«بیا»، «تن تو» و «یه کاری کن» ..
یادش بخیر چهارم عید سال 1386 بود ..
عجب عیدی شده بود ترک بیا رو به شکل عجیبی دوس میدارم !!!!
«بیا»، «تن تو» و «یه کاری کن» ..
یادش بخیر چهارم عید سال 1386 بود ..
عجب عیدی شده بود ترک بیا رو به شکل عجیبی دوس میدارم !!!!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم این سری دیگه گند نزنه به سینگل ترکاش ..![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اولش به معروف تاختم ولی بعدا که گوش کردم به کیفیت کار پی بردم , چیزی که خاصیت کارای شادمهره اینه باید زیاد گوششون بدی و وقتی زیاد گوش بدی دیگه برات موندگار میشن دقیقا شد قضیه ی "آینده" که اولش همه شادمهرو به فوش کشیدن بعد دو هفته همه ابراز ندامت کردن و باهاش حال کردن , چیزی که الان هوادارا رو شاد میکنه یه قطعه ی اسلو و زیباست نه ترنس , نه شیش و هشت و هیچ چی الان جای یه ترک لایت و اسلو رو نمیگیره .
یکی عنوانو عوض کنه.موزیک ویدیو جدید هفته اینده
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
ولی فک کنم ترانه سرای وقتی حواست نیست کس دیگه بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)