صفحه 3237 از 4119 نخستنخست ... 22372737313731873227323532363237323832393247328733373737 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 32,361 به 32,370 از 41187

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    من واقع بینم نمیشینم با تقدیر مقایسه کنم بلکه میشینم از آلبوم تجربه کن به بعد که خودش نساخته مقایسه میکنم و میبینم اگه بهترین کار از اون مقطع تا الان نباشه دست کم جزو سه تای برتر هست خیلیام هستن که در خلوت خودشون لذت میبرن و فقط میخان لذت رو از دیگران بگیرن و میان میگن فلانه بهمانه این کار نمره ی قبولی میگیره چون تو این کار شادمهر خودش شده و توجهی به مارکت نداره و گرنه باز یه دور شدی یا یه چرت دیگه مث اون با پارسیان میساخت میداد بیرون
    لابک .. منم اگه گفتم خوب شده با آلبوم مسافر یا تقدیر یا طرفدار مقایسه اش نکردم و با این آهنگهای ضعیفی که تو این چند سال اخیر ازش منتشر شده مقایسه کردم .. و اگه میگم تنظیمش خوب شده با تنظیم آلبوم تصویر مقایسه اش کردم .. میلاد هاشمی تو این اهنگ و اهنگ دور شدی نشون داده رو به پیشرفته .. ولی هنوزم مخالف همکاریش با شادمهرم حالا یه چند تا آهنگ خوب دیگه مثل این تنظیم کنه شاید اونموقع نظرم عوض بشه ..

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    داداش حرفت کاملا درسته... کلا بعضیا فکر میکنند اگه مخالف بقیه باشند خیلی خاص بنظر میاند...هرکی خوشش نیومده لازم نیست بیاد از بقیه لذت آهنگو بگیره خوب نبوده گوشش نده مجبور نیستی
    همون‌طور که شما خوشت اومده و میای نظرتو میگی اونی هم که خوشش نیومده حق داره بیاد نظرشو بگه. اینجا تاپیک شادمهر و همه دوسش داریم و میتونیم آزادانه چه خوب چه بد در مورد کارهاش نظر بدیم

3. کاربر مقابل از 9NIMA1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    ویولن آخر کار رو خودش زده انگار...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    خدا رو شکر که این کار متناسب مارکت نبود شادمهر بعد مدتها دست از خوندن ترانه های تینیج پسند فاصله گرفت بیخیال مارکت شد و شد شادمهری که باید باشه و اسلویی خوند با ترانه ی عاشقانه ی مثبت تا حالا زیاد عاشقانه ی مثبت رو کار اسلو نخونده این کار تمام قد نمره ی قبولی میگیره و باید به هوش حسین قربانپور احسنت گفت که میدونه طرفدارای شادمهر چی میخان
    البته اشتباه نشه منظورم این نبود کاره خاصیه!
    دقیقا بر عکس!

ملودی خنثی و معمولیه

-
    مفصل تر نوشته بودم ولی ویرایش کردم.. شاید برای قضاوت زود باشه.. اما فعلا نظر من خیلی به این موزیک جلب نشده. اما همچنان به شادمهر معتقدم و باورش دارم.
    ویرایش توسط fdd : 07-26-2019 در ساعت 04:17 AM

فعال
    قبلا هم گفتم اینجا بعضیا درگیر اسامیند... گفتم بعضیا نه همه...حاضرم قسم بخورم اگه پای همین آهنگ زده بودند آهنگ و تنظیم شادمهر این آهنگ میشد واسه اون بعضیا معرکه ولی چون الان کسایی دیگه ساختند چرته

7. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    قبلا هم گفتم اینجا بعضیا درگیر اسامیند... گفتم بعضیا نه همه...حاضرم قسم بخورم اگه پای همین آهنگ زده بودند آهنگ و تنظیم شادمهر این آهنگ میشد واسه اون بعضیا معرکه ولی چون الان کسایی دیگه ساختند چرته
    دادا الان دنبال چی هستی ؟ کسی اصلا منظورش با شما بود ؟ خوشت اومده گوش کن لذت ببر ، نیومده هم نیومده
    کسی درگیر اسامی نیست ، چشمات رو بستی رو حقایق و نمیخوای اون چیزی رو که باید ببینی و ببینی ،
    پس کاری نمیشه کرد .
    من هم گفتم که به نسبت این چند وقت اهنگ بهتری بود ، ولی بازم کم داره ، پازل تکمیل نیست
    مطمئن باش اگه شادمهر تمام کارهایی رو که قراره از این بعد پخش کنه اگه اسم عوامل تولید رو نزنه، اونقدر هواداراش فهمیده هستند که بدونند شادمهر ساخته یا نه ،
    پس کسی درگیر اسامی نیست

9. کاربر مقابل از Hobbit عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hobbit نمایش پست ها
    دادا الان دنبال چی هستی ؟ کسی اصلا منظورش با شما بود ؟ خوشت اومده گوش کن لذت ببر ، نیومده هم نیومده
    کسی درگیر اسامی نیست ، چشمات رو بستی رو حقایق و نمیخوای اون چیزی رو که باید ببینی و ببینی ،
    پس کاری نمیشه کرد .
    من هم گفتم که به نسبت این چند وقت اهنگ بهتری بود ، ولی بازم کم داره ، پازل تکمیل نیست
    مطمئن باش اگه شادمهر تمام کارهایی رو که قراره از این بعد پخش کنه اگه اسم عوامل تولید رو نزنه، اونقدر هواداراش فهمیده هستند که بدونند شادمهر ساخته یا نه ،
    پس کسی درگیر اسامی نیست
    خیلی هم عالی

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Scorpion70 نمایش پست ها
    همون‌طور که شما خوشت اومده و میای نظرتو میگی اونی هم که خوشش نیومده حق داره بیاد نظرشو بگه. اینجا تاپیک شادمهر و همه دوسش داریم و میتونیم آزادانه چه خوب چه بد در مورد کارهاش نظر بدیم
    آفرین .. نظر موافق و مخالف هر دو باید گفته بشه ...بالاخره سلیقه ها با هم متفاوته

اگه من از آهنگی خوشم بیاد با نظرات مخالف نظرم عوض نمیشه و اگه از آهنگی بدم بیاد هم با نظرات موافق تغییر دیدگاه نمیدم و اگه کسی خوشش اومده نباید با نظرات مخالف دیگران آهنگ براش زهرمارش بشه و میتونه لذتش و ببره .. همچین کسایی نشون میدن سلیقشون سسته و ثبات سلیقه و اخلاقی ندارن .. خوشت اومده حالشو ببر و بدت اومده گوش نده و منتظر آهنگ مورد سلیقت بمون .. و به همه سلایق احترام بزاریم

12. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    امیدوارم منظورت از بعضیا من نباشم من نگفتم چرته اتفاقا گفتم تو بین اهنگهای جدیدش خوب و احساسی بود .. ولی یه خرده فنی نظر میدم و اگه گفتم اوج و فرودش کم شده و یکنواخته بدون اغراق و به دور از دشمنی و فقط نظر فنی دادم اما احساس اهنگ بالاست و به خاطر همین احساس بالای کار پسندیدمش .. مطمئن باش هیچ اهنگی تو این چند سال اخیر بی ایراد نیست و دیگه هنرمندا مثل قدیما دل به کار نمیدن .. اگه درگیر اسامی بودم نمیگفتم اهنگهای نقطه ضعف و تصویر که ساخته های خودشن ضعیف ان و در حد آثار قدیمی اش نیستن .. به نظرم تو بین اهنگسازایی که واسه شادمهر میسازن حسین قربانپور از بقیه احساسی تر کار میکنه و وحید پویان با اینکه آهنگساز خوبیه اما تو سبک شادمهر نمیتونه بسازه و باید با معین و احسان خواجه امیری و غیره همکاری کنه و سینا پارسیان هم ترکیبی از مقلدهای شادمهره و بدون هیچ ایده ای دائما در حال تقلید از حمیدعسگری و شادمهر و محسن یگانه است و چیزی از خودش نداره .. البته اهنگ دور شدی تنظیمش خوب بود و باعث شد با اون شعر ضعیف موفق بشه و غیرشادمهری ها دوسش داشته باشن و طرفدار شادمهر بشن ( شادمهری های قدیمی که فکر نمیکنم خوششون اومده باشه) .. به هر حال همه اهنگهای شادمهر موفق بودن ولی هر کسی سلیقه ای داره و سلایق محترمه

حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

آقایون این آهنگ از کیه و اسمش چیه هرچی میگردم چیزی پیدا نمیشه

صفحه 3237 از 4119 نخستنخست ... 22372737313731873227323532363237323832393247328733373737 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 13 مهمان ها)

1. biseda

کلمات کلیدی این موضوع