بله منم که گفتم.کنسرت نیست.ویدیو اونم به شکل خصوصی بوده شاید اجرا برای ده بیست تا از همکار یا افراد فامیل بوده.نگردی دنبالش بهتره.چیز خاصی رو از دست نمیدی.چون کیفیت در حد صفر و همین عکسی هست که داریش
بله منم که گفتم.کنسرت نیست.ویدیو اونم به شکل خصوصی بوده شاید اجرا برای ده بیست تا از همکار یا افراد فامیل بوده.نگردی دنبالش بهتره.چیز خاصی رو از دست نمیدی.چون کیفیت در حد صفر و همین عکسی هست که داریش
حدیت مهربونی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشق سکوت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هزار و یك شب
بی تابی
ای بـِ دادِ مـَن رِسـیده !
با سلام بابت راهنمایتون خیلی ممنوم دوستان. یه سوال دیگه داشتم ویدئو پر پرواز رو لا اقل میشه با کیفیت بالا واسمون بذارید . یه سوالی دیگه هم که دارم البته ببخشید زحمت بهتون میدم شرمنده.فیلم پر پرواز رو با کیفیت اورجینال واسه دانلود جایی نیست که بتونیم دانلودش کنیم. با تشکر از شما دوستان عزیز
توووو کــه می دوونستی چرااا مووندی پیشــم ؟
....چــــــــــــنـــــــــ ـــددد نفــــــــــــــــررر شکـــلِ توااان ؟؟؟
پیری به نظرم چیزی نیست جز بی آیندگی، و اگر انسان دچار پیری زودرس می شود، برای این است که فردایی نمی بیند! محمود دولت آبادی...
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)