شادمهر جان هم باید به خودش بیاد
به شخصه از کارای سینا پارسیان واقعا لذت میبرم.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم نقل قول کنم که سایت همش هنگ کرد .. هنوزم انجمن هنگه .. نمیدونم برای همه اینجوریه یا ..
سینا پارسیان بالاخره حرف گوش کرد و آهنگسازشو عوض کرد .. جفت این اهنگهارو آهنگاشونو دختر با استعدادی به نام پرستو ساخته که باعث شده سبک سینا با شادمهر فاصله بگیره و سینا هم ار آمین جدا شده و شعراشو خودش میگه و نشون داد ترانه سرایی رو بهتر از آهنگسازی بلده ..
جفتمون یعنی هم من و هم تو همیشه میگفتیم مشکل از همکارای شادمهر نیست و اینکه بیایم و بگیم آهنگش ضعیفه چون سعیدمانی تنظیم کرده فقط واسه دلخوشیه و از اساس اشتباهه .. شادمهر میتونه با هر هنرمندی کهخ دوست داره همکاری کنه اما به شرط قشنگ بودن شعر و اهنگ ( البته ناگفته نمونه ما رو آهنگسازیش خیلی تعصب داریم و این هم خوبه و هم بد ) ..
من فکر میکنم سینا اگه کماکان از آمین فاصله بگیره و با پرستو همکاری کنه آثارش قوی تر میشه .. شادمهرم باید از بعضیا فاصله بگیره و همکارای بهتری پیدا کنه ..
..............
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]/
من ک از شخصیت پارسیان اصلا خوشم نمیاد...اون اوایل ک با شادمهر همکاری داشت همش شادمهر شادمهر میکرد ولی الان ک شادمهر اونو گذاشته کنار حرفاش کامل عوض شده... این وسط فقط پارسیان سود کرد ک با اسم شادمهر معروف شد و الان نون ب نرخ روز میخوره....بخدا اگه شادمهر نبود تا ده سال دیگه هم کسی اینو نمیشناخت...الانم اگه بهترین ترانه ها را هم بخونه دو ریال واسه من ارزش نداره چون شخصیت نداره...هنرمند نباید نمک نشناس باشه
منم از شخصیت پارسیان اصلا خوشم نمیاد
بخاطر تعریف دوستان این دوتا کار اخرشو دانلود کردم خیلی کارای خوبی هستش
واقعا اگر این دوتا کار با همین عوامل به شادمهر واگذار می شد نه ما از شادمهر نا امید می شدیم نه از پارسیان و ایمن متنفر می شدیم
ویرایش توسط AbEc : 03-13-2020 در ساعت 06:52 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)