صفحه 3156 از 4119 نخستنخست ... 21562656305631063146315431553156315731583166320632563656 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31,551 به 31,560 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    پس دیگه چاره ای جز عوض کردن خواننده برامون نمیمونه
    خیلی این جمله بده به نظر من
    مگه عشق و علاقه به یه نفر و حسی که بهش داری پایان پذیره اگه واقعی باشه
    مگه پیراهنه که کوچیک شد بندازیم دور و یکی دیگی بخریم
    شادمهر هنوزم شادمهره و رو دستش تو مارکت ایران نیست
    شادمهر اسطوره جریان سازه و واسه شخص من اصلا قابل قبول نیست این حرف
    این که یه نفر تو زندگیش افت داشته باشه طبیعیه
    پس به خاطر افت الانش تبر به ریشه نزن
    همین الان اگه از موسیقی خداحافظی کنه تو هم سن و سالاش بجرات میگم کسی به گرد پاش هم نمیرسه با کارنامه ای که داره
    نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
    ندیدی جانم از غم ناشکیباست
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .
    به یاد روز ها را سپری میکنم پدر

2. 5 کاربر مقابل از Parsa8 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط asc نمایش پست ها
    پیمان جام منم میگم که این تیون افراطی برای بیست سال پیشه اونوقت یه امتیاز محسوب میشد حتی یکی مثل اصفهانی که انقدر صدای قوی داشت هم تو آلبوم برکت به صورت افراطی این کارو میکرد و حال میکردیم باهاش ولی خیلی وقته منسوخه و به نظرم نشون میده چقدر بی اهمیت کار کردن
    تنظیمش مشکلی نداره وقتی ملودیش این باشه تنظیم کننده چکار میتونه بکنه هر چند که سطح میلاد هاشمی هم همینه
    روزی 50 تا مثل این آهنگا منتشر میشه اگه شادمهرو پیگیری میکنم برای شنیدن این آهنگا نیست
    من که به ندرت کار پاپ اونم ایرانی گوش میدم چاوشی و شادمهر و پیگیری میکنم به امید شنیدن یه کار خوب چاوشی بعضی وقتا نا امیدم میکنه ولی هر از گاهی کار خوبم منتشر میکنه ولی شادمهر خیلی وقته حتی یه ترکش نبوده که بره تو پلی لیستم همش شده یه بار شنیدن و رفتن تو آرشیو
    انگار واقعا دوران شادمهر تموم شده
    با احترام به نظرت من اینطور فکر نمیکنم افکت را امروزه خیلی ها استفاده میکنن
    ملودیش که عالی و دوست داشتنیه چشه مگه؟ من خودم بعضی از تنظیم هایی که میلاد هاشمی برای شادمهر انجام داده را اصلا خوشم نمیاد و به نظرم میشه به عنوان ضعیفترین موزیکها بین تمام آثار شادمهر از اونها یاد کرد مثل همیشگی،ادامه میدمت و چند تا ترک آلبوم تصویر ولی باید واقعیت را گفت.میلاد هاشمی کارای شاد و ریتمیک را خوب تنظیم میکنه و با همین آهنگها اسمش سر زبونا افتاد.حالا این وسط اگر ما از فضاهای شاد خوشمون نمیاد دلیل نمیشه که کار را زیر سوال ببریم همونطور که گفتم خیلی ها اینجور آهنگا را دوست ندارن و اون را سبک تلقی میکنند.تو آهنگای ریتمیک و شاد پاپ دست تنظیم کننده خیلی باز نیست که بخواد تکنیک یا هنر خاصی به خرج بده.
    به نظر من تا موقعی که شادمهر کماکان بخواد ساخت آهنگاشُ به دیگران بسپره باز هم باید انتظار همین سبک پاپ بازاری و کلیشه ای را ازش بکشیم و توقع سبکهای دیگه یا فضاهای جدید و خلاقیتهای عجیب و غریب مثل قبل را نمیشه دیگه ازش داشت.

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    ایراد کجا بود از تو بعیده این حرفا
    این تنظیم روزانه 20 تاش تو مارکت میاد بیرون
    همین اهنگ های این مدت رو برو چک کن
    سامان سیف دورت بگردم چک کن
    ببین با اینا چه فرقی داره
    گوش کردم خب حرف من اینه فربد من میگم تو آهنگهای این ریتمی نباید انتظار چیز خارق العاده و نو آورانه ای را داشته باشیم همین که آهنگسازی و تنظیمش قشنگ باشه و به دل شنونده بشینه کافیه
    تو که منو میشناسی میدونی چقدر به قدرت و مهارت تنظیم های شادمهر اعتقاد دارم اما باور کن اگر خودش هم به جای میلاد هاشمی تنظیم میکرد خیلی برای یه آهنگ شاد این مدلی فرقی نمیکرد نهایتا توش دو تا ساز ویلن یا بوزوکی اضافه میشد

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    گوش کردم خب حرف من اینه فربد من میگم تو آهنگهای این ریتمی نباید انتظار چیز خارق العاده و نو آورانه ای را داشته باشیم همین که آهنگسازی و تنظیمش قشنگ باشه و به دل شنونده بشینه کافیه
    تو که منو میشناسی میدونی چقدر به قدرت و مهارت تنظیم های شادمهر اعتقاد دارم اما باور کن اگر خودش هم به جای میلاد هاشمی تنظیم میکرد خیلی برای یه آهنگ شاد این مدلی فرقی نمیکرد نهایتا توش دو تا ساز ویلن یا بوزوکی اضافه میشد
    ولش کن اینم یه آهنگ یه هفته ای بود
    یه پیام فرستادم برات ببین بدون کلام هاش پیدا میشه

6. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa8 نمایش پست ها
    خیلی این جمله بده به نظر من مگه عشق و علاقه به یه نفر و حسی که بهش داری پایان پذیره اگه واقعی باشه مگه پیراهنه که کوچیک شد بندازیم دور و یکی دیگی بخریم شادمهر هنوزم شادمهره و رو دستش تو مارکت ایران نیست شادمهر اسطوره جریان سازه و واسه شخص من اصلا قابل قبول نیست این حرف این که یه نفر تو زندگیش افت داشته باشه طبیعیه پس به خاطر افت الانش تبر به ریشه نزن همین الان اگه از موسیقی خداحافظی کنه تو هم سن و سالاش بجرات میگم کسی به گرد پاش هم نمیرسه با کارنامه ای که داره
    منظور من اینه که اگه کس از این اهنگهای جدید شادمهر خوشش نمیاد میتونه یه خواننده دیگه انتخاب کنه و اهنگهای اونو گوش بده من خودم به جز اهنگسازی شادمهر صداشم دوست دارم و اگه خودش بسازه که چه بهتر و اگه نسازه هم از صداش استفاده میکنم

8. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    دنیا داغون شد باز حواسم به تو بود

10. کاربر مقابل از mojtabaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    آهنگ ماندگاری که نبود

ولی اینقدرا که میگن بد هم نبود

از اهنگ های اخیرش بهتر بود

12. کاربر مقابل از Omid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    دوستای شادمهری عزیز سال نوتون مبارک

14. 2 کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    شادمهریای گُل، نوروزتون پیروووز امیدوارم برای همگی سالی پر از شادی و موفقیت و سلامتی باشه...

و همینطور امسال سالی باشه که شادمهر عزیز به اصل خودش برگرده و هر قدر هم کوچک و کوتاه، رد پایی در موزیک هاش از هنر خودش به جا بگذاره

16. 2 کاربر مقابل از 9NIMA1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    کسی حالم رو می فهمه چی می گم ک لبخند تو رو دیدم

صفحه 3156 از 4119 نخستنخست ... 21562656305631063146315431553156315731583166320632563656 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع