حتی وکال رو دوس ندازم، دو بار فقط بخطار گیتار روحنواز گوشش دادم
مطمئنم اینم کاوره، چون خیلی برام آشناس آهنگش
میرم و رو تن جاده جای پای من میمونه
جای پای عابری که مقصدش رو نمیدونه
حالا میخوام یه نقد بدون تحمیل سلیقه و غیرمردمی کنم چون موزیک هر چقدرم بدون تاکتیک باشه باید اول به دل بشینه ( اصلا شما این نقد فنی رو هم بزارید به حساب سلیقه )
ولی اگه ارکسترال کارهایی مثل رضا تاجبخش و بابک زرین و نیکان و افکاری و صفاریان رو ندید بگیریم و فقط از بین هنرمندایی مثل سیروان یا کوشان که 90 درصد آثارشون الکترونیک بوده و موفق هم بودن بپرسین فکر کنم نظرشون با من یکی باشه
خدایی شادمهر خواننده بسیار توانائیه و بسیار عالی میخونه و این آهنگ ضعیف رو هم با کلی احساس خونده و سطح کار رو بسیار بالا برده و بالاترین نمره رو تو این تیم داره و من که نتونستم ایرادی ازش بگیرم و حتی اگه ازش متنفر هم باشین نمیتونید ایراد فنی از خوانندگی اثر بگیرین .. ولی به قول دیجی مامسی کیفیت صدای وکال خیلی از موزیک پایینتره و صدای شادمهر توش گم شده و اگه از اونم بگذریم کیفیت صدا اینقد تیز و شارپه که باعث آزار گوش میشه و فقط باید سیستم صوتی حرفه ای داشته باشی که بتونی از کیفیتش لذت ببری (به غیر از پایین بودن صدای وکال دقیقا همین ویژگی هارو آلبوم تصویر هم داره) .. شعرش هم که کاملا افتضاح ، اصلا با مضمون و جملاتش که سلیقه ایه کاری ندارم ولی از نظر تکنیکی هم اصلا نمیفهمم ردیف و قافیه اش کجاست و اصلا وزن توش دیده نمیشه ، فقط یه جاهایی زورکی بهش وزن داده که بشه روش ملودی ساخت و شاید شعر رو روی ملودی گفته باشه و به جای ترانه سرایی باید اسم اینکارش رو بزاریم جمله سرایی که روی علی بحرینی رو هم کم کرده حداقل اون اگه شعرش مفهومم نداشته باشه ساختار داره و ویژگی شعر بودن تو اثارش هست .. آهنگشم که چه قشنگ باشه چه مضخرف که اینم کاملا سلیقه ایه و اصلا وارد بحثش نمیشم اصلا تو سبک آثار شادمهر نیست و بیشتر منو یاد آهنگهای بنیامین و حمیدعسگری میندازه .. فقط میتونم بگم میلاد هاشمی یه خرده بیشتر از قبل رو تنظیم وقت گذاشته و نسبت به آلبوم تصویر یه پیشرفت کوچولویی داشته که باعث امیدواریه ولی چون تنظیم رو تمام الکترونیک زده و فقط خواسته ریتم و پایه رو با آکورد مخلوط کنه نشون میده سواد موسیقیش کمه و باید هنوز یاد بگیره و از روش همیشگیش یعنی ترکیب سینتی سایزر و گیتار استفاده کرده و اصلا ساز زنده ای به جز دو تا گیتار نداره و موزیک رو خیلی خلوت و ساده و بدون هارمونی تنظیم کرده و باعث شده بی روح بشه اما تاکید میکنم نسبت به قبل پیشرفت هم داشته ولی هنوز خیلی راه داره .. نوازندگی های هر دو گیتار هم خوب بودن و مخصوصا گیتار الکتریکش نقطه قوت آهنگ بود که استادانه نواخته شده و شاید اگه گیتار پاپ رو هم فرشید ادهمی یا فیروز ویسانلو میزدن یه خرده بهتر میشد چون جنس صدای گیتارشون بهتره ( اسم مارک گیتارشون رو نمیدونم اما صدای بهتری میده) اما گیتار همین آهنگ هم خیلی خوبه و نوازنده خواسته مثل آهنگ کوه از سیم های گیتاری استفاده کنه که شادمهر 20 سال پیش استفاده میکرد و سعی داشته صدای گیتار رو به گیتار قدیمی شادمهر نزدیک کنه .. و از همه مهم تر احساسه که تو این آهنگ جز تو صدای شادمهر نبود
این ایرادات فنی و تکنیکی رو حتی من که میدونم حتی کمتر از 10 درصد سواد موسیقی شادمهر رو دارم متوجه شدم ، یعنی شادمهر متوجه نشده ؟ چرا شده فقط میخواسته به سطح سلیقه کسایی که ازش تعریف میکنن نزدیک بشه و به جای اینکه مثل گذشته سلیقه هارو عوض کنه و به سمت سبک موسیقی خودش بکشونه، برعکس سبک موسیقی شو داره به سمت سلیقه مردم میبره و اینم از برکت تعریف و تمجیدهای بیجاست و مطمئن باشین اگه خودش کامنت هارو تو اینستا بخونه واسه ما متاسف میشه که موسیقی خوب رو از بد تشخیص نمیدیم و به همه آهنگا میگیم شاهکار و اونم چون راحت طلب شده میگه پس چه بهتر کار منم اینطوری آسونتره و چون هوادارام هر چی بخونم خوششون میاد پس نیازی به تلاش بیشتر برای رضایت هوادارا ندارم و همین راه رو میرم و پولم درمیارم
طولانی شد ببخشید .. پرونده این آهنگ رو هم همینجا میبندم و منتظر آهنگ بعدیش میمونم .. به امید یه آهنگ بهتر ..
من نمیدونم چرا شادمهر الکی رفته دنبال سینا پارسیان و هاشمی و... بیاد تو همین تاپیک کلی استاد و موسیقیدان جمع شدند
قبل از هر چیزی به امثال آقا مسعود بگم که اگه شما سینا پارسیان رو موزیسین میدونی پس منم موزیسن هستم و نوازندگی بلدم و شعر و ملودی هم میسازم ..شما فکر میکنی پارسیان قبل از شادمهر کجا بوده چرا واسه کسی آهنگی نساخته و با شادمهر فعالیتش رو گسترش داده ؟ حتما مثل من یه جاهایی مثل این تاپیک شادمهر نظر میداده و موقعیتی براش پیش اومده و با هم همکاری کردن و منم میتونم از کانال بابک مافی یا علی لهراسبی باهاش ارتباط برقرار کنم ولی باید قبل از ورود به مافیا پول خرج کنی که من از اون پولا ندارم تازه اصلا و اصلا در حد شادمهر نیستم و کاش سینا پارسیان هم اعتماد به نفس کاذب نداشت و مثل من اعتراف میکرد در حد شادمهر نیست .. موزیسین به امثال شادمهر و افکاری و قمیشی و .... میگن نه پارسیان ولی منکر صداش نمیشم
چون شادمهر کارنامه پرباری داره و یک موزیسین واقعیه من بازم حمایتش میکنم و جزو هواداراش هستم و میمونم و بازم با این چند تا آهنگ ضعیف اونو له نمیکنم و مقصر امثال کسایی مثل مسعود هستن و نباید تقصیرهارو گردن شادمهر انداخت و شادمهر نابغه بوده و همیشه میمونه ولی کاش هوادارنماهایی مثل مسعود کمتر شن تا دیگه شادمهر از همین جایگاهی هم که داره بیشتر سقوط نکنه .. این آهنگها هیچی از اعتبار شادمهر کم نمیکنه فقط داره دست دشمناش رو برای توهین باز میزاره و تو این راه موفق بوده .. کاش یه آهنگ توپ بده و دهن بدخواهاش رو ببنده .. به امید اون روز .. امروز خیلی پرحرف شدم .. آخه وقتی یه آهنگ جدید از شادمهر میاد یا میخواد بیاد کلی ذوق میکنم و پر چونه میشم ... از کاربرا هم عذرخواهی میکنم که اینجا رو با پرحرفی ترکوندم .. اگه بازم خبری چیزی داشتید بگید من میام و میخونم .. خدا کنه حداقل اگه این آهنگ کلیپ داره کلیپش فوق العاده باشه .. دیگه بحثی ندارم و بازم یه مدتی فعالیتم و کم میکنم .. انشالله تو آهنگ بعدی بیام و بگم عجب شاهکاری بود و هممون هم نظر باشیم و تو ذوقمون نخوره و حتی یه نظر منفی تو این تاپیک نباشه و شادمهر به دوران اوجش برگرده چون واقعا لایقش هست ..
عجب سراشیبی تلخیه ....
شادمهر راه کسایی رو داره میره که قبلا بهشون خندیدیم و همین بلا هم سر خودش اومده ....
سهوا یا عمدا یا هر چیزی ، شادمهر در هر حال حاضر خواننده و آهنگساز و تنظیم کننده درجه دو تبدیل شده ( متاسفانه )
قبلا یکی دیگه خونده....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)