بنده خدا ترانه سرا
شادمهر ترانشو قصابی کرده
بنده خدا ترانه سرا
شادمهر ترانشو قصابی کرده
خیلی بد بود .... قبلنا فقط یکی دو نفر بودیم که ناراضی بودیم و همش نقد میکردیم و رفته رفته بیشتر شدیم و الان که بعد ازمدتها اومدم تاپیک میبینم همه مثل من ناراضی ان .. یعنی میشه گفت 90 درصد نظرات به هم نزدیک شده و این یعنی فاجعه و همونایی که ازآهنگهای ضعیف البوم تصویر دفاع میکردن هم الان جزو مخالف ها هستن و این نشون میده طرفدارای شادمهر داره ریزش میکنه . من همیشه عاشق صدا و تحریرهاشم و آهنگها و تنظیمهاشو واقعا دوست دارم و نظرم هیچموقع عوض نمیشه اما واقعا دیگه داره با انتخابهاش به شعور مخاطبینش توهین میکنه .. این همون شادمهری نیست که باعث شد سطح توقع و انتظارم از موزیک بالاتر بره و موسیقی واقعی رو بهم نشون داد .. انشالله به دوران طلاییش برگرده و غافلگیرم کنه
من بازم برم تو افق محو شم .. الان موافقای این آهنگ میان و بهم بد میگن ..اون از اون کلیپ ضعیف خواب خوش و اینم از این آهنگ که ... انشالله موعد آهنگ بعدیش برمیگردم .. امیدوارم اونموقع بیایم و هممون بگیم فوق العاده بود و اثر خوبی ازش بشنویم .. ممنون نظرمو خوندین .. سلایق فرق میکنه .. موفق باشین و فعلا بای
صدای جواد شریف پور هم دراومد ...
میرم و رو تن جاده جای پای من میمونه
جای پای عابری که مقصدش رو نمیدونه
طرف نظر داده واو عجب تحریری
شادمهرم شنونده ها را با عرض معذرت خر فرض کرده هرجا ترانه سکته میزنه لحن صداش را میکِشه واقعا که ....
خدا شاهده اگر بلیط کنسرتش رو مجانی بهم بدن پامُ نمیذارم توش تا وقتی که این روند ادامه داشته باشه
صفحه اش را هم آنفالو کردم خلاص حوصله مزخرفاتی که ادمین بی شعورش شیر میکنه را ندارم![]()
نسبت به کارهای قبلی خود شادمهر شاید خیلی ضعیف
اما بسیار بسیار زیبا نسبت به کارهایی که هر روز پخش میشه
کارهای بعدی هم که بیاد شاید همین رو بهتر از اونها بدونید
من که دوست داشتم
شادمهر![]()
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)