وقتی چندتا چیز رو کنار هم قرار بدید میشه به این نتیجه رسید که خودش تنظیم کرده
اول اینکه تو ویدیو زده انپلاگد یعنی تنظیم قبلی نیست.
بعدشم تنظیم انپلاگد یعنی یه چیزی تو مایه های نسخه دوم روز سرد که پر از ساز زنده بود که اگه کسی غیر شادمهر تنظیم کرده بود حتما اونم تگ میشد.
البته میلاد هاشمی تگ شده که همین یکم ادمو میترسونه که بعید میدونم دوباره اون تنظیم کرده باشه.
از طرف پرسیدم مگه نگفتی شادمهر تنظیم کرده پس چرا الان میگی مشخص نیست. دراومد گفت شادمهر تنظیم کرده ولی گفته تو ویدئو بزنن میلاد هاشمی![]()
اگه اینی که میگه درست باشه پس دیگه نمیشه فهمید کدوم تنظیم مال شادمهره و کدوم مال میلاد هاشمی .. شاید تنظیم آهنگ میترسم رو شادمهر انجام داده و الکی زدن میلاد هاشمی و این اصلا با عقل جور در نمیاد و هیچ منطق درستی پشتش نیست .. به نظرم حرف مسخره ایه و اگه درست باشه عمل مسخره ایه .. کی چی بشه؟![]()
میلاد هاشمی هم فعلا هیچ چیزی راجع به ویدیو نذاشته
آره خداییش یکی از بهترین تنظیمهایی بود که میلاد هاشمی برای شادمهر زده .. تو این دو تا اهنگ اخریای شادمهر ، میلادهاشمی بهتر از دو تا آلبوم قبلی برای شادمهر وقت گذاشته .. ولی اگه من دوست دارم تنظیم شادمهرم بشنوم دلیلش این نیست که این تنظیمش بد بوده و تنها دلیلش اینه که دلم واسه تنظیمای شادمهر تنگ شده و واضحه که حس و حال و فکر شادمهر با میلاد هاشمی فرق داره و من حس و حال و افکار شادمهر رو حتی اگه ضعیف تر باشه بیشتر میپسندم و به سلیقه من نزدیک تره و شادمهرم باید بالاخره بعد از سالها به عرصه تنظیم برگرده و این شروعی باشه یا به قولی استارتی باشه برای اهنگسازی و تنظیمهای آهنگهای بعدیش .. وگرنه باهات کاملا موافقم که نقطه قوت این اهنگ بعد از خوانندگی حرفه ای شادمهر فقط تنظیمشه .. و تو شعر و ملودی حرف زیادی برای گفتن نداره
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)