صفحه 3233 از 4119 نخستنخست ... 22332733313331833223323132323233323432353243328333333733 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 32,321 به 32,330 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    بازم امیر عزیز برای اولین بار در سایتهای موسیقی و با کیفیت عالی مارو بیشتر سورپرایز کرد ..ازش ممنونم

نیمه فعال
    باورم نمیشه تنظیم کنندش میلاد هاشمی باشه اگه نمیگفتن تنظیم کنندش میلاد هاشمیه اصلا متوجه نمیشدم ..ساز بوزوکی وسط آهنگ ( اورتور وسط ) و نتی که ازش استفاده کردن خیلی عالی و احساسیه و تنظیمش تقریبا آکوستیک یا میشه گفت نیمه آکوستیکه و چون توش ساز زنده زیاد داره بی روح نیست .. همونطور که تو نظرات قبلی گفتم داره تحت شاگردی شادمهر پیشرفت میکنه و مطمئنم درآینده روز به روز بهتر و بهترم بشه .. بیشتر از شادمهر این میلاد هاشمی بود که سورپرایزم کرد

فوق حرفه ای
    چی میگی

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Gsshop نمایش پست ها
    چی میگی
    منتظر یه تنظیم کاملا آشغال و مضخرف بودم ولی به قول خودت معمولی بود .. معمولی یعنی وسط .. نه سیاه و نه سفید .. یعنی خاکستری ..
    از آهنگهای قبلیش یه سروگردن بالاتر بود و تنظیم میلاد هاشمی نسبت به گذشته خیلی بهتر بود .. حقیقت رو باید گفت . من مخالف و منتقد شدید میلاد هاشمی هستم و همه اعضای سایت میدونن ولی این تنظیمش خوب بود و نباید زیادی تعصبی برخورد کرد .. البته خیلی سبکش یونانی بود و امیدوارم کاور نباشه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    باورم نمیشه تنظیم کنندش میلاد هاشمی باشه اگه نمیگفتن تنظیم کنندش میلاد هاشمیه اصلا متوجه نمیشدم ..ساز بوزوکی وسط آهنگ ( اورتور وسط ) و نتی که ازش استفاده کردن خیلی عالی و احساسیه و تنظیمش تقریبا آکوستیک یا میشه گفت نیمه آکوستیکه و چون توش ساز زنده زیاد داره بی روح نیست .. همونطور که تو نظرات قبلی گفتم داره تحت شاگردی شادمهر پیشرفت میکنه و مطمئنم درآینده روز به روز بهتر و بهترم بشه .. بیشتر از شادمهر این میلاد هاشمی بود که سورپرایزم کرد
    دقیقا. قسمت وسط اهنگ از ملودی اهنگ بهتره. البته اگه همون با ویولن زده میشد بنظرم عالی تر میشد

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    دقیقا. قسمت وسط اهنگ از ملودی اهنگ بهتره. البته اگه همون با ویولن زده میشد بنظرم عالی تر میشد
    ته آهنگ یه ذره ویولن داره و چون ساز گیتار و بوزوکی و ویلون ترکیب میشن ه صدای ویلون زیاد به گوش نمیرسه ولی میتونست تایمش بیشتر باشه .. منم ملودی اورتور وسط و آخر اهنگ رو دوست داشتم و احساسی بود .. شاید مثل آهنگ نوازش با صدای ابی که شادمهر تنظیم کرد و بعد مرحوم اندرانیک با همون ساز و نت و ملودی تنظیم مجدد و بازسازیش کرد، اینم یه بار شادمهر تنظیم کرده و بعدش میلاد هاشمی اومده با همون نت ها و ملودی ها تنظیم مجدد و بازسازی کرده .. البته شاید .. ولی مطمئنم اگه شادمهر خودش تنظیم میکرد شاهکار میشد

نیمه فعال
    سر تا سر آهنگ فضای شادمهری موج میزنه

فعال
    ارومه
    اوج نداره

فوق حرفه ای
    بی انصاف نباشید آهنگ قشنگیه
    شعر قشنگی داره
    ملودی نمره قبولی میگیره
    تنظیم با توجه به سابقه میلاد هاشمی خیلی خوبه و پیشرفت خوبی داشته
    صدای شادمهر که مدت ها بود منتظر این تن صدا بودم ازش
    در کل من دوس داشتم و موسیقی سلیقه ای هست
    امیدوارم کسایی که خوششون اومد لذت ببرن
    کسایی هم که خوششون نیومد ایشالا آهنگ بعدی متناسب با سلیقه شون باشه

به یاد قدیما
    شاد و شادمهری باشید
    نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
    ندیدی جانم از غم ناشکیباست
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .
    به یاد روز ها را سپری میکنم پدر

10. 6 کاربر مقابل از Parsa8 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    سوء تفاهم نشه یه وقت فکر نکنید که چون الان میگم این آهنگش خوب از آب دراومده پس دیگه رو موضع قبلیم که همیشه میگفتم شادمهر باید خودش بسازه نیستم ، چون هنوزم رو حرفم هستم که شادمهر باید خودش بسازه و تنظیم کنه و هیشکی هرچقدر خوب باشه جای خودشو نمیگیره و نمیتونه به خوبیه خودش برای خودش بسازه ..
    منم رو ساخته های خودش متعصبم اما وقتی اهنگی خوب شده باید گفت چون براش زحمت کشیدن ..
    حداقل ازآهنگهای آلبوم تصویر که بهتره .. اگه نپسندیدن احتمالا آهنگهای اسلو یا به قولی غمگین دوست ندارین .. نمیگم عالیه اما خوبه و میتونه طرفدارای قدیمی و سنتی شادمهر رو که اهنگهای آروم دوس دارن راضی کنه
    حالا یه نقد بکنم : ( الان میگین بازم این شروع کرد ) نمیخوام ایراد بگیرم و خیلی کوچولوئه چون خودم از آهنگ خوشم اومد البته خدا کنه بعدا دلمو نزنه .. خب نقد یادم رفت
    درسته ملودی های حسین قربانپور از ملودی های وحید پویان و سینا پارسیان بهتره اما بیشتر رو ترجیع بند آهنگ مانور داده یعنی تو قسمت کروس آهنگ زوم کرده و همون ملودی هی تکرار میشه و اوج و فرود آهنگ بسیار کمه و آهنگ و یکنواخت کرده و تو پارت دوم بعد از اورتور وسط ، ملودی میتونست اوج بگیره که نگرفته .. تو تنظیمم اورتور آخر آهنگ میتونست فقط ویالون باشه و بار اورتور وسط و آخر آهنگ فقط رو دوش بوزوکی و گیتار نباشه ( ملودی و نتهای بوزوکی خوبه اما داره بار تنظیم رو به تنهایی به دوش میکشه )
    اما اگه آهنگهای آروم و اسلو میپسندیدن زیاد سخت نگیرین و ازش لذت ببرین چون فکر نمیکنم حالا حالاها خودش بسازه

صفحه 3233 از 4119 نخستنخست ... 22332733313331833223323132323233323432353243328333333733 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع