شعر که خوب نیست ولی شاید شادمهر خوب اجراش کنه
محسن شیرالی ترانه هاش در حد همون آرش محرابیه اما آرش محرابی هم ترانه سرای بدی نیست...
بالاخره ما نفهمیدیم چی شد![]()
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
ما که فهمیدیم... مشکل از گیرندهاس![]()
شادمهر بیا ببین چه چیزا میگن اساتید![]()
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
این دیگه مشکل من نیست مشکل از خودته
جوابتون رو بالاتر دوست خوبمون ebihamed داده اگه اونو میخوندی اینو نمینوشتی
آرش محرابی و محسن شیرالی ترانه سراهای بدی نیستن یعنی خوبم نیستن و در سطح متوسطن و اگه بخوان میتونن جزو بهترین ها باشن چون با استعدادن اما فعلا نخواستن و تلاشی نکردن اما استعدادش رو دارن و از خیلی ترانه سراهای سطحی دیگه بهترن، ولی حتی اگه خوب هم باشن شادمهر ترانه های ضعیفشون رو انتخاب میکنه حالا یا شادمهر یا مدیر برنامه هاش نمیدونم مقصر کیه ...
در ضمن با وجود اینکه ترانه سراهای بدی نیستن اما نمیشه با روزبه بمانی یا افشین مقدم یا جنتی عطایی یا نیلوفرلاری پور و حتی حسین صفا هم ردیفشون کرد .. مونا برزویی هم اگه کتاب تقدیرش رو خونده باشی ترانه های طلایی بسیار خوبی داره و جزو برترین هاست اما شادمهر اومده این ترانه هاشو خونده :
وقتی که بیداری آرومی انگاری
وقتی خوابی پیرهن من روته
مهم نیست چی میگن راجع به تو با من
دوسِت دارم به خودم مربوطه
دیگه اینقدر توضیح لازم نبود اما خب ....
بیخیال![]()
حالا که مارو به عنوان اساتید قبول داری یه نقد هم به خودت دارم
تاپیک برای این ایجاد شده تا خبرهامون یا نظرهامون که میتوه هم مثبت باشه هم منفی و نقدهامونو اینجا مطرح کنیم وگرنه هدف از اومدن به تاپیک چی میتونه باشه؟ شما که هدفت فقط نقد نظرات کاربراست و معلومه کلا برای تفریح میای اینجا .. اگه خبری داری یا نظری داری یا نقدی داری میتونی اینجا و بین هم سلیقه هات که همه طرفدار شادمهرن مطرح کنی و کمی تو تاپیک مفید باشی .. اینجا کسی با دیگری پدرکشتگی نداره و هممون از دوست داران شادمهر و سایت خوب موزیک باران هستیم و سلیقه ها متفاوته و به جای مسخره کردن دیگران خودتم فعال باش و قرار نیست نظراتمون یکی باشه و نظر شمام برای هممون محترمه![]()
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)