من مشکلم با این نیست که چرا تو عربستان اجرا کرده .. شما تحت تاثیر رسانه های جمهوری اسلامی مثل فارس و ایرنا و .... قرار گرفتین .. اونا آمریکا رو دشمن ایران میدونن و همه این خواننده ها از آمریکا اومدن و اگه قراره دشمن ما یا وطن فروش باشن پس با زندگی تو آمریکا دشمنیشون رو ثابت کردن و حتی اسراییل که هایده یا امید و خیلی های دیگه تو اسراییل کنسرت برگزار کردن .. این دشمن تراشی ها و اینکه کی دشمن ماست رو حاکمین عربستان و امارات یا ایران میگن .. مردم فارغ از رنگ پوست و نژاد و زبون همشون ساکن کشوری مشترک به نام کره زمین هستن و این مرزگزاری ها و خط کشی ها معنی نمیده و من اگه آهنگ انگلیسی یا عربی یا ترکی و یونانی رو با اینکه شاید زبون بعضیاشون رو بلد نباشم گوش میدم و به قول شادمهر موسیقی زبان مشترک همه مملکت هاست .. در ضمن اینو اضافه کنم بزرگترین دشمن ما ایرانیا در همین مملکت و با زبون فارسی زندگی میکنن که به ما حکومت میکنن و اگه اینا خیلی دوست داشتن که هنرمندامون تو عربستان کنسرت اجرا نکنن شرایطی محیا میکردن که بتونن تو ایران کنسرت بزارن نه اینکه امثال شادمهر رو فراری بدن و ... به خواننده های درپیت مجوز بدن
کنسرتش زیاد خوب نبود و میتونست بهتر باشه اما من به غیر از قطعه تقدیر با اون صداگزاری ضعیف و اکوی بی معنی بقیشو پسندیدم .. به جای این حواشی کاش میشد فقط رو این تمرکز کنیم که کاش شعرای قوی میخوند و همونقدر که از نظر تکنیکی هنرمند بزرگیه از نظر احساسی هم مثل قدیما قوی بشه و آهنگای با احساس و ماندگار بسازه و آبروریزی نکنه و در کل تنبلی رو بزاره کنار و خودش آهنگاشو بسازه