صفحه 3510 از 4119 نخستنخست ... 25103010341034603500350835093510351135123520356036104010 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 35,091 به 35,100 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    راستش چند وقت پیش قربانپور یکی دوتا استوری از شادمهر گذاشته بود منم تو دایرکت ازش پرسیدم خبری تو راهه؟ جواب منو نداد ولی کامنتمو لایک کرد.. تقریبا میشه گفت با زبون بی زبونی گفت آره
    البته همیشه لایک میکنه تو دایرکتش که میری پس نمیشه زیاد به اون لایکه استناد کرد اما امیدوارم واقعا اینطور باشه

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    البته همیشه لایک میکنه تو دایرکتش که میری پس نمیشه زیاد به اون لایکه استناد کرد اما امیدوارم واقعا اینطور باشه
    اگه توجه کرده باشی تقریبا کارای شادمهر یکی در میون از قربانپوره.پس احتمالا کار بعدی هم از قربانپوره. البته من امیدوارم که بعدی از خودش باشه.... داداش ب نظرت چرا اون چندتا کار ک خودش ساخته را تا حالا پخش نکرده؟؟

نیمه فعال
    اگه توجه کرده باشی تقریبا کارای شادمهر یکی در میون از قربانپوره.پس احتمالا کار بعدی هم از قربانپوره. البته من امیدوارم که بعدی از خودش باشه.... داداش ب نظرت چرا اون چندتا کار ک خودش ساخته را تا حالا پخش نکرده؟؟
    نه دیگه کارای قربانپور اگه یکی در میون میخاست باشه باید بعد از خواب خوش میشد ولی برنده و بی احساسم اومد و خبری نشد
    راجب کارای خودشم که خیلی کار آماده داره و تموم شدن اما نمیشه فعلا امیدی داشت تا اینکه شادمهر تصمیم بگیره بعد از چند سال استراحت و کار با ملودی خودش منتشر نکردن پوست بندازه و دوباره شروع کنه
    اما با استقبالهای بیخودی که از کارهای ایمین و پارسیان و اینا میشه اونم بعیده فعلا کاری انجام بده و با خودش میگه راضین همه لابد دیگه

فعال
    نه دیگه کارای قربانپور اگه یکی در میون میخاست باشه باید بعد از خواب خوش میشد ولی برنده و بی احساسم اومد و خبری نشد
    راجب کارای خودشم که خیلی کار آماده داره و تموم شدن اما نمیشه فعلا امیدی داشت تا اینکه شادمهر تصمیم بگیره بعد از چند سال استراحت و کار با ملودی خودش منتشر نکردن پوست بندازه و دوباره شروع کنه
    اما با استقبالهای بیخودی که از کارهای ایمین و پارسیان و اینا میشه اونم بعیده فعلا کاری انجام بده و با خودش میگه راضین همه لابد دیگه
    من ی حدس میزنم اینکه شاید پیش خودش فکر میکنه کارایی ک ساخته شاید تو مارکت امروزی جواب نده واسه همین فعلا داره آهنگای مارکتی بیرون میده تا ماندگار

نیمه فعال
    من ی حدس میزنم اینکه شاید پیش خودش فکر میکنه کارایی ک ساخته شاید تو مارکت امروزی جواب نده واسه همین فعلا داره آهنگای مارکتی بیرون میده تا ماندگار
    اگه اینجوری فکر کنه که پس مشخصه اخلاقش عوض شده چون شادمهر معمولا مارکت رو دنبال خودش میکشوند نه اینکه خودش دنباله روی مارکت باشه

فعال
    اگه اینجوری فکر کنه که پس مشخصه اخلاقش عوض شده چون شادمهر معمولا مارکت رو دنبال خودش میکشوند نه اینکه خودش دنباله روی مارکت باشه
    بله دقیقا

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa8 نمایش پست ها
    ذاستش به نظرم یه کار معمولی بود که میشه گفت تونست رضایت نسبی عموم رو بگیره
    چیز تازه ای با شنیدنش به دست نمیاری
    اجرای شادمهر رو دوس داشتم
    شعر مفهوم خوبی داشت اما شاعر قوی نداشت شاید یه ترانه سرای قوی این داستان رو ترانه میگفت میتونستیم کلمات و شعر قشنگ تری بشنویم
    تنظیم و ملودی هم معمولی بودن
    در کل کار قوی نبود اما رضایت بخش بود
    اما برای من کافی نبود
    بله

تبارک الله

مستفیذ شدیم از نظر کارشناسیتان

استاد نظرتون رو در مورد فضای موسیقی حال حاضر جهان بفرمایید

8. کاربر مقابل از *_* عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    مهشید زن ابی رفته به چاووشی چرت و پرت گفته
    بعد ابی اومده شسته قضیه رو
    بهترین خوانندگان داخلی (محسن چاوشی ،رضا صادقی ، محسن یگانه ، احسان خواجه امیری ) انگشت کوچیکه بزرگانی چون داریوش وابی و سیاوش قمیشی عارف و معین و ... نیستن . نگذارید تعصب کورکورانه چشمتون رو به حقایق ببنده . سمند و با بنز مقایسه نکنید . در این که زن ابی اشتباه کرد هیچ شکی نیس . عقیده هرکس به خودش ربط داره ولی توهین عجیب چاوشی که معمولا فروتن و بی حاشیه بود بسیار تاسف باره .از ابی به عنوان عربده زن نام برد !! خواننده ی بزرگی مثل عارف رو سگ خطاب کرد در حالی که در این ماجرا هیچ نقشی نداشت !!!

10. 2 کاربر مقابل از Navid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Navid نمایش پست ها
    بهترین خوانندگان داخلی (محسن چاوشی ،رضا صادقی ، محسن یگانه ، احسان خواجه امیری ) انگشت کوچیکه بزرگانی چون داریوش وابی و سیاوش قمیشی عارف و معین و ... نیستن . نگذارید تعصب کورکورانه چشمتون رو به حقایق ببنده . سمند و با بنز مقایسه نکنید . در این که زن ابی اشتباه کرد هیچ شکی نیس . عقیده هرکس به خودش ربط داره ولی توهین عجیب چاوشی که معمولا فروتن و بی حاشیه بود بسیار تاسف باره .از ابی به عنوان عربده زن نام برد !! خواننده ی بزرگی مثل عارف رو سگ خطاب کرد در حالی که در این ماجرا هیچ نقشی نداشت !!!
    شایعه نکن دوست اینه ای من
    رد میکنم

فعال
    البته نمیدونم این وسط تقصیر ابی چی بوده که چاوشی صدای ابی رو عربده زن نام برده و واقعا جای تأسف داره که یه صدا که هنوز مشخص نیس واقعیه یا ربات صدا ساز بیاد به یکی از بهترین صداهای تاریخ موسیقی ایران همچین نسبتی رو بده خوشبختانه اکثر موزیسین ها و خواننده های درست حسابی داخل ایران و خارج از ایران از ابی حمایت کردن و رو سیاهیش به چاوشی و طرفدرارای فحاشش موند اون کلیپ ابی هم واسه قبلا بوده که از کارهای چاوشی تعریف کرده بود اما واقعا حیف از اونهمه بزرگواری در حق کسی که حتی نتونست احترام پیشکوستش رو نگه داره
    ابی از نظر هنری خیلی بالاتر از چاووشی هستش اینو من باور دارم بهش

ولی زن ابی هم تو همه کارها دخالت میکنه و کنار ابی هستش

یکی نیست بگه زن بشین خونه داریتو بکن اخه تو چرا دخالت میکنی

حتما ابی هم همینو گفته به زنش

به نظر من مهشید مقصره که راجع به چاووشی صحبت کرده

هرکس صلاح خود داند

صفحه 3510 از 4119 نخستنخست ... 25103010341034603500350835093510351135123520356036104010 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع