دوست عزیزم شما جسارتا اگه روی نقدای این ترک هم همینقدر فکر میکنین واقعا اوضاع خرابه

اینقدرم ادعاتون میشه که صد سال قبل دارین گوش میدین موزیکو و رابط دارین و فلان ; کاش اینو دقت میکردین که این کلیپ تو ایران فیلم برداری شده

محمد اولاد "زیگورات" پاشو از ایران بیرون نزاشته عزیز دل من ; از روپاک مدل کار هم میتونین بپرسین
بخاطر همینم خیلی قشنگ طوری اومده این کلیپ رو ساخه که هم لازم نباشه شادمهر نشون داده بشه زیاد و هم اینکه با لیریکس کار هم آهنگ باشه: ماسک = نفسم بند میاد
با یه حقه ی ساده که فکر کنم بچه ها هم بفهمن اومده تو لحظه ی آخر مونتاژ کرده تصویر شادمهر ارسالی از خارج! رو که البته پسزمینه ی مشکی کار هم موید حرف منه
من نقل قول از جمله ی خودتون میکنم که باید طلا گرفت:
"واقعاآ چرا الکی هر چی که به ذهنمون میرسه میگیم"
این اولین و آخرین پستمه با اینکه سالهاست بصورت مهمان بارانو دنبال میکردم و همه ی قدیمیارو میشناسم اما هیچوقت لازم ندیدم حرفی بزنم چون همه ماشاا.. عالی هستن
خلاصه از دست من ناراحت نشو
بیخیال
از حق نگذریم تفسیر زیبایی داره این موزیک ویدئو و معلومه روی عمق استعاره هاش فکر شده ; میتونم درموردش چند دقیقه صحبت کنم
اما از نظر تکنیکی عیبهای زیادی داره ; مثل سایه نداشتن تکه های ویچورال و معلق لباس دختر که توی ثانیه ی 29 واضحه "اونی که روی زمین کشیده شده لباس واقعیه ; سایه نیست" و نورپردازی داغون کار مثلا توی ثانیه ی 31 که خورشید از روبرو داره میتابه ولی سایه ی اون آدم هم روبروشه انگار منبع نور پشت بوده