صفحه 3456 از 4119 نخستنخست ... 24562956335634063446345434553456345734583466350635563956 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 34,551 به 34,560 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    شبپره و لیلا انصافا زنده بود بابا پلی بک که اینطوری نیست
    منم سر همون گیج شدم ..
    حتی تو شادمهر نحوه نواختن درامز با صدا یکی بود .. چقدر خوب هماهنگ بودن و چه نمایش خوبی .. اگه لایو نباشه هنرپیشه های خوبی بودن .. اینطوری فکر کنم نود درصد کنسرتهای برج میلاد پلی بک باشه .. شادمهر نتونه لایو بخونه اونوقت پازل باند بتونه؟ یا اگه اجرای ساسی لایو بوده و واسه شادمهر نبوده یعنی ساسی زنده خون تره ؟ اگه قراره لایو باشه باید واسه همه بشه و اگه قرار نیست باشه باید واسه هیشکی نباشه .. مثلا بری سی دی خودتو بدی و بگی بقیه رو بیخیال ولی من خودم تکی میخوام پلی بک برم .. اونوقت اونا میگن پول گرفتی لایو بخونی بعد بگه همینیه که هست و مسئول برگزاری تو رودرواسی بمونه ..جالبه به عوامل عرب فستیوال بگی این آهنگهارو پخش کن که ما روش نمایش بازی کنیم و شما هم در ازای دلارهای زیادی که دادین به جای کنسرت ،، تئاتر تماشا میکنید و اونام میگن باشه و اون پولی که برای برگزاری کنسرت گرفتن و بخورن و یه لیوان آب روش ..پس آخه اینم شد فستیوال ؟ یه دفعه ای نوازنده هارو نمیاوردن و اجرای ورژن اصلی استودیو رو میذاشتن و از یه طرف صدای موزیک با خواننده مچ نبود و با هم میکس نبودن .. فکر کنم بعضی جاها موزیک لایو بود و فقط صدای خواننده پلی بک میشد و بعضی جاها موزیک پلی بک بود و صدای خواننده لایو بود واسه همین از اصطلاح نیمچه لایو استفاده کردم .. کلا خیلی گیج کننده بود .. بیخیال .. به قول خودم مهم کوک خوندن و زیبا اجرا کردن آهنگهاست ..
    ویرایش توسط nasernew : 03-08-2020 در ساعت 12:47 PM

2. 3 کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    منم سر همون گیج شدم ..
    حتی تو شادمهر نحوه نواختن درامز با صدا یکی بود .. چقدر خوب هماهنگ بودن و چه نمایش خوبی .. اگه لایو نباشه هنرپیشه های خوبی بودن .. اینطوری فکر کنم نود درصد کنسرتهای برج میلاد پلی بک باشه .. شادمهر نتونه لایو بخونه اونوقت پازل باند بتونه؟ یا اگه اجرای ساسی لایو بوده و واسه شادمهر نبوده یعنی ساسی زنده خون تره ؟ اگه قراره لایو باشه باید واسه همه بشه و اگه قرار نیست باشه باید واسه هیشکی نباشه .. مثلا بری سی دی خودتو بدی و بگی بقیه رو بیخیال ولی من خودم تکی میخوام پلی بک برم .. اونوقت اونا میگن پول گرفتی لایو بخونی بعد بگه همینیه که هست و مسئول برگزاری تو رودرواسی بمونه ..جالبه به عوامل عرب فستیوال بگی این آهنگهارو پخش کن که ما روش نمایش بازی کنیم و شما هم در ازای دلارهای زیادی که دادین به جای کنسرت ،، تئاتر تماشا میکنید و اونام میگن باشه و اون پولی که برای برگزاری کنسرت گرفتن و بخورن و یه لیوان آب روش ..پس آخه اینم شد فستیوال ؟ یه دفعه ای نوازنده هارو نمیاوردن و اجرای ورژن اصلی استودیو رو میذاشتن و از یه طرف صدای موزیک با خواننده مچ نبود و با هم میکس نبودن .. فکر کنم بعضی جاها موزیک لایو بود و فقط صدای خواننده پلی بک میشد و بعضی جاها موزیک پلی بک بود و صدای خواننده لایو بود واسه همین از اصطلاح نیمچه لایو استفاده کردم .. کلا خیلی گیج کننده بود .. بیخیال .. به قول خودم مهم کوک خوندن و زیبا اجرا کردن آهنگهاست ..
    ناصر جان اگه امیرقاسمی همچین حرفی زده خوب اشتباه کرده مثلا شهرام شب پره بنده خدا اگه میخاست پلی بک کنه خوب لااقل با وکالهای بهتری لب میزد نه صدایی که همش میگرفت یا نفسش کم میومد به نظر من در بین همه ی خواننده هایی که اجرا کردن آرش با قاطعیت کاملا پلی بک خوند شادمهر نصف کارا رو پلی بک خوند خصوصا اجرای پاپ کورن و حتی ویولنش به جز اون ویولنی که وسطش بداهه زد و بقیه کاملا زنده خوندن اینکه ساسی زنده میخونه ولی شادمهر نه به تنبلی شادمهر برمیگرده نه توانایی ساسی چون شادمهر تا همین شش سال پیش کاملا زنده میخوند و مینواخت من در بین همه ی اینایی که اجرا کردن به لحاظ توانایی ابی رو پسندیدم چون کارایی که ابی خوند اکثرشون کارای سخت به لحاظ گام و شعر هستن به لحاظ سرگرم کنندگی بخام بگم آرش رو میگم چون انصافا از همه بیشتر به کسایی که تو سالن بودن هیجان داد تو نصاویرم کاملا مشخص بود

فعال
    ممکنه تو ویدیو صدا و تصویر هماهنگ نباشه ها
    جاهای دیگه م اتفاق می افته
    البته من ندیدم ویدیو رو
    البته ی تیکه شو ک دیدم
    اگه واقعا اگه لایو نیس
    احتیاجی ب اون تلاش کردن تو خوندن نیست

5. کاربر مقابل از hoohoo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    اهنگ جدید سینا پارسیان گیتار اولش خیلی آشناس تو یه آهنگی شنیدم کسی میدونه مال کدوم آهنگه؟

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    اهنگ جدید سینا پارسیان گیتار اولش خیلی آشناس تو یه آهنگی شنیدم کسی میدونه مال کدوم آهنگه؟

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    چ فکری می کنن اینا آخه ؟

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    ناصر جان اگه امیرقاسمی همچین حرفی زده خوب اشتباه کرده مثلا شهرام شب پره بنده خدا اگه میخاست پلی بک کنه خوب لااقل با وکالهای بهتری لب میزد نه صدایی که همش میگرفت یا نفسش کم میومد به نظر من در بین همه ی خواننده هایی که اجرا کردن آرش با قاطعیت کاملا پلی بک خوند شادمهر نصف کارا رو پلی بک خوند خصوصا اجرای پاپ کورن و حتی ویولنش به جز اون ویولنی که وسطش بداهه زد و بقیه کاملا زنده خوندن اینکه ساسی زنده میخونه ولی شادمهر نه به تنبلی شادمهر برمیگرده نه توانایی ساسی چون شادمهر تا همین شش سال پیش کاملا زنده میخوند و مینواخت من در بین همه ی اینایی که اجرا کردن به لحاظ توانایی ابی رو پسندیدم چون کارایی که ابی خوند اکثرشون کارای سخت به لحاظ گام و شعر هستن به لحاظ سرگرم کنندگی بخام بگم آرش رو میگم چون انصافا از همه بیشتر به کسایی که تو سالن بودن هیجان داد تو نصاویرم کاملا مشخص بود
    حالا شاید امیرقاسمی از روی غرزورزی گفته چون تو زمینه موسیقی حداقل از ما باتجربه تره و برنامه گزار قدیمیه و صددرصد از روی نادانی نبوده و حسادتا اینا هم دخیله .. چون شادمهر و ابی و آرش و حتی شهرام که زمانی مجری طپش بود دیگه براش کنسرت احرا نمیکنن .. ساسی و اندی و لیلارو هم بعدا از دلشون در میاره .. مثلا به اینکه پویا به ساسی گفته حرومزاده واکنش نشون داد که توام بی ادبی که این حرفارو میزنی چون ساسی پای ثابت کنسرت های امیرقاسمی شده .. دیگه خودمون اینقدر از موزیک حالیمون میشه که به این نظرات توجه نکنیم .. منم کاملا با هر چی گفتی موافقم .. گرفتن صدای شهرام و نفس نفس زدن ها ابی موقع صحبت کردن یا عرق های لیلا و ... جنس موزیکم میشه شناخت که لایو هست یا نه .. به هر حال منم رو همون نظرم که برنامه اش نیمچه لایو بود معتقدم چون یه ذره لایو بود و یه ذره پلی بک .. به هر حال خواننده ها خوب بودن و کنسرت بد و خیلی از شرایط دست به دست هم داد تا همه چی داغون به نظر بیاد .. عربا میخواستن بگن ایرانیا اینکاره نیستن وگرنه با پرداخت اونهمه پول میتونست مانع اجرای پلی بک بشه یا کیفیت و صدای موزیک و خواننده رو مچ میکس کنه یا اکوی بی ربط نده ..
    ویرایش توسط nasernew : 03-09-2020 در ساعت 12:34 AM

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها

شنیدم امین هم با سیناپارسیان به اختلاف خورده و چون رابط بینشون آمین بوده باید منتظر قطع همکاری سیناپارسیان و شنیدن ملودی ها و آهنگسازی های خود امین واسه شادمهر باشیم .. سینا صداش خوبه اما آهنگساز نیست و هزاربار بهش پیشنهاد دادم اهنگسازتو عوض کن که گوش نداد .. امروزم امین گلایه میکرد کسی موزیک ویدیوی خواب خوش رو درک نکرد و من برای مردم متاسفم و از این حرفا که بهش گفتم جلوه های ویژه و نهنگش اگه پیام خاصی داشته خوب بود اما قاب بندی و تدوین و رنگ ضعیف بودن و مشکل ما نهنگ پرده نیست...

نیمه فعال
    حالا نظر نهایی من اینه که مهم نیست برنامه شادمهر لایو بود یا پلی بک .. من فقط از سوتی ها ناراحت شدم یا از اینکه اولین بار بود اجرای زنده شادمهر میخواست زنده پخش شه و میلیون ها نفر ببینن کاش سوتی ها کمتر بود .. یا از این ناراحتم که موهاش سفید شده ( موهای سفید نشونه پیری نیست ) اما دل آدم میگیره که میبینه شادمهرم داره پیر میشه .. ابی پیر شده و معلوم نیست چند سال دیگه عمر کنه و باعث نگرانیه همچین اسطوره ای رو از دست بدیم .. وقتی سن و سالم کم بود شادمهرم سنی نداشت و منم دارم با اون پیر میشم و یاد نوارکاست های مسافر و دهاتی و انتظاری که برای ادم و حوا میکشیدم تا مجاز بیاد و یاد همه اینا میفتم و اونهمه خاطراتی که با هم داشتیم و دوران خوبی که سپری کردیم و اینکه عمرها چه زود میگذره و زمان چه با سرعت در حال پیشرویه و کاش شادمهر تو اوج خداحافظی کنه و دیگه اهنگهای ضعیف نخونه یا جاهای غیرمعتبر کنسرت نزاره یا حداقل لایو بخونه چون این اعتبار رو یک شبه به دست نیاورده ک یک شبه از دست بده .. نگرانی های من اینهاست وگرنه گور بابای بن سلمان و اجرای زنده و به همین پلی بک اگه خوب اجرا و پخش بشه راضی ام ولی کاش شادمهر به خودش بیاد و سوتی ها و اشتباهاتش رو کم کنه

11. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    شنیدم امین هم با سیناپارسیان به اختلاف خورده و چون رابط بینشون آمین بوده باید منتظر قطع همکاری سیناپارسیان و شنیدن ملودی ها و آهنگسازی های خود امین واسه شادمهر باشیم .. سینا صداش خوبه اما آهنگساز نیست و هزاربار بهش پیشنهاد دادم اهنگسازتو عوض کن که گوش نداد .. امروزم امین گلایه میکرد کسی موزیک ویدیوی خواب خوش رو درک نکرد و من برای مردم متاسفم و از این حرفا که بهش گفتم جلوه های ویژه و نهنگش اگه پیام خاصی داشته خوب بود اما قاب بندی و تدوین و رنگ ضعیف بودن و مشکل ما نهنگ پرده نیست...
    سینا پارسیان خیلی آشغاله... با اسم شادمهر معروف شد ولی حالا هی دم از چاووشی میزنه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    سینا پارسیان خیلی آشغاله... با اسم شادمهر معروف شد ولی حالا هی دم از چاووشی میزنه
    احتمالا شادمهر قرار نیست باهاش همکاری کنه تو ذوقش خورده .. با اینکه صداشو دوست دارم اما اگه ببینم به شادمهر توهین میکنه دیگه آهنگاشو گوش نمیدم .. اگه چاووشی هم عقلشو از دست بده و اهنگاشو بده این پسره بسازه بهتره خودشو بندازه زیر کامیون چون فاتحه اش خونده است .. آمین هم آهنگساز بدی نیست و در حد همین سیناپارسیان آهنگ میسازه ولی دیگه خیلی ادا درمیاره مثلا آهنگسازی کشتی 2 برای سیناپارسیان 99 درصد کپی کامل بود که این یعنی آمین یه طرفدار دواتیشه و کپی کاره و تا تنوع به کارش نده شادمهر هیچوقت آهنگاشو نمیخونه و با نخوندن اهنگ کشتی 2 اینو ثابت کرد ولی جالا شاید همکاریش با شادمهر خوب از آب دربیاد ( وحید پویان با اون همه هنرش که خیلی بااستعداده اما اهنگاش برای شادمهر خوب از آب در نیومد چه برسه به آمین که از این شاخه به اون شاخه میپره و خدا به طرفدارای شادمهر رحم کنه ) ولی میتونیم امیدوار باشیم

14. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 3456 از 4119 نخستنخست ... 24562956335634063446345434553456345734583466350635563956 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع