متاسفانه ایمین و یدئوهاش خیلی سادند. بهترین گزینه ها واسه شادمهر سینارت و فرید ناصری هستند
متاسفانه ایمین و یدئوهاش خیلی سادند. بهترین گزینه ها واسه شادمهر سینارت و فرید ناصری هستند
سمت راستی که بهداده
اون یکی شایان نمیدونم چی چی هست
پیجش زده تهیه کننده و ازین چیزا
ولی به نظرم تو همون تیم ایمین اینان چون عکس مشترک هم داشتن با هم
نمیدونم خدایی پول نداره . اسپانسر نداره . شعور نداره . چی نداره که از ویدیوهای سینارت رسیده به این اسکل
اصن تو ساخت ویدیو فاجعه ای بیش نیستن...
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
باهات موافقم شادمهر مفت خور شده .. آهنگ و تنظیم مفت . کارگردانی مفت .. این راحت طلبی داره خرابش میکنه .. حالا الک کارتیو رو نخواستیم حداقل با سینارت و فرید ناصری یا حداقل با زیگورات هم کار میکرد بهتر از ایمین بود .. هر سه تای اینا با شادمهر معروف و معرفی شدن و فکر نمیکنم از شادمهر پول زیادی بگیرن .. الانم که ماشالله 3 تا تهیه کننده داره و اون شکلاته هم همش اسپانسرش میشه ..
الان این رادیو جوانه که برای شادمهر تصمیم میگیره این سینا پارسیان و ایمنی و غیره هم از ادمای رادیو جوان هستن
ویدیوهاش بینظیر بود
اکت های خودش تو ویدیو بینظیر بود
هر کدوم ویدیو هاش دو سال زمان میبرد ساختش
اصن انتشار اهنگاش به خاطر این ویدیوها تاخیر میخورد
ولی الان این چنتا ویدیو آخرش فک کنم دو روز هم کار نبرده باشه
از نظر افکت اینا کاری ندارم ولی موضوع هم نداره
سپهر وکیلی هم ساده میسازه ولی داستان داره باحاله
زاویه هایی که فیلمبرداری میکنه مشتیه
این یارو یه گوشی میگیره دستش شادمهر جلو گوشی میخونه میده بیرون میگه ویدیو دادیم :|
این دیگه اصن اسپانسر هم نمیخواد
سر جمع صد هزار تومن خرج ویدیو بشه :))))
من هنوز تو کف زیگوراتم که گفت بهترین کارم رو برا شادمهر زدم ولی هنوز نیومده و احتمال زیاد کنسل شده کار...
این ویدیوهارو میتونه تو حیاط خونش بده . دخترش ازش فیلم بگیره . با یه اپ هم تصاویر رو بچسبونه به هم . اصن بحث مالی مطرح نیس دیگه :)))))
اینم هست ولی کلا ویدیو جذابیت کار رو بیشتر میکنه
حال میده دیدن ویدیوی خوب حتی اگه اهنگ خوب نباشه
ولی این مورد هم ریده دیگه :))
انتخاب . گمت کردم . معروف . فقط با تو . رابطه و حتی حس خوبیه ...
رسیدیم به ویدیوی دور شدی :| خدایا توبه
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)