صفحه 3146 از 4119 نخستنخست ... 21462646304630963136314431453146314731483156319632463646 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31,451 به 31,460 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    یکشنبه 26اسفند ساعت 9شب
    یکی از نکات مثبتش اینه که میکس و مسترش کار محمد فلاحیه و احتمالا کیفیت صدای نهایی برخلاف آهنگهای آلبوم تصویر عالی باشه و این که قراره این آهنگ و با کیفیت بهتری بشنویم خوبه .. اینکه آهنگه سبکش شاد و شیش و هشته شاید باعث شه بعضیا ناراحت باشن اما به نظر من چون تنظیم کننده اش میلاد هاشمیه همون بهتر که سبک این آهنگ شیش و هشت و شاده ، چون حداقل این سبک و بهتر از آهنگای آروم تنظیم میکنه و میلاد خالتور با لقبش معروفه که خوراکش آهنگهای شاده و هیچ تبحری تو نظیم آهنگهای آروم نداره و اون چند تا آهنگ اسلو و آروم رو هم با مشورت با سعید زمانی انجام داده .. پس میشه کمی امیدوار بود

2. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    یکی از نکات مثبتش اینه که میکس و مسترش کار محمد فلاحیه و احتمالا کیفیت صدای نهایی برخلاف آهنگهای آلبوم تصویر عالی باشه و این که قراره این آهنگ و با کیفیت بهتری بشنویم خوبه .. اینکه آهنگه سبکش شاد و شیش و هشته شاید باعث شه بعضیا ناراحت باشن اما به نظر من چون تنظیم کننده اش میلاد هاشمیه همون بهتر که سبک این آهنگ شیش و هشت و شاده ، چون حداقل این سبک و بهتر از آهنگای آروم تنظیم میکنه و میلاد خالتور با لقبش معروفه که خوراکش آهنگهای شاده و هیچ تبحری تو نظیم آهنگهای آروم نداره و اون چند تا آهنگ اسلو و آروم رو هم با مشورت با سعید زمانی انجام داده .. پس میشه کمی امیدوار بود
    منم امیدوارم...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    فایده نداره . به حرف ما نیس

قرار بود چند ماه پیش البومش بیاد مسیحا چی شد ؟‌

یعنی سبک کامنت گذاشتنت بعد این همه سال هنوز همونجوریه
    اتفاقا ترانه سراش بد نیس
    مشکل شادمهره که بدترین ترانه هارو از این ترانه سراها میگیره و ترس من از همینه
    یعنی یجوری با انتخاب شعر ریده که اگه شعرای مولانا رو هم بخونه من میترسم ضعیف باشه :)))))))
    وگرنه ترانه خوب زیاد داره شیرالی . برا زندوکیلی و جهانبخش و حتی همین خوبه ابی ...

این شعری که نوشتی برا کیه ؟‌یادم نیس

بین اینا که اسم بردی فقط دوست دارم با شریف پور کار کنه مجددا
    شریف پور اصلا یجور عجیبی میاد به شادمهر
    شادمهر انگار میره تو خوده کلمه هایی که شریف پور استفاده میکنه :)))
    رابطشون هم برعکس اون دوتای دیگه که اسم بردی هنوزم خوبه و من منتظر همکاریشون هستم باز...
    تو کب هستی آخع ؟
    ترس خوب بود
    نه واسه ترانه ش
    فقط به خاطر شاااادمهر
    حیفـــــــــــــ .........
    اون هیچی
    آهنگ سازی و تنظیم
    قبلا آهنگ سازی و تنظیم می کرد ملت می خوندن
    حالا برعکس شده

5. کاربر مقابل از hoohoo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    همه این حرفارو هم که بذاریم کنار شادمهر هنوزم درخشانه . حتی با این اهنگایی که شما خوشتون نمیاد
    برعکس شما من فکر نمیکنم از کسی یا از چیزی عقب افتاده باشه
    همین تیزری که گذاشته رو ببینید چهار میلیون ویو خورده تو پیجش . هنوزم که هنوزه ملت میخوانش و بدجور دنبالش میکنن و اینکه میگید دیگه کسی اشتیاق نداره واسه شنیدن شادمهر اشتباهه

دور نیست روزی که دوباره خودش بسازه
    خودش نوازندگی کنه
    شک ندارم الانم اهنگ میسازه و تنظیم میکنه
    مثل قلب ساعتی مثل اون بیکلامی که ساخته مثل همون اعترافی که پخش نشد و کلی اهنگ دیگه که میدونیم داره تو ارشیوش
    ولی اینکه پخش نمیشه نمیدونم چه سیاستیه . نمیدونم فکر میکنه اینا که ریلیز میکنه اهنگای بهتری هستن یا دلیل دیگه ای داره ولی اینجوری نمیمونه
    شادمهر ذاتا اهنگسازه . کسی مثل شادمهر نمیتونه تا اخر عمر اهنگ نسازه و منتشر نکنه . بالاخره خسته میشه از دیده نشدنه هنرش
    فعلا از همین شادمهر فعلی لذت ببرید انقد سخت نگیرید
    درست میشه
    حالا مسخره میکنید ولی خدایی من با فقط با تو هم حال میکنم . شاید چون خاطره خوبی برام درست کرده دوسش دارم ولی اهنگ غمگینیه در عین شاد بودنه ریتمش ک باهاش حال میکنم و البته اون ویدیوی بینظیرش که ... :))
    ما نیز هم

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Scorpion70 نمایش پست ها
    برای منی که با آهنگ ها و تنظیم های شادمهر بزرگ شدم و حال میکنم دیگه درخشان نیست.

نیمه فعال
    من فکر می کنم با اونگ و ارمین هاشمی به مشکل خورده ؟؟؟ درست؟؟؟

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط mosipush نمایش پست ها
    من فکر می کنم با اونگ و ارمین هاشمی به مشکل خورده ؟؟؟ درست؟؟؟
    نه تک آهنگ ها و موزیک ویدیو هاش که تا الان با لوگوی آونگ پخش میشد .. اما این آهنگ جدیده رو نمیدونم .. شادمهر باید بین رادیوجوان و آونگ یکی رو انتخاب کنه چون اینا رقیبن و شاید در ظاهر دوست باشن اما در حال رقابتن .. رادیوجوان که بیشتر با خواننده های رپ و مدرن و راک و جدیدا میپره و امثال شادمهرم ممکنه به بیراهه ببره .. به نظرم شادمهر نباید به آرمین هاشمی پشت کنه .. اگه ویدیوش با لوگوی رادیوجوان منتشر شه .. پخشش ضعیف میشه و بقیه شبکه های حرفه ای موزیک مثل pmc و gala و غیره .... پخشش نمیکنن

فعال
    این الان تعریف بو یا
    خیلی با حال بود دمت گرم

11. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نه تک آهنگ ها و موزیک ویدیو هاش که تا الان با لوگوی آونگ پخش میشد .. اما این آهنگ جدیده رو نمیدونم .. شادمهر باید بین رادیوجوان و آونگ یکی رو انتخاب کنه چون اینا رقیبن و شاید در ظاهر دوست باشن اما در حال رقابتن .. رادیوجوان که بیشتر با خواننده های رپ و مدرن و راک و جدیدا میپره و امثال شادمهرم ممکنه به بیراهه ببره .. به نظرم شادمهر نباید به آرمین هاشمی پشت کنه .. اگه ویدیوش با لوگوی رادیوجوان منتشر شه .. پخشش ضعیف میشه و بقیه شبکه های حرفه ای موزیک مثل pmc و gala و غیره .... پخشش نمیکنن
    درست ولی اینبار سر کنسرت تفلیس مشکل خورده باهاشون

13. کاربر مقابل از mosipush عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    این الان تعریف بو یا
    خیلی با حال بود دمت گرم
    اره مثلا .. میلاد هاشمی اگه اینو بخونه آخرش نمیفهمه باید ذوق کنه و ازم متشکر باشه یا فحشم بده و بیاد منو ترور کنه ..

15. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 3146 از 4119 نخستنخست ... 21462646304630963136314431453146314731483156319632463646 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع