون ...

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط ee9900 نمایش پست ها
    دوست عزیزم شما جسارتا اگه روی نقدای این ترک هم همینقدر فکر میکنین واقعا اوضاع خرابه
    اینقدرم ادعاتون میشه که صد سال قبل دارین گوش میدین موزیکو و رابط دارین و فلان ; کاش اینو دقت میکردین که این کلیپ تو ایران فیلم برداری شده
    محمد اولاد "زیگورات" پاشو از ایران بیرون نزاشته عزیز دل من ; از روپاک مدل کار هم میتونین بپرسین
    بخاطر همینم خیلی قشنگ طوری اومده این کلیپ رو ساخه که هم لازم نباشه شادمهر نشون داده بشه زیاد و هم اینکه با لیریکس کار هم آهنگ باشه: ماسک = نفسم بند میاد
    با یه حقه ی ساده که فکر کنم بچه ها هم بفهمن اومده تو لحظه ی آخر مونتاژ کرده تصویر شادمهر ارسالی از خارج! رو که البته پسزمینه ی مشکی کار هم موید حرف منه
    من نقل قول از جمله ی خودتون میکنم که باید طلا گرفت:
    "واقعاآ چرا الکی هر چی که به ذهنمون میرسه میگیم"
    این اولین و آخرین پستمه با اینکه سالهاست بصورت مهمان بارانو دنبال میکردم و همه ی قدیمیارو میشناسم اما هیچوقت لازم ندیدم حرفی بزنم چون همه ماشاا.. عالی هستن
    خلاصه از دست من ناراحت نشو

بیخیال
    از حق نگذریم تفسیر زیبایی داره این موزیک ویدئو و معلومه روی عمق استعاره هاش فکر شده ; میتونم درموردش چند دقیقه صحبت کنم
    اما از نظر تکنیکی عیبهای زیادی داره ; مثل سایه نداشتن تکه های ویچورال و معلق لباس دختر که توی ثانیه ی 29 واضحه "اونی که روی زمین کشیده شده لباس واقعیه ; سایه نیست" و نورپردازی داغون کار مثلا توی ثانیه ی 31 که خورشید از روبرو داره میتابه ولی سایه ی اون آدم هم روبروشه انگار منبع نور پشت بوده
    اول اینکه بقیه حرفات رو نقل نگرفتم چون به من مربوط نمیشه چون من سواد موسیقی ندارم
    دوم اینکه من هیچ ادعایی ندارم که چیزی بلدم و ... من فقط شوخی کردم در مورد ایده کارگردان و گفتم اگه اینجوری میشد بهتر بود ، شما که به قول خودت قدیمی هستی و همه رو میشناسی ! بهتره در مورد کسی که نمیشناسی اظهار نظر نکنی !!!
    من ادعایی ندارم و فقط اومدم نظر شخصی خودم رو گفتم !!!
    شما میگی صد سال قبل گوش دادی و رابطه داری !! والا این اولین باری هست که اومدم گفتم که چند دقیقه زودتر آهنگ رو گوش دادم که کیفیت 128 از رو ویدئو بود ! اسنادش هم موجوده
    در مورد رابطه داشتن هم باید بگم که هیچ رابطه ای با شادمهر ندارم و ... فقط از طریق یه بنده خدایی خبر آهنگ جدید به دست می رسید و اومدم اینجا گفتم ! میتونی بری به پُست های مرداد به اینور رو بخونی ! کدوم صفحه شادمهری یا کلاّ هر صفحه ای تو اینترنت بود که خبر آهنگ جدید رو بزاره . همه میومدن از اینجا کپی میکردن . گفتم هیچ ادعایی ندارم و اینکار هیچ نفعی هم واسم نداره و واسه خودنمایی نیست چون دیگه ...
    حالا من دوباره بهت که میگم که ندیده و نشناخته هر جمله ای به ذهنت میرسه نگو . امیدوارم از دست من ناراحت نشی
    ویرایش توسط ehsan1361 : 01-04-2015 در ساعت 08:51 AM

13. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    @ احسان : به نظرت سینگل بعدی کی میاد ...خیلی باید صبر کنیم؟
    من قبلاّ هم گفتم که دیگه خبر از شادمهر اینجا نمیزنم

صفحه 309 از 4119 نخستنخست ... 2092592993073083093103113193594098091309 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 19 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع