صفحه 3325 از 4119 نخستنخست ... 23252825322532753315332333243325332633273335337534253825 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 33,241 به 33,250 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    اگه نمی کوبینم باید بگم تو کل آهنگ های چند وقته اخیر شادمهر وقتی که بد میشم برام هنوز حذابیت داره
    هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري

2. کاربر مقابل از biseda عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط biseda نمایش پست ها
    اگه نمی کوبینم باید بگم تو کل آهنگ های چند وقته اخیر شادمهر وقتی که بد میشم برام هنوز حذابیت داره
    نه اتفاقا اهنگ خوبیه مخصوصا تو ماشین
    کارای حسین قربانپور یه لول بالاتر هستش
    رابطه میترسم و وقتی که بد میشم

4. 2 کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط biseda نمایش پست ها

نه موسیقی سلیقه ایه و باید به سلایق احترام گذاشت .. و هر کسی باید نظرشو بگه و خیلی هم عالیه که خوشت اومده ..

6. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    یه موضوعی که شاید بعضیا فراموش کردن
    .. دلیلی نداره نظرات و انحصاری کنیم و اگه نظر من چیز دیگه ایه دلیلی نداره حتما از نظر من تبعیت کنید . شما میتونی نظر خودتو داشته باشی و هر کسی باید نظر خودشو بدون اینکه درنظر بگیره که کی خوشحال میشه یا برعکس ناراحت میشه بگه و جذابیت گفتگو هم تو همین بحث کردناشه و اگه کسی نظرش مخالفه نظر کسیه باید بیان کنه .. منم اگه نظرم مخالف با هر کدوم از نظرات شما باشه میگم و در کل بازم تو علاقه ام به شادمهر با شما هم سلیقه ام و این هیچ چیزی از دوستیمون کم نمیکنه و نمیدونم چرا برای بعضیا مهمه که من یا هر کسی مثل من مثلا با آمین حال نمیکنیم یا منتقدیم .. شما میتونی نظر مخالف نظر من داشته باشی و از آمین خوشت بیاد و اگه من مثلا میگم میلاد هاشمی خوب نیست منظورم این نیست که بهتون تحمیل کنم و از شما هم بخوام اینو بگید و این فقط یه نظر شخصیه منه
    درسته که خوشحال میشم به یه اتحادی برسیم که هیچ آهنگسازی نمیتونه مثل شادمهر برای خودش آهنگسازی کنه اما نظر و سلیقه هر کسی برای خودش محترمه

8. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    هزار بار گفتیم ما از همکاراش بدمون نمیاد همشون آینده دار و با استعدادن و از بهترینهای داخل ایرانن اما ما چون میخوایم خودش آهنگ بسازه و تنظیم کنه میگیم با اینا همکاری نکن .. چون اگه دیگران براش بسازن دیگه خودش واسه خودش نمیسازه و میشه هلو بپر تو گلو و این خیلی بده ولی وقتی با دیگران همکاری نکنه مجبوره از هنر خودش استفاده کنه ما فقط هدفمون اینه که خودشو مجبور کنیم دل به کار بده و خود قدیمیشو پیدا کنه و مثل گذشته واسه آهنگسازی و تنظیم ذوق داشته باشه .. ما که با کسی پدرکشتگی نداریم .. الان میخوای بگی دیگه نمیتونه بسازه ولی پیشاپیش جوابتو میدم .. میتونه بسازه و خوبم میتونه اما اینا تنبلش کردن .. موسیقی هم فقط خوانندگی و صدای خواننده نیست و شعر و موزیک فاکتور مهمیه که یه اسطوره مثل شادمهر باید روش حساسیت زیادی داشته باشه و وقتی صرفا از اینکه بخونه خوشحال شیم یعنی اینکه از شعور موسیقیایی مون کم شده و به بقیه چیزای آهنگ اهمیت نمیدیم
    به نظرت این کوبیدن همکاراشه ؟
    بزار جوابتو مثل خودت بدم .. شما از یک طرف میگین هیشکی نمیتونه مثل شادمهر اهنگ بسازه ولی از اهنگسازی بقیه هم دفاع و طرفداری میکنید اگه اینا از شادمهر ضعیف تر میسازن پس چرا میخواین اینا واسه شادمهر بسازن و اگه اینا از شادمهر قوی ترن پس چرا اینقدر از شادمهر تعریف میکنید؟ .. یا رومی روم یا زنگی زنگ
    نه دیگه قرار نشد خودت عوض من بپرسی و خودتم جواب بدی.خخ
    من هیچوقت نگفتم اینا بهترن و مث بقیه شدیدا اعتقاد دارم کارای خودش لااقل از پنج تا دوتاش ماندگاری داره ولی اینایی که بقیه ساختن زیاد نه. ولی در مقابل باید اینم در نظر بگیریم که اگه قرار باشه همش خودش بسازه یا به قول خودت مثل قدیماش بسازه مطمئن باش الان هممون مخالف سرخستش شده بودیم چون افتاده بود رو دور تکرار. که خوشبختانه مهمترین فاکتور شادمهر که خیلی دوسش دارم فرار از تکرار به هر قیمتی هست! حتی به قیمت ساخت کار ضعیف. میدونم خیلیا مخالفن با این اتفاق ولی این طرز فکر واسه من خیلی ارزشمنده چون بارها دیدیم تقریبا همه خوانندها هر اهنگشون که هیت شد بلافاصله چندتا کپی ازش ساختن اخریش همین عارف که اهنگ اخرش کپی کی بهتر از تو بود شادمهر تنها کسیه که هرگز اینکارو نمیکنه و این یعنی به جلو رفتن.

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    نه دیگه قرار نشد خودت عوض من بپرسی و خودتم جواب بدی.خخ
    من هیچوقت نگفتم اینا بهترن و مث بقیه شدیدا اعتقاد دارم کارای خودش لااقل از پنج تا دوتاش ماندگاری داره ولی اینایی که بقیه ساختن زیاد نه. ولی در مقابل باید اینم در نظر بگیریم که اگه قرار باشه همش خودش بسازه یا به قول خودت مثل قدیماش بسازه مطمئن باش الان هممون مخالف سرخستش شده بودیم چون افتاده بود رو دور تکرار. که خوشبختانه مهمترین فاکتور شادمهر که خیلی دوسش دارم فرار از تکرار به هر قیمتی هست! حتی به قیمت ساخت کار ضعیف. میدونم خیلیا مخالفن با این اتفاق ولی این طرز فکر واسه من خیلی ارزشمنده چون بارها دیدیم تقریبا همه خوانندها هر اهنگشون که هیت شد بلافاصله چندتا کپی ازش ساختن اخریش همین عارف که اهنگ اخرش کپی کی بهتر از تو بود شادمهر تنها کسیه که هرگز اینکارو نمیکنه و این یعنی به جلو رفتن.

نیمه فعال
    چون میدونم اکثر شما طرفدار روزبه بمانی و تیمش هستین پس آهنگ رویای با تو بودن با صدای نگار صیاد رو تو گوگل سرچ کنید و بعدش دانلود کنید .. تازه یک روزه منتشر شده و شاید موزیک باران هم بزاره ..البته صداش تقلیدیه و .. بیشتر به خاطر شعر و آهنگ میگم
    ویرایش توسط nasernew : 10-19-2019 در ساعت 03:52 PM

12. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    چقدر الان اهنگ یکاری کن میچسبه مخصوصا ورژن البوم سبب

نیمه فعال
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

این تنظیم شادمهر بود؟؟
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط 9NIMA1 نمایش پست ها
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

این تنظیم شادمهر بود؟؟
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    بله

16. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 3325 از 4119 نخستنخست ... 23252825322532753315332333243325332633273335337534253825 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع