صفحه 3212 از 4119 نخستنخست ... 22122712311231623202321032113212321332143222326233123712 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 32,111 به 32,120 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    البته کار کاملا خام و اتوده اگه اون زمان یه تنظیم میکرد و میکس و مسترینگ میشد عالی میشد
    آره قشنگ باید یه سر و شکل حسابی بهش بده فوق‌العاده میشه

نیمه فعال
    داداش اینم تیکه اولش خخخ کمک کنین کاملش کنیم
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه فعال
    من از تصمیمات اخیرش دفاع نکردم و منکر اینم نیستم که خودش بسازه زمین تا اسمون فرق داره با اینا گفتم نگاهش به بازار موسیقیه یعنی میخواد چیزی بخونه که تو بازار کشش داشته باشه مثلا همین اهنگ تاحالا بهت نگفتم درسته از نظر تنظیم و شعر و ملودی کاملا تازست ولی ایا واقعا مخاطب عام اینو گوش میده؟ سلیقه و انتظار مخاطب عام با مال ما کاملا فرق داره و شادمهرم دیگه مثل گذشته همچین اهنگهایی رو پخش نمیکنه و بجاش چیزی میخونه که تو بازار بگیره

نیمه فعال
    یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه
    یادت نیاد که تولدم چند پاییزه

هرکدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته
    چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته

یه روزی میاد سالی یه بارم یاد هم نیایم
    ..‌‌‌‌‌‌‌..

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    من از تصمیمات اخیرش دفاع نکردم و منکر اینم نیستم که خودش بسازه زمین تا اسمون فرق داره با اینا گفتم نگاهش به بازار موسیقیه یعنی میخواد چیزی بخونه که تو بازار کشش داشته باشه مثلا همین اهنگ تاحالا بهت نگفتم درسته از نظر تنظیم و شعر و ملودی کاملا تازست ولی ایا واقعا مخاطب عام اینو گوش میده؟ سلیقه و انتظار مخاطب عام با مال ما کاملا فرق داره و شادمهرم دیگه مثل گذشته همچین اهنگهایی رو پخش نمیکنه و بجاش چیزی میخونه که تو بازار بگیره
    متاسفانه کاملا نظرات خیلیامون با شما در تضاده
    شادمهر اول باید مخاطب خودشو راضی کنه که تعدادشون کم نیست
    مگه آلبوم طرفدار با اون همه نبوغ واسه مخاطب عام ساخته شده بود ولی عام و خاص همه ازش لذت بردن
    سالهای سال خودش کارهای شاهکار خوند و عام و خاص و هوادارش لذت بردن بعد چجوری یهو تصمیم گرفت دور شدی و امثالهم رو به عنوان کار عامه پسند بخونه؟؟؟

نیمه فعال
    اینم همون اهنگ پخش نشده «تا حالا بهت نگفتم»»

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    اهنگ دور شدی خیلی خوب نبود متوسط بود ولی الان که این دمو رو گوش دادم میبینم از این اهنگ که خودش ساخته خیلی بهتره،،،این تو مایه های شیلا میلایه

من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .

نیمه فعال
    مگه آلبوم طرفدار با اون همه نبوغ واسه مخاطب عام ساخته شده بود ولی عام و خاص همه ازش لذت بردن
    سالهای سال خودش کارهای شاهکار خوند و عام و خاص و هوادارش لذت بردن بعد چجوری یهو تصمیم گرفت دور شدی و امثالهم رو به عنوان کار عامه پسند بخونه؟؟؟
    کارای خاص شادمهر مثه این دمو در حد همون"بغض" و "شیلا"و غیره است که شادمهر با اینا معروف نشده بلکه با تقدیر و یکاری کن و سبب و دهاتی و هزار و یک شب و مسافر معروف شده،،،،اگه دنبال موسیقی خاص میگردین برین حامی گوش کنین که صداش پر از تکنیکه ولی اهنگاش دو پول نمیرزه خودشم فک میکنه خاص پسنده،کلا هرکی طرفدار نداره یا طرفداراش از بین میرن میگه ما گوشای خاص مارو گوش میکنن،البته اینو نگه چی بگه،،،ولی امثال نیما مسیحا رو ادم باید نگا کنه که هم اههنگ خوب میخونه هم صداش پر از تکنیکه و هم کار دوزاری نمیخونه،اهنگسازم باید مثه علیرضا افکاری بود که بر اساس سلیقه ی مخاطب بهترینو میسازه و هم اینکه موسیقیش فاخره،،،حالا شما صد بگو این اهنگو چون شادمهر خودش ساخته قشنگه،نه اتفاقا گول نزنین خودتونو دو روزم همچین اهنگیو پشت سرهم پلی نمیکنین که اگرم بکنین فقط واسه اسم شادمهره که بگین اره نگا چون خودش ساخته چی ساخته

من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط GreenWorld نمایش پست ها
    کارای خاص شادمهر مثه این دمو در حد همون"بغض" و "شیلا"و غیره است که شادمهر با اینا معروف نشده بلکه با تقدیر و یکاری کن و سبب و دهاتی و هزار و یک شب و مسافر معروف شده،،،،اگه دنبال موسیقی خاص میگردین برین حامی گوش کنین که صداش پر از تکنیکه ولی اهنگاش دو پول نمیرزه خودشم فک میکنه خاص پسنده،کلا هرکی طرفدار نداره یا طرفداراش از بین میرن میگه ما گوشای خاص مارو گوش میکنن،البته اینو نگه چی بگه،،،ولی امثال نیما مسیحا رو ادم باید نگا کنه که هم اههنگ خوب میخونه هم صداش پر از تکنیکه و هم کار دوزاری نمیخونه،اهنگسازم باید مثه علیرضا افکاری بود که بر اساس سلیقه ی مخاطب بهترینو میسازه و هم اینکه موسیقیش فاخره،،،حالا شما صد بگو این اهنگو چون شادمهر خودش ساخته قشنگه،نه اتفاقا گول نزنین خودتونو دو روزم همچین اهنگیو پشت سرهم پلی نمیکنین که اگرم بکنین فقط واسه اسم شادمهره که بگین اره نگا چون خودش ساخته
    چی ساخته
    اگه یه جا تو کامنتهای من خوندین که گفتم این آهنگ تو مایه های سبب و تقدیره جایزه دارین چرا بدون دقیق خوندن هر کامنتی اونو ریپلی میکنین
    بله این آهنگ کاملا اتود و خام هستش و تو دسته ی کارهایی از شادمهر قرار میگیره که چالشی هستش
    البته یه کار خام که هیچ تنظیمی نشده رو نمیشه با یه کار تنظیم و میکس و مسترینگ شده مقایسه کرد که البته شما اینکار رو کردی
    مشکلی نیست فقط من حرفی از لول این آهنگ نزدم تنها گفتم این آهنگ خام و اتود توش خلاقیت داره و این اصلا ربطی به اینکه بگم در سطح تقدیره نداشت
    به خاطر همین خام بودن و قضاوتی که قراره روش بشه من کار رو نذاشتم اینجا

نیمه فعال
    من نمیدونم مشکل از بیان منه یا فهم شما! اتفاقا البوم طرفدار اهنگی شبیه تاحالا بهت نگفتم نداشت و شادمهر در این البوم اهنگهاشو خیلی به سلیقه مردم نزدیک کرده بود. اره سالهای ساله داریم از اهنگهاش لذت میبریم ولی یه سری اهنگ هم مثل بغض و حالا بیا اینجا و....‌‌داره که هرچند برای منه هوادار لذت بخشه ولی بقیه لذت نبردن

نیمه فعال
    من نمیدونم مشکل از بیان منه یا فهم شما! اتفاقا البوم طرفدار اهنگی شبیه تاحالا بهت نگفتم نداشت و شادمهر در این البوم اهنگهاشو خیلی به سلیقه مردم نزدیک کرده بود. اره سالهای ساله داریم از اهنگهاش لذت میبریم ولی یه سری اهنگ هم مثل بغض و حالا بیا اینجا و....‌‌داره که هرچند برای منه هوادار لذت بخشه ولی بقیه لذت نبردن
    مودب بحث کردن کار اصلا سختی نیست
    جوابتو مثل خودت نمیدم چون میشم یکی مثل خودت
    شما هنوز فرق کار اتود با کار تنظیم شده رو نمیدونی اگه هم بدونی اتفاقا تا حالا بهت نگفتم دقیقا یه کار مثل امون از تو میتونست باشه توی آلبوم
    که حذف شد شما خودت حرف خودتو نقض میکنی اولش میگی شادمهر امثال دور شدی رو خوند که به سلیقه ی عام نزدیک بشه بعد میگی اتفاقا
    طرفدار واسه مخاطب عام بود پس اگه اینطوره خودش داشت به بهترین نحو واسه مخاطب عام کار میساخت چه احتیاجی به پارسیان داشت؟؟؟
    بهتره وقتی نمیتونم با شعور بحث کنیم با هم پس کامنت همدیگه رو ریپلی نکنیم
    ویرایش توسط ebihamed : 07-02-2019 در ساعت 12:21 PM

صفحه 3212 از 4119 نخستنخست ... 22122712311231623202321032113212321332143222326233123712 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع