ببخشید قبل از اینکه کامنت بذارم و نظرمو بگم از شما اجازه نگرفته بودم
نظرمو گفتم و دلیلی بر خنده های شما هم نمیبینم
اگه حرفای من خنده داره حرفای شما صد برابر خنده دار تره
شما در ضمن به جای خنده برو گریه کن آخه نیست شما شادمهری اصیل هستی
وسط گریه ها هم همون 10 تا آهنگی که سطحشون بالاتر از این آهنگه گوش کن
ان شا الله از غمت کم کنه و درد سقوط شادمهر برات کمتر بشه شادمهری اصیل
شادمهر اونور دنیا داره کار خودشو انجام میده
اینجا یه عده اومدن واسش نسخه میپیچن
همه هم که متخصص
جالب هم اینه که هر مرحله که جلوتر هم میره کارای قبلیشو که اصلا در سطحش نمیدونستن حالا بهتر از این کارا میدونن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما ببخشید، من نمیدونستم که هر خزعبلی میخونه باید تشویقش کنیم و سرمون رو مثل کبک بکنیم تو برف. دوست گرامی این رو بدون که آدم هر کسی رو واقعا دوست داره میتونه جهت بهتر و بهتر شدنش ازش انتقاد کنه نه که بیاد در جهت زوالش تشویقش کنه، که این بدترین خیانت به هنرمندمون هست!! خودتم خیلی خوب میدونی این کارها در حد و اندازه شادمهر نیست.
حالا من به کنار؛ چشماتو باز کن ببین حتی اوناییم که با خیلی از کارای جدید شادمهر حال کردن هم برنده رو اصلا در حدش نمیدونن.
اما در آخر باز هم خوبه که هرچی میخونه خوشت میاد! :) موفق باشی![]()
پیج ملینا
نوشته عاشق ویولونم
شادمهر از الان داره اموزش ویولون میفرستتش
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)