این پرستوعه عکس پروفایلشم خودش و سینا رو گذاشته :| فک کنم زوج شدن اینا
راجع به ایمنی هم رابطهاش با پارسیان خراب نیست انگار، چون توی کامنتا زیاد باهم خوش و بش میکنن و دل و قلوه میدن!
پس یه نظریه اینجا مطرح میشه و اونم اینه که چون ایمنی با رادیو جوان کار میکنه و پارسیان دلش میخواسته راه خودشو بره و با هرکی دوس داره کار کنه پس بنابراین راه موزیکشونو از هم جدا کردن. چون اگه پارسیان میخواست بازم با رادیو کار کنه باید هرچی رادیو و دست اندر کاراش میگفتن قبول میکرده.
شادمهر هم احتمالاً با همین فرمون داره جلو میره! چون پول توشه
چقدر نظراتمون شبیهه .. تصور کن افکاری واسه یگانه آهنگ بسازه و تنظیم کنه و یا صفاریان تنظیم کننده ملودی هاش باشه یا شعراشو روزبه یا افشین مقدم و غیاثی بگن یا برعکس شادمهر به جای همکاری با ایمین یا پویان خودش آهنگاشو بسازه .. محسن یگانه خواننده بسیار خوبیه و صدا و تحریرهای شادمهریش رو خیلی دوست دارم .. و با این نظرت که این آهنگ از چند تا آهنگهای اخیرش بهتر بود هم موافقم ..درسته این تنظیم هم خیلی خلوت و ساده بود اما مسلمه که اگه خود یگانه تنظیم میکرد آهنگ ضعیف تر میشد ( البته شاید جدیدا پیشرفت کرده و باید تنظیم های جدیدش رو شنید و قضاوت کرد) .. با نظر دیگر دوستان هم موافقم که آهنگهای خوب و ماندگار خیلی کم شدن
محسن یگانه داره اقامت کانادا میگیره و چون اقامتش قانونیه و پناهندگی نیست طبق قانون کانادا هر چند وقت یکبار باید به ایران برگرده . این آهنگ خیلی سریع ساخته و تنظیم شد و وقت زیادی براش صرف نشده و مثل اینکه سه هفته دیگه آهنگ دیگه ای ازش منتشر میشه و امیدوارم اون بهتر باشه .
اینو همون موقع که آهنگ رضا بهرام رو گوش دادم جالب بود برام :)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته که خودم خوشم میاد از صداش و کاراش![]()
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)