دو میلیون و سیصد هزار پلی تو 48ساعت![]()
آهنگ خواب خوش نه بده نه خوب،مثه بقیه ی کارای پارسیان،اما صدا و تحریرای شادمهر حرف نداره،ملودیش متوسط،تنظیم خوب،شعر نسبت به دور شدی و کوه خوب،در کل بهترین اهنگ این مدت شادمهر از نظر من«میترسم» بود،البته موسیقی سلیقست و اینم سلیقه ی من،نه سلیقه ی من بهترینه و نه نظرات دیگران درست،،بازخورد اهنگ و نظرات نه موندگاریو مشخص میکنه و نه خوب و بد بودن،،چه اهنکای خوبی که شاید خیلی دیده نشدن و چه اهنگای افتضاحی که بیش از حد دیده شدن ولی دلیل بر بهترین بودنشون نیس.
میترسم خیلی از دور شدی از نظر من بهتر بود اما شاید کمتر دیده شد و شنیده شده چون کلیپی نداشت!
من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .
در حال حاضر دیگه کمتر آهنگی ماندگار میشه دلیل این قضیه هم اینه که 40 سال پیش به اندازه الان این همه خواننده و بند نداشتیم.خواننده های تاپ اون زمان مثل ابی داریوش هایده مهستی معین سیاوش قمیشی دو بهترین زمان ممکن با آهنگساز ها و تنظیم کننده ها و شاعر های به نامی کار میکردن و سلیقه مردم هم محدود بود.ن مثل الان که هرکسی برای خودش ی سبکی رو رواج میده. و سلیقه مردم هم متفاوت شده.من هنوزم میگم سیاوش و معین با اختلاف بهترینن ولی شما نگاه کن که طیف سنی الان بیشتر سمت سیاوش یا معین هستش یا تتلو و ماکان بند یا امثالهم؟کسانی که تو این تایپیک هستن اکثرا مثل من دهه شصتی هستن و با اهنگ های سیاوش و ابی و معین ...خاطره ها ساخن.ولی در حال حاضر شما بیا نگاه کن سلیقه مردم داره به کدوم سمت میره؟به نظر من تنها خوانده ای که هنوز برای نسل جدید حتی دهه هشتادی ها جذابه همین شادمهره.چون میدونه مخاطب الان چی رو می پسنده.قسم میخورم همین الان شادمهر میتونه ی ترکی مانند تقدیر یا بهتر از اون خلق کنه که طرفدارهای واقعیش از جمله خود من رو با تنظیم و موزیکش غافلگیر کنه ولی الان نگاه شادمهر حفظ طرفدارهای عام جامعس.حالا شاید ی روزی دلشم برای طرفدارهای واقعیش سوخت و ماهارو سورپرایز کرد.و مطمذنم که اگه ی آهنگ با موزیک و تنظیم خودش بده که شاهکار باشه هستن باز هم کسانی که بگن دوره شادمهر تموم شده یا بگن شادمهر از آلبوم طرفدار به اون ور تموم شده.در آخر بیاید فعلا به تصمیمش احترام بذاریم و از صداش و تحریرهای نابش لذت ببریم.به امید روزهای بهتر و خلق آثار جاودانه تر
هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري
خیلی دوس دارم بدونم کارای قدیمیشو خودشم گوش میده هنوز یا نه
مثلا یه شب که حالش خوب نیست و داره بارون میاد میره مسافر رو پلی کنه و گوش کنه بهش ؟ احتمالا وقتی به اینجاش برسه < دل که به جاده میسپرد کسی اونو صدا نکرد > چند بار تشنج کنه
نمیدونم چه طاقتی داره این ادم . من اگه بودم همون لحظه میرفتم تو استدیو هفتصد تا اهنگ این سبکی میساختم و همون شب میدادم بیرون . گور بابای مارکت و کارای تبلیغاتیش و این مسخره بازیا :))
عکسای یادگاریشو برای ما گذاشت و رفت...![]()
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)