صفحه 3358 از 4119 نخستنخست ... 23582858325833083348335633573358335933603368340834583858 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 33,571 به 33,580 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    کامنت های قبلی رو دیدم .. همه میخوان بگن من از موسیقی بیشتر میفهم ولی فهم هممون از موزیک در یک سطحه و هممون سواد موسیقیمون یکیه .. ولی هر کی هم که فکر میکنه میکنه آهنگساز و تنظیم کننده است و خیلی حالیشه هم باهاش مشکلی ندارم و خیلی هم براش خوشحالم ماشالله به اینهمه اعتماد به نفس .. اقا ما بیسواد
    بعدش اینکه بحث هامون خیلی خنده داره اگه نظراتمون متفاوت بود و بحث میکردیم مشکلی نبود اما وقتی نظراتمون یکیه و بحث میکنیم خنده داره .. مثلا من میگم ماست سفیده یکی برمیگرده میگه تو هیچی از رنگ ماست حالیت نیست و ماست سفیده و یکی دیگه میاد میگه به نظرم اشتباه میکنی چون رنگ ماست سفیده و نظر هممون برمیگرده به همون سفید اما بارم بحث میکنیم .. اینا بیخودیه .. اما باز شیرینه و دم همتون گرم که هستین ...
    من همون روز اول و یک ساعت بعد از پخش اهنگ اومدم و گفتم اهنگش ضعیفه و اولین نفری بودم که بعد از تعریف های داغ و الکی بقیه نقد منفی کردم ولی یه عده بهم پیام خصوصی دادن که اسم نمیارم و بعضیام همینجا غیرمستقیم بهم اشاره کردن که تو هیچی از موزیک حالیت نیست و آهنگش ضعیفه .. بابا منم که همین رو گفتم .. لطفا یکم بیشتر دقت کنید و پیاما رو با دقت بیشتری بخونید من فقط از یک چیز آهنگ خوشم اومد و برام قابل تعریفه و اونم صدا و تحریرهای شادمهره .. اگه به اینم منتقدین پس بیخودی تو این تاپیک هستین و آهنگهای جدیدشو دانلود میکنید و لطفا وقتی میبینید آهنگساز یکی دیگه است دیگه دانلود نکنید و حتی گوش نکنید و خودآزاری برای چیه؟ اینطوری به خودتون لطف بزرگی کردین ولی برای منی که صدا و خوانندگیش هم برام مهمه آهنگهای جدیدش رو هم دانلود میکنم و با اینکه شاید حتی یه روز بیشتر هم گوش نکنم و خوشمم نیاد که نمیاد اما به احترام صدای شادمهر حتی شیفت و دلیت هم نمیکنم و کلی هم نقد میکنم و نمیام تعریف بیخودی بکنم تا شادمهر مسیر درست رو تو تعریفای من ببینه و به خاطر تعریفهای بیخودی من تو چاه بیفته و تعریف بیخودی فقط باعث ایجاد مشکلات بیشتر و شنیدن آهنگهای مضخرف تر میشه .. مطمئنم 99 درصدتون مثل من هستین پس به جای بحث بیخودی منتظر آهنگ بعدی باشین که انشالله خودش ساخته باشه
    ویرایش توسط nasernew : 11-01-2019 در ساعت 11:06 PM

2. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    شعر مونا برزویی برای آهنگ جدید گوگوش زیباست.
    هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    ناصر جان تفاوت هاوس و ترنس تو جنس صداها، بیس و میزان ضرب آهنگ (تمپو) هست
    داداش ما میگیم تنظیم ضعیفه و در حد کارای داخل ایران هم نیست بعد شما میگی شاهکار نیست!
    ضمنا آرون حسینی و سیروان بیشتر هاوس کار کردن تا ترنس. تنظیم معروف هم هاوس بود
    پیمان جان
    ترنس برگرفته از صداهای الکترونیکی ( سینت ساینزرها) هستش و در اون صداها و سازهای طبیعی به گوش نمیخوره ولی در هاوس صداهایی که استفاده میشند طبیعی تر هستند ( از درام گرفته تا بیس و لید ها ) این تفاوت رو با هم دارند
    در مورد فرق این دو سبک باید بگم اول از همه این سبک ها شاخه های زیادی دارن که محبوب ترین ها در ترنس پروگرسیو ترنس و آپلیفتنگ هستش و در هاوس پروگرسیو هاوس و الکترو هاوس . شاید چندین سال پیش میشد به طور مشخص گفت که آهنگی که فلان تمپو رو داره و فلان ساختار رو پیروی میکنه ترنس هستش یا هاوس , اما در حال حاضر این ۲ سبک خیلی به هم نزدیک شدن مخصوصا پروگرسیو ترنس به پروگرسیو هاوس و تا حدی الکترو هاوس ..
    حالا شاید چون شما میگی تمپوی این آثار از 128 کمتره پس حتما هووسه ولی بعضی از کارها به دلیل نزدیکیشون به هر دو، هم ترنس در نظر میگیرن هم هاوس! بستگی به سابقه ی آرتیست داره که ترنس کار کرده باشه یا هاوس! یا خودش چی مشخص کرده باشه!
    مثلا این دو تا رو مقایسه کن:

Porter Robinson - Language (هاوس شناخته میشه چون آرتیستش هاوسی بوده!)

Gabriel & Dresden feat Betsie Larkin - Play it Back (Maor Levi Remix) ترنس تگ میخوره چون آرتیستش ترنس میساخته!

در حد کدوم کارای داخل ؟ همه تنظیما که مال داخله ؟ شادمهرم از داخل شروع کرد و تو همین داخل محبوب شد و بعدش رفت .. اگه داری با آهنگهای خارجی مقایسه میکنی که صددرصد آهنگهای پاپ و ترنس و هووس و .... خارجی از اهنگهای ایرانی خیلی بهترن و اصلا قابل مقایسه نیست .. به نظرم اهنگهای شادمهر رو باید با اهنگهای داخل مقایسه کردو اکثر موزیک های اونور ایرانی تر و اصیل تر هستن و هر آهنگساز دستخط مخصوص خودشو داره و فقط داخل ایرانه که همه دارن ادای شادمهر رو درمیارن و مقایسه شادمهر با جهانبخش پازوکی یا معین که آثارشون کاملا ایرانیه درست نیست و بهتره شادمهر رو با سعید زمانی یا محمدعلیزاده که مدرن تر کار میکنن مقایسه کنیم .. بعد وقتی میگم شاهکار نیست یعنی ضعیفه دیگه .. وقتی میگیم شاهکاره یعنی قویه .. اینکه دیگه نیاز به ترجمه نداره

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa8 نمایش پست ها
    داداشم مگه هر آهنگی هیت میشه آهنگ قشنگیه
    ساسی آهنگ جنتلمن رو خونده که کاور از یه آهنگ خارجیه به هر دلیلی زیاد شنیده شد و هیت شد
    آهنگ خوبی بود؟
    یا تتلو آهنگ مسخره بازی رو خوند هیت شد
    آهنگ خوبی بود؟

حالا من یه چیزی میگم آلبوم تجربه کن یه ترک شاهکار داره تو آهنگ سازی تنظیم اجرا فضا سازی و کلا همه چیز
    تکرارم نکن

چقدر شنیده شد؟
    چقدر طرفداری کردیم از این سبک موسیقی
    همینقدر که داریم میکوبیم به بهونه این آهنگا
    یک دهم تعریف کردیم از همچین آهنگی
    برای من شخصا تکرارم نکن یه طرفه هفت تا آهنگ دیگه آلبوم یه طرف
    من خودم عاشق این سبک از موسیقی شادمهر ام

یه چیزی ام هست که بحث پول هست و پشت پرده های رادیو جوان که کم تاثیر نداره رو این داستانا
    بعضی چیزا رو نمیشه عنوان کرد

گوش مردم متاسفانه به موسیقی سطح پایین عادت کرده
    چون 90 درصد کارایی که منتشر میشن سطحشون پایینه
    وقتی کل موسیقی داخلی خلاصه بشه تو آهنگسازی و تنظیم مسعود جهانی و حامد برادران و معین راهبر
    آخرش فکر میکنی خروجی چی باشه
    شادمهری که کار معمولی هم میده اکثریت رو راضی میکنه

و در آخر این که فکر نکن ما راضی ایم از این وضعیت و فقط تو ناراحتی
    یه نفر تو این بچه ها حتی اونایی که دارن تعریف می کنن از این آهنگ آخر نیست که آرزوش باشه شادمهر دوباره خودش بسازه و تنظیم کنه
    حسی که تو الان داری من وقتی تو آلبوم طرفدار کار مشترک داشت داشتم
    آفرین ..توام مثل من طولانی مینویسی ولی بیشتر از من لپ کلام رو میرسونی..
    در کل نظر منم همینه .. اینقدر که اهنگ دور شدی یا کوه منفور شدن آهنگ تکرارم نکن محبوب نشد .. اینقدر که از آهنگ تجربه کن بد گفتیم از آهنگ تصویر بد نگفتیم .. ( الان بعضیا از روی تعصب میگن تصویر شاهکار بود اما در مقایسه با آلبوم طرفدار به قبل هیچی به حساب نمیاد و اگه اسم شادمهر رو نمینوشتن فکر میکردم وحیدپویان ساخته ) .. ..
    من فقط تو نظرات قبلیم گفتم حداقل وقتی داریم نقد میکنیم نکات مثبت اهنگ رو هم ببینیم .. و گفتم اعضای تیمش نسبت به گذشته پیشرفت کردن و اونام مثل ما شادمهری ان و اگه هستن واسه اینه که شادمهر قصد آهنگسازی نداره و اگه نباشن شادمهر دیگه نمیخونه و به جای اینکه به اینا بتوپیم که یکی مثل ما هستن باید شادمهر و مقصر اصلی بدونیم ..خب اینا دوست دارن پیشرفت کنن ولی چرا شادمهر دوست داره پسرفت کنه ؟
    البته به قول تو منم از این وضعیت ناراحتم اما چیکار کنم ؟ نقد میکنم و حرفمو میزنم و بازم شادمهر کار خودشو میکنه و هیچوقت از کارای جدیدش تعریف نکردم و نمیکنم چون منتقدم و اگه تعریف بیخودی کنم به شعور خودم توهین کردم.. ولی چیکار کنم که نمیتونم از شادمهر بگذرم؟ .. مگه میشه صداش رو نادیده گرفت؟ یا تحریرهاش رو ؟
    حالا مگه همه اهنگهای هیت شادمهر رو خودش ساخته ؟ ما فراموش کردیم شادمهر در عین حال که موزیسین خوبیه خواننده هم هست و کنسرت هم میزاره و به پول هم احتیاج داره ما هم از پول بدمون نمیاد .. کی بدش میاد که شادمهرم بدش بیاد ؟ و همه به اندازه ما نمیدونن کدوم اهنگ رو خودش ساخته و کدوم رو نه و اصلا کاور رو نمیبینن یا تو نت سرچچ نمیکنن و فقط طرفدار صداشن و شاید فکر میکنن آهنگ مشق سکوت یا غم تنهایی یا پاییز یا دلخوشی یا پرپرواز یا بی تو یا مشکوک یا .... رو خودش ساخته که اینطور نیست و اهنگسازشون کسای دیگه ان یا شاید برعکس فکر میکنن که اهنگهای طرفدار یا تقدیر یا مسافر یا.... رو یکی دیگه ساخته که نه اینارو خودش ساخته .. من حتی فکر نمیکنم انتقادهامون روش تاثیر بزاره و حتی سعیدشهروز رو مثال زدم .... 4 ساله داریم میگم و داره بدتر میشه و بهتر نمیشه و این یعنی ما داریم فقط با در و دیوار حرف میزنیم .. و تنها میشه منتظر یه معجزه بود
    ویرایش توسط nasernew : 11-02-2019 در ساعت 01:48 AM

6. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    شعر کار گوگوش رو مونا قبلا برا شادمهر زده شک نکنین

نیمه فعال
    هر طنابی که نجاتم میده
    یاد گرفتم که خودم پاره کنم
    تو قمارِ عشق برام آسونه
    خودمو یک شبه بیچاره کنم

چرا از چشمای من می‌ترسی؟
    منی که نقابمو برداشتم
    نگا کن! شبیه اون کسی شدم
    که میگفتم دوستش نداشتم !

اینو باید شادمهر میخوند. ولی حیف که فعلا قصد داره چرت و پرتای ایمین رو بخونه.

9. 2 کاربر مقابل از Meh23 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    پیمان جان
    ترنس برگرفته از صداهای الکترونیکی ( سینت ساینزرها) هستش و در اون صداها و سازهای طبیعی به گوش نمیخوره ولی در هاوس صداهایی که استفاده میشند طبیعی تر هستند ( از درام گرفته تا بیس و لید ها ) این تفاوت رو با هم دارند
    در مورد فرق این دو سبک باید بگم اول از همه این سبک ها شاخه های زیادی دارن که محبوب ترین ها در ترنس پروگرسیو ترنس و آپلیفتنگ هستش و در هاوس پروگرسیو هاوس و الکترو هاوس . شاید چندین سال پیش میشد به طور مشخص گفت که آهنگی که فلان تمپو رو داره و فلان ساختار رو پیروی میکنه ترنس هستش یا هاوس , اما در حال حاضر این ۲ سبک خیلی به هم نزدیک شدن مخصوصا پروگرسیو ترنس به پروگرسیو هاوس و تا حدی الکترو هاوس ..
    حالا شاید چون شما میگی تمپوی این آثار از 128 کمتره پس حتما هووسه ولی بعضی از کارها به دلیل نزدیکیشون به هر دو، هم ترنس در نظر میگیرن هم هاوس! بستگی به سابقه ی آرتیست داره که ترنس کار کرده باشه یا هاوس! یا خودش چی مشخص کرده باشه!
    مثلا این دو تا رو مقایسه کن:

Porter Robinson - Language (هاوس شناخته میشه چون آرتیستش هاوسی بوده!)

Gabriel & Dresden feat Betsie Larkin - Play it Back (Maor Levi Remix) ترنس تگ میخوره چون آرتیستش ترنس میساخته!

در حد کدوم کارای داخل ؟ همه تنظیما که مال داخله ؟ شادمهرم از داخل شروع کرد و تو همین داخل محبوب شد و بعدش رفت .. اگه داری با آهنگهای خارجی مقایسه میکنی که صددرصد آهنگهای پاپ و ترنس و هووس و .... خارجی از اهنگهای ایرانی خیلی بهترن و اصلا قابل مقایسه نیست .. به نظرم اهنگهای شادمهر رو باید با اهنگهای داخل مقایسه کردو اکثر موزیک های اونور ایرانی تر و اصیل تر هستن و هر آهنگساز دستخط مخصوص خودشو داره و فقط داخل ایرانه که همه دارن ادای شادمهر رو درمیارن و مقایسه شادمهر با جهانبخش پازوکی یا معین که آثارشون کاملا ایرانیه درست نیست و بهتره شادمهر رو با سعید زمانی یا محمدعلیزاده که مدرن تر کار میکنن مقایسه کنیم ..
    بعد وقتی میگم شاهکار نیست یعنی ضعیفه دیگه ..وقتی میگیم شاهکاره یعنی قویه .. اینکه دیگه نیاز به ترجمه نداره

از سایت زیر متنُ کپی پیست کردی عزیز!

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

در مورد خط آخر هم مرزهای ادبیات و تعریف کلمات جابه جا شد واقعا ...
    ویرایش توسط peyman.2012 : 11-02-2019 در ساعت 06:06 PM

11. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    ناصر کارش درسته.. وقت تایپ کردن نداشت

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    بهتره شادمهر رو با سعید زمانی یا محمدعلیزاده که مدرن تر کار میکنن مقایسه کنیم
    پناه بر خدا! مگه محمد علیزاده هم تنظیم کننده ست؟؟

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    ناصر کارش درسته.. وقت تایپ کردن نداشت
    تایپ نمی خواد هر جا اسم میلاد خالتور بود بنویس افتضاح

15. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 3358 از 4119 نخستنخست ... 23582858325833083348335633573358335933603368340834583858 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع