منم سر همون گیج شدم ..
حتی تو شادمهر نحوه نواختن درامز با صدا یکی بود .. چقدر خوب هماهنگ بودن و چه نمایش خوبی .. اگه لایو نباشه هنرپیشه های خوبی بودن .. اینطوری فکر کنم نود درصد کنسرتهای برج میلاد پلی بک باشه .. شادمهر نتونه لایو بخونه اونوقت پازل باند بتونه؟ یا اگه اجرای ساسی لایو بوده و واسه شادمهر نبوده یعنی ساسی زنده خون تره ؟ اگه قراره لایو باشه باید واسه همه بشه و اگه قرار نیست باشه باید واسه هیشکی نباشه .. مثلا بری سی دی خودتو بدی و بگی بقیه رو بیخیال ولی من خودم تکی میخوام پلی بک برم .. اونوقت اونا میگن پول گرفتی لایو بخونی بعد بگه همینیه که هست و مسئول برگزاری تو رودرواسی بمونه ..جالبه به عوامل عرب فستیوال بگی این آهنگهارو پخش کن که ما روش نمایش بازی کنیم و شما هم در ازای دلارهای زیادی که دادین به جای کنسرت ،، تئاتر تماشا میکنید و اونام میگن باشه و اون پولی که برای برگزاری کنسرت گرفتن و بخورن و یه لیوان آب روش ..پس آخه اینم شد فستیوال ؟ یه دفعه ای نوازنده هارو نمیاوردن و اجرای ورژن اصلی استودیو رو میذاشتن و از یه طرف صدای موزیک با خواننده مچ نبود و با هم میکس نبودن .. فکر کنم بعضی جاها موزیک لایو بود و فقط صدای خواننده پلی بک میشد و بعضی جاها موزیک پلی بک بود و صدای خواننده لایو بود واسه همین از اصطلاح نیمچه لایو استفاده کردم .. کلا خیلی گیج کننده بود .. بیخیال .. به قول خودم مهم کوک خوندن و زیبا اجرا کردن آهنگهاست ..