صفحه 3104 از 4119 نخستنخست ... 210426043004305430943102310331043105310631143154320436044104 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31,031 به 31,040 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    بعد میگن چرا معین دو سه ساله میگه آلبوم ولی خبری نمیشه ... مدعی بودن شیش ماهه واسه شادمهر آلبوم جمع کردن ...
    هر بی عقل و هنری = ساخت دو آلبوم برای شادمهر

2. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    آهنگ معین به خاطر صدا و اجراش قشنگه
    سعید زمانی و تکرار مکررات دینگ دینگ
    اینم تو موسیقی هیچی نمیشه

4. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nimamusic نمایش پست ها
    البته صدا سلیقه ایه، من خودم خوشم میاد از صداش. تاپ نیست اما خوبه...
    منم صداشو دوست دارم ولی توانایی اجرای هر ملودی رو نداره

6. 2 کاربر مقابل از entehaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    هر بی عقل و هنری = ساخت دو آلبوم برای شادمهر
    حالا با آهنگش کاری نداریم ولی یادمه پارسال همینجا گفتم که فرشباف باعث شده آلبوم معین اینهمه عقب بیفته و خخخخخخ تحویلم دادن ... همین پریچه مریچه رو هم فرشباف گذاشت تو دامن معین ... از سال 94 که آهنگ شمال منتشر شد میخواستن آلبوم بدن تا الان ... بعدش هم که فرشباف معین رو دور زد و رفت سراغ لقمه چرب تر ...

8. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    تُف تو ذات پلید و کثیف گلیم باف...

همینجوری بیخودی جهت خنک شدن دل خودم و سوزش آن بزرگوار و پیروانش

10. کاربر مقابل از 9NIMA1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    آهنگ معین به خاطر صدا و اجراش قشنگه
    سعید زمانی و تکرار مکررات دینگ دینگ
    اینم تو موسیقی هیچی نمیشه
    آهنگش سبک معین رو داره .. اصلا توانایی وحید پویان ساختن آهنگ تو سبک معین و پویا و لیلافروهر و ... است و کلا ایرانیه و این آهنگ و حتی آهنگ شمال رو که برای معین ساخت، قشنگ رو صدای معین میشینه اما همکاری پویان و شادمهر از بیخ اشتباه بود .. چون سبک شادمهر که ترکیبی از موسیقی اروپای شرقی و آسیای غربی و تلفیق این دو ترکیب با موسیقی مدرن اروپای غربیه و اصلا ربطی به سبک هیچ خواننده ای نداره و ساختنش رو فقط خودش بلده و هیشکی نتونسته تو سبک شادمهری آهنگ تاپ بسازه .. درسته که شادمهر تو آلبوم آدم و حوا و تو آلبوم مهستی از استاد صادق نوجوکی تقلید کرده و یک موسیقیه کاملا ایرانی ارائه داده و حتی به نظرم تو ساخت اون سبک کاملا ایرانی استاده اما سبک اصلیش نیست و به نظرم اگه وحید پویان با اینا یعنی امثال معین کار میکرد اسم هنری آبرومندتری داشت و اینقدر آبروش نمیرفت و زیرسوال قرار نمیگرفت و رفتنش سمت شادمهر کلا اشتباه بود
    ثانیا یعنی چی سعید زمانی تو موسیقی هیچی نمیشه؟ دیگه چی میخواد بشه؟ هر چی که باید میشد شده و الان جزو معروفترین و گرونترین تنظیم کننده های حال حاضر ایرانیه که با تمام سوپراستارهای موسیقی ایرانی همکاری کرده .. بعدش چون میدونه ما از تکرار مکررات خوشمون میاد مطمئننا به این کارش ادامه میده چون همین تکرار مکررات و الگو گرفتن از امثال افکاری باعث شده به این جایگاه برسه و هیچوقت نمیاد با تغییر سبکش طرفداراشو کم کنه ..

12. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    حالا با آهنگش کاری نداریم ولی یادمه پارسال همینجا گفتم که فرشباف باعث شده آلبوم معین اینهمه عقب بیفته و خخخخخخ تحویلم دادن ... همین پریچه مریچه رو هم فرشباف گذاشت تو دامن معین ... از سال 94 که آهنگ شمال منتشر شد میخواستن آلبوم بدن تا الان ... بعدش هم که فرشباف معین رو دور زد و رفت سراغ لقمه چرب تر ...
    یعنی آلبوم جدید معین با این تیم ساخته شده؟ بابک زرین که بهتر بود .. من یه ویدیو دارم که معین گفته میخواد با شادمهر همکاری کنه .. اما خبری از این همکاری نشد .. احتمالا فرشباف مانع این همکاری شده .. و حتی شنیده بودم شادمهر یه آهنگ واسه معین ساخته با تنظیم سعید زمانی و حتی معین خوندتش اما منتشر نمیشه .. پس فرشباف میخواد واسه معینم تعیین تکلیف کنه ...
    اصلا کاری ندارم که آهنگ کوه قشنگه یا نه اما فرشباف حتی یه دموی کوچیک از این آهنگ رو تو صفحاتش نذاشت و این ادعای حمایت و رفاقت با شادمهر پس چی شد؟ یعنی اگه دخالتی تو آهنگ نداشته باشه رفاقت و حمایت کشکه؟ واقعا براش متاسفم ..

14. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    داشتم این آهنگ خشایار اعتمادی با تنظیم و ملودی بهروز صفاریان رو گوش میدادم که دیدم چقدر ضعیفه .. تنظیم و ملودی بسیار بسیار ضعیف از صفاریان .. واقعا ازش بعید بود .. دقیقا شبیه همین تنظیمای جدید سعید زمانی دینگ دینگه یا حتی بدتر ... این نشون دهنده اینه که چرا دیگه صفاریان تنظیم نمیکنه و بهروز صفاریان هم دچار بیماری شادمهر شده یعنی بی انگیزه شده و تو مود ساخت و تنظیم آهنگ نیست .. کاش بهروز صفاریان و شادمهر هر دو برگردن به روزای دوران اوجشون
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ویرایش توسط nasernew : 12-08-2018 در ساعت 10:54 PM

16. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    آهنگش سبک معین رو داره .. اصلا توانایی وحید پویان ساختن آهنگ تو سبک معین و پویا و لیلافروهر و ... است و کلا ایرانیه و این آهنگ و حتی آهنگ شمال رو که برای معین ساخت، قشنگ رو صدای معین میشینه اما همکاری پویان و شادمهر از بیخ اشتباه بود .. چون سبک شادمهر که ترکیبی از موسیقی اروپای شرقی و آسیای غربی و تلفیق این دو ترکیب با موسیقی مدرن اروپای غربیه و اصلا ربطی به سبک هیچ خواننده ای نداره و ساختنش رو فقط خودش بلده و هیشکی نتونسته تو سبک شادمهری آهنگ تاپ بسازه .. درسته که شادمهر تو آلبوم آدم و حوا و تو آلبوم مهستی از استاد صادق نوجوکی تقلید کرده و یک موسیقیه کاملا ایرانی ارائه داده و حتی به نظرم تو ساخت اون سبک کاملا ایرانی استاده اما سبک اصلیش نیست و به نظرم اگه وحید پویان با اینا یعنی امثال معین کار میکرد اسم هنری آبرومندتری داشت و اینقدر آبروش نمیرفت و زیرسوال قرار نمیگرفت و رفتنش سمت شادمهر کلا اشتباه بود
    ثانیا یعنی چی سعید زمانی تو موسیقی هیچی نمیشه؟ دیگه چی میخواد بشه؟ هر چی که باید میشد شده و الان جزو معروفترین و گرونترین تنظیم کننده های حال حاضر ایرانیه که با تمام سوپراستارهای موسیقی ایرانی همکاری کرده .. بعدش چون میدونه ما از تکرار مکررات خوشمون میاد مطمئننا به این کارش ادامه میده چون همین تکرار مکررات و الگو گرفتن از امثال افکاری باعث شده به این جایگاه برسه و هیچوقت نمیاد با تغییر سبکش طرفداراشو کم کنه ..
    هیچی نشده
    یعنی اسمی نشده مثل صفاریان مثل افکاری
    یه تنظیم کننده متوسط با کارها و حتی سمپل های تکراری

18. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    راست میگه فربد، سمپل هاش اکثراً تکراریه... غالبش پیانو

20. کاربر مقابل از 9NIMA1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 3104 از 4119 نخستنخست ... 210426043004305430943102310331043105310631143154320436044104 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع