صفحه 3454 از 4119 نخستنخست ... 24542954335434043444345234533454345534563464350435543954 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 34,531 به 34,540 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    من مشکلم با این نیست که چرا تو عربستان اجرا کرده .. شما تحت تاثیر رسانه های جمهوری اسلامی مثل فارس و ایرنا و .... قرار گرفتین .. اونا آمریکا رو دشمن ایران میدونن و همه این خواننده ها از آمریکا اومدن و اگه قراره دشمن ما یا وطن فروش باشن پس با زندگی تو آمریکا دشمنیشون رو ثابت کردن و حتی اسراییل که هایده یا امید و خیلی های دیگه تو اسراییل کنسرت برگزار کردن .. این دشمن تراشی ها و اینکه کی دشمن ماست رو حاکمین عربستان و امارات یا ایران میگن .. مردم فارغ از رنگ پوست و نژاد و زبون همشون ساکن کشوری مشترک به نام کره زمین هستن و این مرزگزاری ها و خط کشی ها معنی نمیده و من اگه آهنگ انگلیسی یا عربی یا ترکی و یونانی رو با اینکه شاید زبون بعضیاشون رو بلد نباشم گوش میدم و به قول شادمهر موسیقی زبان مشترک همه مملکت هاست .. در ضمن اینو اضافه کنم بزرگترین دشمن ما ایرانیا در همین مملکت و با زبون فارسی زندگی میکنن که به ما حکومت میکنن و اگه اینا خیلی دوست داشتن که هنرمندامون تو عربستان کنسرت اجرا نکنن شرایطی محیا میکردن که بتونن تو ایران کنسرت بزارن نه اینکه امثال شادمهر رو فراری بدن و ... به خواننده های درپیت مجوز بدن
    کنسرتش زیاد خوب نبود و میتونست بهتر باشه اما من به غیر از قطعه تقدیر با اون صداگزاری ضعیف و اکوی بی معنی بقیشو پسندیدم .. به جای این حواشی کاش میشد فقط رو این تمرکز کنیم که کاش شعرای قوی میخوند و همونقدر که از نظر تکنیکی هنرمند بزرگیه از نظر احساسی هم مثل قدیما قوی بشه و آهنگای با احساس و ماندگار بسازه و آبروریزی نکنه و در کل تنبلی رو بزاره کنار و خودش آهنگاشو بسازه

2. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    رویای من

نیمه فعال
    آهنگ دکتر از ساسی بعد از دو روز با 4 میلیون بازدید رکوردها رو جابجا کرده درست مث جنتلمن که اونم در زمان خودش رکورد زد حالا اینجاست که میفهمیم آمار دانلود و بازدید یه آهنگ هیچ مدرک و دلیلی بر قوی بودن اون أهنگ نداره که اگه اینطوره ساسی اسطوره ی موسیقی ماست پس 😂😂😂

5. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    آهنگ دکتر از ساسی بعد از دو روز با 4 میلیون بازدید رکوردها رو جابجا کرده درست مث جنتلمن که اونم در زمان خودش رکورد زد حالا اینجاست که میفهمیم آمار دانلود و بازدید یه آهنگ هیچ مدرک و دلیلی بر قوی بودن اون أهنگ نداره که اگه اینطوره ساسی اسطوره ی موسیقی ماست پس ������������������
    متاسفانه باید بگم که موسیقی ما داره عوض میشه و گوش مردم هم‌همینطور
    و بعد چندین سال ساسی مانکن میشه پادشاه موسیقی ایران
    زمانی که نسل ما دیگه موسیق گوش نده

بچه های الان و حتی جوونای الان هم عاشق این نوع موسیقی میشن

رفته رفته انسانهای کمی موسیقی رو درک میکنن و موزیک زیبا رو تشخیص میدن

7. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    متاسفانه باید بگم که موسیقی ما داره عوض میشه و گوش مردم هم‌همینطور
    و بعد چندین سال ساسی مانکن میشه پادشاه موسیقی ایران
    زمانی که نسل ما دیگه موسیق گوش نده

بچه های الان و حتی جوونای الان هم عاشق این نوع موسیقی میشن

رفته رفته انسانهای کمی موسیقی رو درک میکنن و موزیک زیبا رو تشخیص میدن
    خواننده ی مورد علاقه م داریوشُ ابی و هاااایده و سیاوش و ..... اینا نیست
    ولی هنوزم می تونم تشخیص بدم ک اینا خوبن

نیمه فعال
    حس بحث کردن نیست چون نظر هیشکی عوض نمیشه و ادامه دادنش هم بی فایدست
    فقط ادم لذت میبره از این همه متفاوت بودن دوستان
    فقط شما هوادارید و فقط شما میفهمید
    این حس هوادار«تر» جدیدا خیلی مد شده . تو فوتبالم همینه
    چی میشه که فکر میکنید شما هوادارتر هستید و دلسوزتر مثلا ؟
    نه شادمهر نه هیچکس دیگه بت نیست واس من یکی حداقل
    همین اهنگ اخرش برید نظرا رو بخونید . اولین نفر خودم گفتم که ریده
    سر اهنگ تو بی من هم همینطور
    کار بد باشه میاییم میگیم بده و خوبم باشه میگیم خوب
    کنسرتاش رو میگم سالنایی که اجرا میذاره مزخرفه
    پس از این فاز ما میفهمیم ما هوادارتریم و شما نمیفهمید بیایید بیرون
    فستیوال تو یه کشور بوده و ازش دعوت شده . چرا نره ؟‌ واقعا چرا نره ؟
    یکی از دوستان میگه از محبوبیتش کم شد
    این چه حرفیه اخه ؟‌ چرا باید کم بشه ؟
    اگه بحث دشمنی با عربستانه که ما هیچ مشکلی نداریم با عربستان . نه عربستان بلکه کل کشورای دیگه . حتی همون موقع که به عربا میگفت ما ایرانیا از شما سرتریم تو پیجش ریدم بهش به خاطر این حرف
    شما اگه مشکلی دارید لیست کشورایی که دوست داری رو بنویس بده بهش بره اونجاها کنسرت بذاره تا شما دوست داشته باشید
    اگه عربستان بده پس محل زندگیش که امریکاست دیگه هیچی کلا
    بعدشم رفت تو خود کشور عربستان از صلح خوند . از صلح جهانی . رویای مایی رو خوند که توش میگه دنیایی که بمب و موشک نمیسازه...
    اتفاقا همونایی که با عربستان مشکل دارن باید برن ازش تقدیر کنن به خاطر اجرای این اهنگ تو خاک عربستان
    همینایی که ادعای وطن پرستی دارن یدونشون جرات ندارن برن تو خاک عربستان این حرفو بزنن
    از یه طرف دیگه نگاه کنیم یارو رفته پول گرفته ازشون . اگه این از محبوبیت کم میکنه پس حاجی ای که میره عربستان کلی پول میریزه تو جیب عربستان دیگه مرتد هست باید اعدام شه
    تقدیر پلی بک بود
    اخر اهنگ رویای مارو پلی بک بود
    یه تیکه وسط اهنگ محال پلی بک بود
    یک سوم ابتدایی قلب من هم پلی بک بود
    بیخیال بابا
    صد تا خواننده دعوت شدن و میخونن
    مسخره شادمهر نیستن که دعوتش کنن و بگن بیا لب بزن واسمون و ادای ساز زدن در بیار
    امشب اجرای ارش هم تقریبا همش زیرصدا داشت
    حتما ارش هم با کلی جشن و مراسم و فستیوال هم نمیفهمه داره چیکار میکنه و لایو نمیخونه
    اونا که تو سالنن نمیفهمن . این همه این یکی دوسال اجرا داشته هیشکی نفهمیده . یارو تو کنسرت میگه من فن ابی هستم و فکر نمیکردم شادمهر همچین اجرایی داشته باشه
    بعد شما اینجا دیدید و حکمم صادر کردید :)))))
    کار درستو خودش میکنه که به این حرفای خاله زنکی اهمیت نمیده
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

10. کاربر مقابل از sibiloo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    آرش هم وحشتناک پلی بک کرد ولی دم ابی گرم که با وجود پیری تو صداش همه ی آهنگاشو که خیلی هم چه به لحاظ اجرا چه شعر سخت هستن رو کاملا لایو خوند

نیمه فعال
    اگه ساسی رو فاکتور بگیریم برنامه امشب از دیشب قوی تر و بهتر بود و صدابرداری و نورپردازی و فیلمبرداری همشون از دیشب قوی تر بودن .. آرش هم که بیشتر آهنگاش پلی بک بودن جدا از سلیقه خودم چون اهنگاش اینترنشنال و بین المللی هستن و تقریبا همه شنیدن و خارجی ها هم گوش میدن خیلی ازش استقبال شد و واقعا ترکوند .. ابی هم همونطور که دیروز گفتم و انتظار داشتم افتضاح دیروز و شست و برد .. برنامه شادمهرم خارج از حواشی پلی بک و سوتی های کوچیکش دوست داشتم فقط کاش تو اهنگ تقدیر اینقدر اکو نمیدادن تا صداش دوتایی شنیده نشه و صدای موزیک و خواننده مچ نبود و از عربستان هم بیشتر از این انتظار نمیره .. به نظرم باید فقط شادمهر و آرش و ابی برنامه اجرا میکردن و نماینده های خوبی برای ایران بودن و با اینکه اصلا و ابدا مخالف اندی و .. نیستم و همشون رو به عنوان استارهای ایرانی قبول دارم و به غیر از ساسی بقیشون تو موسیقی چند تا پیراهن پاره کردن و با تجربه ان اما این سه تا بهتر بودن مخصوصا شادمهر و ابی که کاش مثل سالای پیش با هم اجرا میکردن ( شاید من زیاد شیش و هشت دوست ندارم و سلیقه است ) ولی من شادمهر و ابی رو بیشتر دوست داشتم و آرشم خیلی پرانرژی بود ..

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hoohoo نمایش پست ها
    خواننده ی مورد علاقه م داریوشُ ابی و هاااایده و سیاوش و ..... اینا نیست
    ولی هنوزم می تونم تشخیص بدم ک اینا خوبن

افرادی مثل من و شما رفتته رفته خیلی کم میشن

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    افرادی مثل من و شما رفتته رفته خیلی کم میشن
    داریم منقرص می شیم

صفحه 3454 از 4119 نخستنخست ... 24542954335434043444345234533454345534563464350435543954 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع