صفحه 3392 از 4119 نخستنخست ... 23922892329233423382339033913392339333943402344234923892 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 33,911 به 33,920 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط AbEc نمایش پست ها
    مشخصه با کار های سابقشون قابل قیاس نیست ولی داریوش بعد البوم دنیای این روزای من موفق ترین کاری که داشت دوباره باز خواهم گشت بودش
    حتی یک البوم داد به نام سال صفر ( فکر میکنم بازم مطمئن نیستم ) که باز خوردی رو که باید می داشت نداشتش
    گوگوش هم *هستم و نیستم* و *درد من* قابل قبول بودن
    دقیقا منظور منم همینه و در مورد همکاری شادمهر با امثال روزبه و افکاری اتفاقا چند سال پیش راجب همکاریش با روزبه صحبت شد ولی
    شادمهر بنا به دلایلی نپذیرفت همکاری رو مسلما دلیل نپذیرفتن شادمهر ضعف روزبه که نمیتونه باشه پس میمونه همون دلیلی که شادمهر دوست داره با
    کسایی که از خودش پایین ترن و در زمینه ی ترانه هم کمنام ترن کار کنه که بعدها مثلا بگن فلانن شاعر یا آهنگساز رو شادمهر معروف کرد
    الان فرضا اگه شادمهر یه کار با افکاری و روزبه بده و اون کار از همه ی کارهای این چند سال شادمهر بیشتر گل کنه مردم میگن بالاخره با افکاری و روزبه شادمهر یه آهنگ خوب داد
    و شادمهر دقیقا همینو نمیخاد

2. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    این اتود افکاری رو هم اگر تا بحال گوش نکردین بگیرین
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    این کار هم قراره با صدای علیرضا قربانی بیاد اتود علیرضا قربانی رو من شنیدم

4. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    در مورد بحث علیرضاافکاری که اینجا پیش اومده میخوام نظرمو بگم
    اینطور که من تو این تاپیک یا شبکه های اجتماعی دیگه متوجه شدم علاقه مشترک طرفدارای شادمهر به علیرضاافکاری و بهروز صفاریان و سیاوش قمیشی تو همشون یکسان بوده و این نشون دهنده سطح بالای سلیقه طرفدارای شادمهره و حتی برعکسش رو میتونم بگم که همه آهنگسازا و خواننده های ایرانی و به غیر از کسایی که به خاطر شادمهر به موزیک علاقه مند شدن حتی قدیمی ها و اسطوره هایی مثل ابی و سیاوش قمیشی و اندی و معین و .. هم طرفدار شادمهرن .. ( اما نه این شادمهر بلکه شادمهر قدیمی ) و همکاری همین خواننده ها که اسم بردم مثل ابی و معین به علاوه داریوش و گوگوش و بهترینهای داخل ایران مثل عصار و نیما مسیحا و غیره با علیرضاافکاری نشون دهنده اینه که علیرضاافکاری هنرمند بزرگیه که اونا بسیار قبولش دارن ..
    و به دوست خوبم ابی حامد که سطح سلیقه و طرز فکرش تو اکثر مسائل با من یکیه هم بگم که مقایسه افکاری با واروژان و بابک بیات و سیاوش قمیشی و فرید زلاند و ... کار بسیار اشتباهیه و درسته اونا تو اون دوران تکرارنشدنی بودن و آثار بسیار موفقی ساختن اما ما باید در مورد زمان حال صحبت کنیم و گذشته تو گذشته باقی مونده و غیرقابل برگشته .. نمیگم تاریخمون رو فراموش کنیم اما بیایم ببینیم الان چی شدیم و چی هستیم و چرا به جای پیشرفت در حال نزول هستیم .. من کوروش کبیر رو دوست دارم اما مهم اینه ببینیم ما الان چی هستیم و به کجا داریم میریم ..من حافظ و سعدی رو دوست دارم اما اردلان سرافراز برام مهم تره و از اون مهم تر برام جوونای با استعدادی مثل یغماگلرویی و حسین غیاثی و روزبه بمانی و بابک صحرایی و غیره هستن چون اینا آینده سازهای شعر هستن و میراثی به اینا رسیده که باید مواظب باشن به همون شکل به دست نسل های آینده برسونن و تو دوران جدید و سالهای اخیر علیرضاافکاری از میراث هنری هنرمندای قدیمی محافظت کرده و آبروی موسیقی ای رو که اونا براش زحمت کشیدن و به اینی که الان هست رسوندن رو حفظ کرده و ازش مراقبت کرده و یه جورایی آبروداری کرده و حتی تو سالهای اخیر درخشان تر از موزیسن های اسطوره مون مثل شماعی زاده و فریدزلاند ظاهر شده و اگر زمان حال اینارو با هم مقایسه کنیم علیرضاافکاری در صدر قرار میگیره .. زمانی موسیقی امانتی بود در اختیار واروژان و بعد شادمهر و الان علیرضاافکاری و باید هنرمندای جدید از اون امانت مراقبت کنن و آبروی موسیقی پارسی رو زیر سوال نبرن .. اما اگه بخوایم کلی بگیم باهات موافقم و موسیقی دهه 70 به قبل دیگه تکرار نمیشه و فکر نمیکنم کسی پیدا شه که مثل اون دوران بتونه شاهکاری خلق کنه و اینم میدونم طرفدار پروپاقرص علیرضاافکاری و شادمهر که جدیدتر از اسطوره هامون هستن هم هستی و فقط نظری دادی و منم نظرمو گفتم و اصلا با نظرت مخالف نیستم ..
    ناصر جان من توضیحات کامل رو دادم دوستمون گفت مثل افکاری نداشتیم که من گفتم چرا خیلی بزرگتر از افکاری هم داشتیم
    اما افکاری بهترین آهنگساز ده سال اخیر ایرانه اصلا واروژان بابک بیات و اینا به کنار آیا افکاری در لول شادمهر دهه 70 و 80 هست؟
    به نظرم بهترین جمله اینه که بگیم افکاری بهترین آهنگساز عصر خودشه نه بیشتر ضمن اینکه ناصر جان زمان حال اینا رو با هم مقایسه نکن
    یا باید زمان اوجشونو مقایسه کنی یا اینکه صبر کنی بعد اینکه افکاری چهل سال کار کرد و البته اگه دوام آورد کارنامه هاشونو با هم مقایسه کنی
    ویرایش توسط ebihamed : 01-01-2020 در ساعت 11:59 AM

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    حالا این ویدیو خواب خوش کی میاد
    این اهنگ در حد ویدیو ساختن نیست بنظرم
    تا قبل از تولد شادمهر... من کاری ندارم آهنگش در حد ویدئو ساختن هست یا نه..من کلا مخالف اینم ک ویدئو بعد از پخش آهنگ بیاد چون دیگه جذابیتی نداره

نیمه فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    مو به تنم راست شد! همین ورژنِ خودشم بده بیرون راضیم!!

8. کاربر مقابل از 9NIMA1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    تا قبل از تولد شادمهر... من کاری ندارم آهنگش در حد ویدئو ساختن هست یا نه..من کلا مخالف اینم ک ویدئو بعد از پخش آهنگ بیاد چون دیگه جذابیتی نداره
    نمیدونم چرا هزینه میکنه برای این جور ویدیوها البته اگه بشه اسمشو هزینه گذاشت
    چرا وقتشو تلف میکنه نمیدونم
    چون هیچ ارزشی نداره
    فقط میتونه یه مدل خوب معرفی کنه تو ویدیوش

10. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    ما آخر نفهمیدیم این موها خودشه یا این رنگیش کرده
    ما هم
    ی جوریه آخه

12. کاربر مقابل از hoohoo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    دلم امشب عجیب دموی قلب ساعتی رو خواست

توی قلب کوچیکم جاتو محکم میکنم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    اینکه افکاری حتی بهترین آهنگساز ده سال اخیر ایرانه درش شکی نیس و اینکه جزو بهترینهاست اما اون جمله ی نه مثلش بوده برام یه کم مبهمه
    چون امثال بابک بیات شماعی زاده قمیشی زلاند منفردزاده واروژان چشم آذر و خیلیای دیگه تقریبا دست نیافتنی هستن و حتی افکاری هم نتونسته و نمیتونه کارایی مثل اونا بسازه
    که در دهه 50 ساخته شدن و هنوز بوی تازگی میدن
    به نظر من که اینطوریه،چون درسته بابک بیات اهنگساز فوق العاده ای بوده،شماعی زاده،جهانبخش پازوکی،،همه درست،اهنگای ماندگار زیادی ساختن ولی خب فکر نمیکنم از نظر تعداد ،این مقدار اهنگ خوب تولید کرده باشن،منظورم نسبت کارای خوبه ساخته شده به تعداد کل کارا،یعنی افکاری تنها کسیه که تا الان از ده تا کاری که ساخته حتما ۹ تاش عالی بودن.منظور من این بود.

من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .

نیمه فعال
    اینکه فوق العادس،فک کنم پارسال دادش،خدا کنه بده به یه خواننده ی خوب یا اینکه خودش بخونه

من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .

16. کاربر مقابل از GreenWorld عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 3392 از 4119 نخستنخست ... 23922892329233423382339033913392339333943402344234923892 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع