شما اگه آهنگای دیگه ای با تنظیمهای این هنرمند داری برام به اشتراک بزاری ممنون میشم حالا خوانندش زیاد مهم نیست و هدف شنیدن تنظیم هاشه حالا خودمم سرچ میکنم .. چون مقایسه ات با صفاریان و نزدیک دونستن تنظیمهاش به نابغه ای مثل صفاریان آدم و وسوسه میکنه بقیه آهنگاشو هم گوش کنه .. البوم شبح با گذشت این همه زمان هنوز جزو آلبومهای فوق تکنیکی ایرانه ... اگه اونطور که میگی تنظیمهاش واقعا شبیه به تنظیمهای صفاریان باشه که خودمم طرفدارش میشم و چی از این بهتر ..
نه میلاد خالتور هم اسم و رسمی نداره و اگه داره فقط بین هنرمندا داره .. اسم و رسم به اسمایی مثل قمیشی و شادمهر و صفاریان و برادرای چشم آذر و اینا میگن .. میلاد هاشمی حتی نزدیک به این اسمها هم نشده چه برسه که همسطح اونا هم باشه
یکی از آلبومهایی که شدیدا منتظرم منتشر بشه آلبوم جدید نیما مسیحاست .. حالا چاووشی و داریوش و ابی و شادمهر و قمیشی به کنار که شدیدا منتظر آلبومهای جدیدشون هستم و شاید دیگه آلبومی ازشون منتشر نشه اما میدونم آلبوم جدید نیما مسیحا جزو بهترین آلبومها میشه .. تو نیمچه سنتی ها هم علی زندوکیلی معلومه آلبوم خوبی داره جمع میکنه.. حسین زمان هم داشت قدمهای خوبی برمیداشت که فعلا متوقف شده و البومهای بعدی علیرضاعصار و مانی رهنما رو نمیدونم چی از اب درمیان اما امیدوارم قشنگ باشن
متاسفانه تو شرایطی هست شادمهر که داره تبدیل به معجزه میشه یه روز کاری با آهنگسازی و تنظیم خودش بیاد چون داره از کنسرتهاش به خوبی پول در میاره و هر از گاهی یه سینگل هم میده زیاد دیگه خودشو تو زحمت نمیندازه حاضری خوردن بهش مزه کرده تا جایی که من میدونم حالا حالاها روال پخش کارهاش همینه یعنی با دیکران کار میده تنها کار ساخته ی خودش کار بی کلام بود که اونم رفت تو نوبت پخش و اصلا هم معلوم نیس بره تو آرشیو یا پخش بشه
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)