هوراااااااا تا آخر عمر از ایمنی آهنگ و شعر داریم
هوراااااااا تا آخر عمر از ایمنی آهنگ و شعر داریم
درسته بخاطر کرونا کنسرتا کم شده/
ولی ما انتظار داشتیم میخوای تبلیغ کنی حداقل یه محصولی که به موسیقی ربط داشته باشه و چهارتا جوون رو انگیزه بده رو تبلیغ کنی/
شادمهر کاش حداقل رژ لب تبلیغ میکردی انقدر نمیسوختیم که سایت شرط بندی زدی و با پویان مختاری یکی شدی
واسه من که خیلی وقته این اسطوره تموم شد/ هوادارای دو آتیشش کاری کنن با سایت شرط بندی دیگه ازش انتظار موسیقی مثل تقدیر و مسافر و محال و حالم عوض میشه نداشته باشید.
یه کاری کنید بفهمه ناراحت شدید
سایت شرط بندی یه فرمولی داره که بعد از چند بازی که ببری یهو میبازی و تمام پولت میره/ مدیر سایت شرط بندی هم اینو میدونه
مساله اینه کسی که مردم بهش میگن اسطوره و حتی اگر مثل چوب خشک کنار یه ویولن وایسه و تبلیغشو بکنه احتیاجی نداره از راه تیغ زدنه طرفداراش پول دربیاره/ بحث اینه مسعود.
پویان مختاری و تتلو و دنیا جهانبخت اینا هنر ندارن کسی هم بهشون نمیگه اسطوره واسه همین از تیغ زدنشون ادم شوکه نمیشه ولی شادمهر رو یه ملت بهش میگفتن استاد
ماها همه طرفدارش بودیم ولی ببین چیکار کرد شادمهر با هواداراش
خودم 15 سال طرفدارش بودم یعنی جوونیم ولی الان دیگه نیستم
موسیقی شادمهر تموم شد کسی که بیوفته تو سایت شرط بندی دیگه تمرکزی نداره برا ما اهنگی مثل تقدیر بسازه/
واقعا مشخص نیست با اون ویس و طرز فکری که من از بهداد و شاهدمهر دیدم که میگفتن ما دیگه دنبال کارای سبک خودش نیستیم و دنبال مسعود صادقلو هستیم بعید میدونم مگه اینکه یه معجزه بشه و شادمهر روی علاقه و اعتقاد شخصیش به قربانپور بخواد اون کارها رو پخش کنه چون آهنگ میترسم هم زیاد استوری میذاره .... اینطور که بوش میاد فعلا باید منتظر کارهای آرشیو ایمین باشیم خخخ
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)