شادمهر موقعی ک با ابی باهم کنسرت داشتند و ترانه های ابی را از خود ابی بهتر خوند توانائیش را تو اجرای زنده بخوبی نشون داد... این پلی بک هم چیز بدی نیست و خیلی از خواننده های معروف دیگه هم اینکار را میکنند
واس چی پلی بک میکنه ؟ به چه دلیلی ؟
چو تخته پاره بر موج رها رها رها من
شما که میگی پلی بک هست چرا میگی پس محشر ؟
یه دلیل بیار یا هرکی میگه پلی بک هست دلیل بیاره با مدرک و ثابت کنه که پلی بک هست اجراهاش ؟
کنسرت وان همین چند شب پیش سر دو سه تا اهنگ نفس کم اورد
سر همین اهنگ دور شدی هم بود فکر کنم یه تیکه رو نرسید رو ریتم ول کرد ملت خوندن
بازم تو همین اجرای دور شدی کنسرت استانبول دو شب پیش ریتم رو قاطی میکنه قبل ترجیع بند
عادت رو میخونه یبار اون < عادت ترکم نمیشه > رو خودش میخونه یه اجرای دیگه مردم میخونن
این چه پلی بکی هست پس که اینجوری میشه ؟
اجرای همیشگی یهو میکروفون رو میگیره سمت هوادارا که اونا بخونن بعد تو کنسرت بعدی همون قسمت رو خودش میخونه
مگر برای هر اجرا بشینه برنامه ریزی کنه که کجای یه اهنگو بخونه کجای یه اهنگو بده ملت بخونن و قبل هر کنسرت یبار جداگونه بخونه یبار ضبط کنن که خنده داره این حرف اصلا
نمیدونم چه اصراری دارید به این قضیه پلی بک بودن در حالی که هرکی میره کنسرتش متوجه نمیشه و ما از اینجا هی چند ساله میگیم پلی بکه
شاید تو یه اهنگ یا نهایت دو تا اهنگ یه زیر صدایی باشه ( اهنگای چشمای عاشق و شاید معروف ) ولی دیگه اینجوری نیست که بیاد اونجا همش زیر صدا پخش شه اینم لب بزنه یا روی اون صدا بخونه
مگه میشه این همه سال پلی بک رو انقد حرفه ای انجام بدی ؟ یارو هیراد و اون یکی گاگوله کی بود دوتا اجرا گذاشتن سومیش سوتی دادن همه فهمیدن پلی بکه بعد شادمهر بعد شیش هفت سال که حرف پلی بک بودن اجراهاش هست هنوز کسی نفهمیده اینجوری ؟
اقا هرکی مدرکی داره بذاره ما هم روشن شیم وگرنه خواهشا تموم کنید این بحث پلی بک رو
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)