صفحه 3352 از 4119 نخستنخست ... 23522852325233023342335033513352335333543362340234523852 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 33,511 به 33,520 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    ول کن این جهانی نیست هر اهنگی میده کپیشو میزنه
    فربد این پسره ممد هستش همکلاسی هستیم تو دانشگاه
    خیلی
    پسر خوبی هستش

من بهش گفته بودم اگه شادمهرو مسخره کنی دهنتو سرویس میکنم

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    احتمالا با حمایت رقیبای مسعود جهانی این کار رو میکنه
    نه بابا بنده خدا خودش میسازه

تتلو دعوتش کرده بود یه جا نزاشتم بره چون اهنگشو مسخره کرده بود
    گفتم بری گوشتو میبرن
    پسر خیلی خوبی هستش

فعال
    دو میلیون و سیصد هزار پلی تو 48ساعت

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    رکورد کامنت واسه پیج شادمهر شکسته شد
    ۵۰ هزار کامنت واسه پست اهنگ خواب خوش
    عجب رکورد دست نیافتنی
    تتل تا قبل از این که پیجش حذف بشه تو زیر یکی از پستهاش ملت بیشتر از 5 میلیون کامنت گذاشته بودن!
    این چیزا واسی کسی نون و آب نمیشه

نقل قول نوشته اصلی توسط Changed نمایش پست ها
    بفرست برام
    تو یکی از صفحات اینستا دیده بودم اگر باز پیداش کردم حتما برات میفرستم عزیز

5. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    عجب رکورد دست نیافتنی
    تتل تا قبل از این که پیجش حذف بشه تو زیر یکی از پستهاش ملت بیشتر از 5 میلیون کامنت گذاشته بودن!
    این چیزا واسی کسی نون و آب نمیشه

تو یکی از صفحات اینستا دیده بودم اگر باز پیداش کردم حتما برات میفرستم عزیز
    تو اینو درنظر بگیر پیج هایی مث تتلو و دنیا جهانبخت که زیاد کامنت میخورن اولا نصفش فحشه بعدشم در کل اگه تعداد کسایی که کامنت میزارنو حساب کنی درحد چند هزار نفرم نشه ولی کسایی که واسه شادمهر پست گذاشتن بالای نود درصد تکراری نیستن و ابراز عشق و علاقست.

7. 2 کاربر مقابل از entehaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    آهنگ خواب خوش نه بده نه خوب،مثه بقیه ی کارای پارسیان،اما صدا و تحریرای شادمهر حرف نداره،ملودیش متوسط،تنظیم خوب،شعر نسبت به دور شدی و کوه خوب،در کل بهترین اهنگ این مدت شادمهر از نظر من«میترسم» بود،البته موسیقی سلیقست و اینم سلیقه ی من،نه سلیقه ی من بهترینه و نه نظرات دیگران درست،،بازخورد اهنگ و نظرات نه موندگاریو مشخص میکنه و نه خوب و بد بودن،،چه اهنکای خوبی که شاید خیلی دیده نشدن و چه اهنگای افتضاحی که بیش از حد دیده شدن ولی دلیل بر بهترین بودنشون نیس.
    میترسم خیلی از دور شدی از نظر من بهتر بود اما شاید کمتر دیده شد و شنیده شده چون کلیپی نداشت!

من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .

نیمه فعال
    در حال حاضر دیگه کمتر آهنگی ماندگار میشه دلیل این قضیه هم اینه که 40 سال پیش به اندازه الان این همه خواننده و بند نداشتیم.خواننده های تاپ اون زمان مثل ابی داریوش هایده مهستی معین سیاوش قمیشی دو بهترین زمان ممکن با آهنگساز ها و تنظیم کننده ها و شاعر های به نامی کار میکردن و سلیقه مردم هم محدود بود.ن مثل الان که هرکسی برای خودش ی سبکی رو رواج میده. و سلیقه مردم هم متفاوت شده.من هنوزم میگم سیاوش و معین با اختلاف بهترینن ولی شما نگاه کن که طیف سنی الان بیشتر سمت سیاوش یا معین هستش یا تتلو و ماکان بند یا امثالهم؟کسانی که تو این تایپیک هستن اکثرا مثل من دهه شصتی هستن و با اهنگ های سیاوش و ابی و معین ...خاطره ها ساخن.ولی در حال حاضر شما بیا نگاه کن سلیقه مردم داره به کدوم سمت میره؟به نظر من تنها خوانده ای که هنوز برای نسل جدید حتی دهه هشتادی ها جذابه همین شادمهره.چون میدونه مخاطب الان چی رو می پسنده.قسم میخورم همین الان شادمهر میتونه ی ترکی مانند تقدیر یا بهتر از اون خلق کنه که طرفدارهای واقعیش از جمله خود من رو با تنظیم و موزیکش غافلگیر کنه ولی الان نگاه شادمهر حفظ طرفدارهای عام جامعس.حالا شاید ی روزی دلشم برای طرفدارهای واقعیش سوخت و ماهارو سورپرایز کرد.و مطمذنم که اگه ی آهنگ با موزیک و تنظیم خودش بده که شاهکار باشه هستن باز هم کسانی که بگن دوره شادمهر تموم شده یا بگن شادمهر از آلبوم طرفدار به اون ور تموم شده.در آخر بیاید فعلا به تصمیمش احترام بذاریم و از صداش و تحریرهای نابش لذت ببریم.به امید روزهای بهتر و خلق آثار جاودانه تر
    هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري

10. 2 کاربر مقابل از biseda عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    خیلی دوس دارم بدونم کارای قدیمیشو خودشم گوش میده هنوز یا نه
    مثلا یه شب که حالش خوب نیست و داره بارون میاد میره مسافر رو پلی کنه و گوش کنه بهش ؟‌ احتمالا وقتی به اینجاش برسه < دل که به جاده میسپرد کسی اونو صدا نکرد > چند بار تشنج کنه
    نمیدونم چه طاقتی داره این ادم . من اگه بودم همون لحظه میرفتم تو استدیو هفتصد تا اهنگ این سبکی میساختم و همون شب میدادم بیرون . گور بابای مارکت و کارای تبلیغاتیش و این مسخره بازیا :))

عکسای یادگاریشو برای ما گذاشت و رفت...
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

12. 2 کاربر مقابل از sibiloo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط biseda نمایش پست ها
    در حال حاضر دیگه کمتر آهنگی ماندگار میشه دلیل این قضیه هم اینه که 40 سال پیش به اندازه الان این همه خواننده و بند نداشتیم.خواننده های تاپ اون زمان مثل ابی داریوش هایده مهستی معین سیاوش قمیشی دو بهترین زمان ممکن با آهنگساز ها و تنظیم کننده ها و شاعر های به نامی کار میکردن و سلیقه مردم هم محدود بود.ن مثل الان که هرکسی برای خودش ی سبکی رو رواج میده. و سلیقه مردم هم متفاوت شده.من هنوزم میگم سیاوش و معین با اختلاف بهترینن ولی شما نگاه کن که طیف سنی الان بیشتر سمت سیاوش یا معین هستش یا تتلو و ماکان بند یا امثالهم؟کسانی که تو این تایپیک هستن اکثرا مثل من دهه شصتی هستن و با اهنگ های سیاوش و ابی و معین ...خاطره ها ساخن.ولی در حال حاضر شما بیا نگاه کن سلیقه مردم داره به کدوم سمت میره؟به نظر من تنها خوانده ای که هنوز برای نسل جدید حتی دهه هشتادی ها جذابه همین شادمهره.چون میدونه مخاطب الان چی رو می پسنده.قسم میخورم همین الان شادمهر میتونه ی ترکی مانند تقدیر یا بهتر از اون خلق کنه که طرفدارهای واقعیش از جمله خود من رو با تنظیم و موزیکش غافلگیر کنه ولی الان نگاه شادمهر حفظ طرفدارهای عام جامعس.حالا شاید ی روزی دلشم برای طرفدارهای واقعیش سوخت و ماهارو سورپرایز کرد.و مطمذنم که اگه ی آهنگ با موزیک و تنظیم خودش بده که شاهکار باشه هستن باز هم کسانی که بگن دوره شادمهر تموم شده یا بگن شادمهر از آلبوم طرفدار به اون ور تموم شده.در آخر بیاید فعلا به تصمیمش احترام بذاریم و از صداش و تحریرهای نابش لذت ببریم.به امید روزهای بهتر و خلق آثار جاودانه تر
    هر چی یادمه خودت میگفتی شادمهر بعد گمت کردم تمام شده و اهنگ خوب نداده

14. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    تصویر

صفحه 3352 از 4119 نخستنخست ... 23522852325233023342335033513352335333543362340234523852 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع