اگه ترانه هاش از روزبه و افشین مقدم هم باشه عالی میشه...
کرونا هم اومد ولی آهنگ شادمهر با آهنگسازی خودش نیومد![]()
الکی خودتو درگیر نکن.طرف به اونجاش نیست طرفدار واقعی آهنگسازی و تنظیم خودشو میخواد ولی تو هنوز امیدواری.تو همه مثل همه بکش بیرون.به قول ی نفر که میگفت دوره تعهد مرده.راستم میگه.شادمهر درسته استعداد و و پشتکارشو داشت ولی همین طرفدارها شادمهرش کردن.الان همین آدم ذره ای برای طرفدارهاش ارزش قائل نیست.حتی همین طرفدارهایی که با ابتدایی ترین موزیک های شادمهر به به و چه چه میکنن.شادمهر در پخته ترین سال های کاریش داره بزرگترین خیانت رو به خودش و طرفدارهاش میکنه.الان من هرچی بگم بهم میگن توبرو ماکان بندت رو گوش بده...حاضر بودم دو سال خماری بی آهنگی بکشم و منتظر ی شاهکار از شادمهر باشم.ولی الان چی؟دلمونو به آهنگ برنده خوش کنیم یا کوه؟
حالا هی بگیم وحید پویان از قربانپور بهتره و قربانپور از پارسیان.آخرش که چی؟همه از بغل شادمهر اسم در کردن اما خود شادمهر چه قد لولش اومد پایین.برای من سال ها قبل دوبار سال تحویل میشد یک بار عید نوروز ی بار آهنگ جدید شادمهر.اول اینکه چند روز خواب و خوراک نداشتیم.همش استرس شیرین داشتیم شادمهر این دفعه چی میخوتد رو کنه اما حالا چی؟
مسافر،دهاتی،انتخاب،طرفدار ،محال،وارث،گمت کردم،معروف،تقدیر،عادت،مان دگار،گل یاس اینا همش هنره ی نفر با ذهن خلاق.مقلد همه.الان چی؟
هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 17 مهمان ها)