سوریلند دیگه... :)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی شادمهر هوادارایی مثل شما داشته باشه بایدم هر خری از راه میرسه به شادمهر تیکه بندازه... معلوم بود چقدر این بیچاره ها چند سال خفه بودند و دنبال فرصت. خداراشکر شادمهر لال شفا داد
مسعود جان تعصب روی موزیسین مورد علاقه خوب هست، اما راستش رو بخوای این همه و کورکورانه اش نه!
اصلا میگیم کارای اخیرش عالیه و گوش هم میدیم اما این حرکتش به هیچ وجه قابل دفاع نیست و هر حرف و تیکه ای هم بشنوه حقشه! من خودم کاراشو همچنان گوش میدم و خواهم داد ولی دیگه از نظر شخصیتی برای من قابل دفاع نیست...
نکته بعدی اینکه سروش رضایی یا همون سوریلند هم چندین ساله داره کار میکنه کاراشم عالی و به حق هست و به درستی مشکلات و مسائل رو به شکل فان بیان میکنه، خیلیم معروفه. مشکل اینجاس شادمهر نباید دست این ملت آتو میداد که داد متاسفانه.
ببین منم اولش خیلی بهم بر میخورد کسی به شادمهر میگفت بالای چشمت ابروئه ولی الان دیگه دایورت کردم... بیخیال باش و به موزیکش اگه دوس داری گوش بده و حالتو بکن. هرچند موزیکش هم اگه تکونی نخوره اونم باید فاتحشو خوند! (-_-)
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)