صفحه 3123 از 4119 نخستنخست ... 21232623302330733113312131223123312431253133317332233623 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31,221 به 31,230 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    داداش خبر جدیدی از آهنگ شادمهر بدستت نرسیده؟؟
    نه خبری نیست هنوز

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    نه خبری نیست هنوز
    یعنی احتمال داره ولنتاین نیاد؟؟؟
    دلم ی آهنگ تو مایه های حالم عوض میشه میخواد

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    به هر حال من از قدیم سبک تنظیماشو دوست داشتم چون خیلی نزدیک به صفاریانه
    به اسم دست و پا کردن نیست الان میلاد خالتور مثلا اسم داره؟ باید ر.. تو اسمش با این تنظیمای مسخرش
    یه بچه شهرستانی خیلی سخته بدون پول اسمش بالا بیاد
    واقعا آهنگ کوه تنظیم داشت؟ آدم از سمپل هاش خندش میگیره
    شما اگه آهنگای دیگه ای با تنظیمهای این هنرمند داری برام به اشتراک بزاری ممنون میشم حالا خوانندش زیاد مهم نیست و هدف شنیدن تنظیم هاشه حالا خودمم سرچ میکنم .. چون مقایسه ات با صفاریان و نزدیک دونستن تنظیمهاش به نابغه ای مثل صفاریان آدم و وسوسه میکنه بقیه آهنگاشو هم گوش کنه .. البوم شبح با گذشت این همه زمان هنوز جزو آلبومهای فوق تکنیکی ایرانه ... اگه اونطور که میگی تنظیمهاش واقعا شبیه به تنظیمهای صفاریان باشه که خودمم طرفدارش میشم و چی از این بهتر ..
    نه میلاد خالتور هم اسم و رسمی نداره و اگه داره فقط بین هنرمندا داره .. اسم و رسم به اسمایی مثل قمیشی و شادمهر و صفاریان و برادرای چشم آذر و اینا میگن .. میلاد هاشمی حتی نزدیک به این اسمها هم نشده چه برسه که همسطح اونا هم باشه

نیمه فعال
    مشخص نشده هنوز نمیدونم چرا نیما مسیحا سکته میده تا یه کار منتشر بکنه حیف این حجم صدا نیست که بعد از 20 سال حضور تو موسیقی تعداد آهنگهای منتشر شده ش کمتر از ماکان بند و سامان جلیلی و هیراد و ... باشه
    یکی از آلبومهایی که شدیدا منتظرم منتشر بشه آلبوم جدید نیما مسیحاست .. حالا چاووشی و داریوش و ابی و شادمهر و قمیشی به کنار که شدیدا منتظر آلبومهای جدیدشون هستم و شاید دیگه آلبومی ازشون منتشر نشه اما میدونم آلبوم جدید نیما مسیحا جزو بهترین آلبومها میشه .. تو نیمچه سنتی ها هم علی زندوکیلی معلومه آلبوم خوبی داره جمع میکنه.. حسین زمان هم داشت قدمهای خوبی برمیداشت که فعلا متوقف شده و البومهای بعدی علیرضاعصار و مانی رهنما رو نمیدونم چی از اب درمیان اما امیدوارم قشنگ باشن

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    شما اگه آهنگای دیگه ای با تنظیمهای این هنرمند داری برام به اشتراک بزاری ممنون میشم حالا خوانندش زیاد مهم نیست و هدف شنیدن تنظیم هاشه حالا خودمم سرچ میکنم .. چون مقایسه ات با صفاریان و نزدیک دونستن تنظیمهاش به نابغه ای مثل صفاریان آدم و وسوسه میکنه بقیه آهنگاشو هم گوش کنه .. البوم شبح با گذشت این همه زمان هنوز جزو آلبومهای فوق تکنیکی ایرانه ... اگه اونطور که میگی تنظیمهاش واقعا شبیه به تنظیمهای صفاریان باشه که خودمم طرفدارش میشم و چی از این بهتر ..
    نه میلاد خالتور هم اسم و رسمی نداره و اگه داره فقط بین هنرمندا داره .. اسم و رسم به اسمایی مثل قمیشی و شادمهر و صفاریان و برادرای چشم آذر و اینا میگن .. میلاد هاشمی حتی نزدیک به این اسمها هم نشده چه برسه که همسطح اونا هم باشه
    بیخیال منتظر بمونیم ببینیم شادمهر بالاخره میخواد آهنگ بسازه یا نه

6. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    بیخیال منتظر بمونیم ببینیم شادمهر بالاخره میخواد آهنگ بسازه یا نه
    متاسفانه تو شرایطی هست شادمهر که داره تبدیل به معجزه میشه یه روز کاری با آهنگسازی و تنظیم خودش بیاد چون داره از کنسرتهاش به خوبی پول در میاره و هر از گاهی یه سینگل هم میده زیاد دیگه خودشو تو زحمت نمیندازه حاضری خوردن بهش مزه کرده تا جایی که من میدونم حالا حالاها روال پخش کارهاش همینه یعنی با دیکران کار میده تنها کار ساخته ی خودش کار بی کلام بود که اونم رفت تو نوبت پخش و اصلا هم معلوم نیس بره تو آرشیو یا پخش بشه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    یکی از آلبومهایی که شدیدا منتظرم منتشر بشه آلبوم جدید نیما مسیحاست .. حالا چاووشی و داریوش و ابی و شادمهر و قمیشی به کنار که شدیدا منتظر آلبومهای جدیدشون هستم و شاید دیگه آلبومی ازشون منتشر نشه اما میدونم آلبوم جدید نیما مسیحا جزو بهترین آلبومها میشه .. تو نیمچه سنتی ها هم علی زندوکیلی معلومه آلبوم خوبی داره جمع میکنه.. حسین زمان هم داشت قدمهای خوبی برمیداشت که فعلا متوقف شده و البومهای بعدی علیرضاعصار و مانی رهنما رو نمیدونم چی از اب درمیان اما امیدوارم قشنگ باشن
    دقیقا تو این چند سال هم هر سینگلی داده نیما شاهکار بوده

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    یعنی احتمال داره ولنتاین نیاد؟؟؟
    دلم ی آهنگ تو مایه های حالم عوض میشه میخواد
    مشخص نیس والا چون قرار بود تولدش پخش بشه افتاد عقب تر و ولنتاین اوکی شده بود ولی نمیدونم باز چی میشه اگه منظورت سبک آهنگی مثل حالم هست میشه هست که باید بگم کاری که گفتم آرومه

فعال
    متاسفانه تو شرایطی هست شادمهر که داره تبدیل به معجزه میشه یه روز کاری با آهنگسازی و تنظیم خودش بیاد چون داره از کنسرتهاش به خوبی پول در میاره و هر از گاهی یه سینگل هم میده زیاد دیگه خودشو تو زحمت نمیندازه حاضری خوردن بهش مزه کرده تا جایی که من میدونم حالا حالاها روال پخش کارهاش همینه یعنی با دیکران کار میده تنها کار ساخته ی خودش کار بی کلام بود که اونم رفت تو نوبت پخش و اصلا هم معلوم نیس بره تو آرشیو یا پخش بشه
    پس ما هم یواش یواش باید بیخیال بشیم

نیمه فعال
    پس ما هم یواش یواش باید بیخیال بشیم
    من خودمم به شخصه لااقل تا چند سال امید زیادی ندارم تکرارم نکن آخرین آهنگسازی و تنظیمش بود که به خاطر شعر معمولیش به حقش نرسید و گرنه ملودی و تنظیم ارکسترالش واقعا سبک کارهای بزرگان موسیقی بود و سبک کارهای داخل ایرانش مثل بی نهایت شب پرپرواز و قفس

صفحه 3123 از 4119 نخستنخست ... 21232623302330733113312131223123312431253133317332233623 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع