صفحه 3706 از 4119 نخستنخست ... 2706320636063656369637043705370637073708371637563806 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 37,051 به 37,060 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    دوست عزیز قدیمیا همون موقع با موسیقی خود شادمهر پشت سر هم آپدیت میشدن از فضای مسافر رفتن به فضای متفاوت دهاتی بعد از ایرانشم کلا با خیالی نیست با فضای جدید باز آپدیت شدن و همینطوری اومدن جلو تا البوم طرفدار ... اتفاقا اینکه شادمهر مدام داشت با کارهای متفاوت مثل رسیدی سبب ترس چه خوابایی رابطه و خیلی کارای دیگه غافلگیر میکرد همه رو خیلی جذاب بود ..... میرسیم به حرف الان شما یعنی این کار جدید یه کار به روز و مدرنه؟ چند تا از این نمونه کارها میخاین همینجا براتون بدارم که فکر نکنی خیلی کار به روزه اتفاقا ملودی به قول خودتون بسیار بسیار کهنه س و اتفاقا تنظیم فوق العاده ضعیف و بدون ذره ای خلاقیته که مشخصه میلاد هاشمی هم گویا ذوق اولیه کار با شادمهر رو از دست داده و همینطوری بزن در رو تنظیم میکنه ... راجب ترانه که بهتره اصلا حرف نزد که اگه متن رو بخونی یاد شعرای مهدکودک میفتی با کلمه ها و بیتهای کلیشه ای ... بیت اول حتی وزن درست حسابی هم نداره و متاسفانه در کنار آهنگ برنده این کارم ضعیف ترین کار بود ... مطمئنم تب و تاب این دو سه روز بگذره باز میاین میگین آهنگ جدید کی میاد

ابی جان نظرات قبلی بنده رو گویا یادت رفته
    من این کار رو با کارای درجه چهارم اخیر مقایسه میکنم نه با آهنگایی که با تنظیم و آهنگسازی خودش ساخته شده
    اگر به نظر من نوعی باشه از فقط با تو عشقم به این ور رو قبول ندارم و دوست دارم از کارنامه شادمهر اساسا پاک بشه از جمله آلبوم تجربه کن که خود شما سنگش رو اون موقع به سینه میزدین
    به ترانه معمولا کاری ندارم و برام کمترین اهمیت رو داره ولی در مورد تنظیم خب نظر هر کس فرق میکنه بر اساس شناخت و درک موسیقیاییش
    از همچین تنظیمی دفاع میکنم و میگم خیلی خوبه و استاندارده درصورتی که به شدت تنظیم آهنگایی مثل ادامه میدمت و همیشگی رو که همین میلاد هاشمی ساخته رد میکنم و نظرم اینه که استاندارد نبودن و ضعیف به حساب میومدن
    به عقیده من شادمهر نیاز به استراحت طولانی مدت داره تا زمانی که هر موقع باز حس و انگیزه آهنگ ساختن بهش دست بده و از هنر خودش مایه بگذاره اما تا وقتی که آدمی مثل کاموری کنارش باشه و خودش هم عقل و تصمیمش رو بده دست اون چیزی عوض نمیشه و همین مسیر به مدت نامعلوم ادامه داره ....

2. 2 کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    ابی جان نظرات قبلی بنده رو گویا یادت رفته
    من این کار رو با کارای درجه چهارم اخیر مقایسه میکنم نه با آهنگایی که با تنظیم و آهنگسازی خودش ساخته شده
    اگر به نظر من نوعی باشه از فقط با تو عشقم به این ور رو قبول ندارم و دوست دارم از کارنامه شادمهر اساسا پاک بشه از جمله آلبوم تجربه کن که خود شما سنگش رو اون موقع به سینه میزدین
    به ترانه معمولا کاری ندارم و برام کمترین اهمیت رو داره ولی در مورد تنظیم خب نظر هر کس فرق میکنه بر اساس شناخت و درک موسیقیاییش
    از همچین تنظیمی دفاع میکنم و میگم خیلی خوبه و استاندارده درصورتی که به شدت تنظیم آهنگایی مثل ادامه میدمت و همیشگی رو که همین میلاد هاشمی ساخته رد میکنم و نظرم اینه که استاندارد نبودن و ضعیف به حساب میومدن
    به عقیده من شادمهر نیاز به استراحت طولانی مدت داره تا زمانی که هر موقع باز حس و انگیزه آهنگ ساختن بهش دست بده و از هنر خودش مایه بگذاره اما تا وقتی که آدمی مثل کاموری کنارش باشه و خودش هم عقل و تصمیمش رو بده دست اون چیزی عوض نمیشه و همین مسیر به مدت نامعلوم ادامه داره ....
    منم با نود در صد این کامنتت جز تنظیم میلاد موافقم پیمان جان ... به هر حال همه با شادمهر بزرگ شدیم و میدونیم شادمهر چه آهنگی در حد و اندازشه ... اصلا نمیخواد کار جدید بسازه از همون آرشیوش سه چهار ماه یه دونه کار پخش کنه من قول میدم خیلی خیلی بهتر از این آهنگاست ... راجب ترانه باید بگم اتفاقا این ایمین عین آفت افتاده به جون کارای شادمهر .. شادمهر قبلا هم ترانه ی ضعیف خونده ولی با خیلی چیزا پوشش داده شده ولی حالا که همه جیز در سطح بالا نیس لااقل ترانه ی بهتری که میتونه بخونه ... باهات موافقم که بهتره یه مدت استراحت کنه و بقیه هم بیخیال بشن هی بگن آهنگ کی میاد و اینحرفا ... هر چند بعید میدونم رادیو جوان و از اون بدتر دیگه مجیک بت بذارن شادمهر یه ریکاوری انجام بده ... مطمئنا این آهنگ بیشتر برای تبلیغ سایت بود ...

4. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    منم با نود در صد این کامنتت جز تنظیم میلاد موافقم پیمان جان ... به هر حال همه با شادمهر بزرگ شدیم و میدونیم شادمهر چه آهنگی در حد و اندازشه ... اصلا نمیخواد کار جدید بسازه از همون آرشیوش سه چهار ماه یه دونه کار پخش کنه من قول میدم خیلی خیلی بهتر از این آهنگاست ... راجب ترانه باید بگم اتفاقا این ایمین عین آفت افتاده به جون کارای شادمهر .. شادمهر قبلا هم ترانه ی ضعیف خونده ولی با خیلی چیزا پوشش داده شده ولی حالا که همه جیز در سطح بالا نیس لااقل ترانه ی بهتری که میتونه بخونه ... باهات موافقم که بهتره یه مدت استراحت کنه و بقیه هم بیخیال بشن هی بگن آهنگ کی میاد و اینحرفا ... هر چند بعید میدونم رادیو جوان و از اون بدتر دیگه مجیک بت بذارن شادمهر یه ریکاوری انجام بده ... مطمئنا این آهنگ بیشتر برای تبلیغ سایت بود ...
    قربانت عزیز

خط فکری شما و من جدا از هم نیست و هر دو یک دغدغه یکسان رو داریم و این باعث میشه نظراتمون حتی با وجود اختلاف سلیقه بعضا کوچیک و جزیی به هم نزدیک باشه
    راجع به تنظیم این آهنگ هم باز تاکید میکنم کار آنچنان سطح بالا و شگفت انگیزی قطعا نیست اما وقتی آدم پشت سر هم تِرکایی مثل برنده و قاضی یا بی احساس رو گوش بده و بعد این کار رو پلی کنه حس میکنه واقعا بی عیب و نقص و قابل قبول باشه وگرنه میلاد هاشمی تنظیمای به مراتب قوی تر و فنی تری تو کارنامه اش داره و هممون قبلا شنیدیم

نمیدونم واقعا چرا داره با همه لجبازی میکنه و یک دونه ترک از ساخته های خودش رو پخش نمیکنه؟؟ یعنی بعد از این چند سال هنوز زمان مناسبش نرسیده؟؟

6. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    ببخشید ما تو اهنگ های گذشته گیر کردیم و به مذاق دوستان خوش نیومد

8. کاربر مقابل از bisedaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    قربانت عزیز

خط فکری شما و من جدا از هم نیست و هر دو یک دغدغه یکسان رو داریم و این باعث میشه نظراتمون حتی با وجود اختلاف سلیقه بعضا کوچیک و جزیی به هم نزدیک باشه
    راجع به تنظیم این آهنگ هم باز تاکید میکنم کار آنچنان سطح بالا و شگفت انگیزی قطعا نیست اما وقتی آدم پشت سر هم تِرکایی مثل برنده و قاضی یا بی احساس رو گوش بده و بعد این کار رو پلی کنه حس میکنه واقعا بی عیب و نقص و قابل قبول باشه وگرنه میلاد هاشمی تنظیمای به مراتب قوی تر و فنی تری تو کارنامه اش داره و هممون قبلا شنیدیم

نمیدونم واقعا چرا داره با همه لجبازی میکنه و یک دونه ترک از ساخته های خودش رو پخش نمیکنه؟؟ یعنی بعد از این چند سال هنوز زمان مناسبش نرسیده؟؟
    پیمان جان من هنوزم مطمئنم پشت این آهنگای متوالی که از رادیو جوان میاد یه سیاستی نهفته س حالا یا قراره با اسم شادمهر یه سریا مث ایمین و ... یا افراد وابسته به رادیو جوان و مافیا چهره بشن یا هر چی ولی نمیدونم و چیزی که ازش مطمئنم اینه که شادمهر قبل از همه ی این ترکها تقریبا یه آلبوم با حسین قربانپور ساخته بودن و خودش به حدی از کارها راضی بود و به وجد اومده بود که وسوسه شده بود بعد از تصویر همه ی اونها رو یا در قالب آلبوم یا دونه دونه پخش کنه برای مثال خودش بی نهایت ترک میترسم رو دوست داشت حتی بهدادم بهش اشاره کرد ... اما نمیدونم چی شد که بعد از میترسم روند پخش اون کارها به کل قطع شد و کارها تو یه جهت دیگه ای منتشر شدن .... در کنار اون بازم مطمینم شادمهر چهار پنج کار دیگه خودش ساخت و تنظیم کرد که بازم نمیدونم چی به سر اونها اومد ... هر چی هست تا شادمهر با این سیاست رادیو جوان و اسپانسری مجیک بت کار میده شرایط همینه ........ امیدوارم دوباره یه روزی مثل روزایی که اسپانسر Roshen بود شاهد کارهای بی نظیری مثل رابطه انتخاب حالم عوض میشه و خیلی شاهکار دیگه باشیم ...

10. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط bisedaa نمایش پست ها
    ببخشید ما تو اهنگ های گذشته گیر کردیم و به مذاق دوستان خوش نیومد
    قهر نکن حالا ..

نیمه فعال

13. 2 کاربر مقابل از 9NIMA1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    اما یک روز یه جایی که خلوت کردی
    من میرم بت میزنم تا تو هم برگردی

نیمه فعال
    چقد همه چی عوض شده
    شادمهری که بین دو تا البوم بقیه خواننده ها یه تک اهنگ میداد الان تقریبا بیشترین اهنگ رو بین خواننده های مطرح منتشر میکنه
    برای همه تک اهنگا ویدیو میساخت، ماه ها کار میکردن رو ویدیو
    تا ویدیو اماده نمیشد اصلا کار منتشر نمیشد
    هر چند وقت شایعه میشد فلان تاریخ اهنگ جدیدش میاد
    یه اسم تخیلی هم میگفتن برا اهنگ
    هفته ها بحث میشد سرش
    اینور برو اونور برو که خبر موثق گیر بیاد
    الان اصلا مهلت نمیده شایعه ساخته شه
    قبل اینکه بحثی شه اهنگ اومده و فراموش شده
    تو این تاپیک کلی ادم بحث میکردن سر اهنگ جدید
    کلی ادم نظر میدادن
    تنظیم ملودی ویدیو ترانه...
    الان فقط چند نفر هنوز رمق دارن برای حرف زدن
    که اونا هم اغلب شاکی هستن :))))

هیچوقت فکر نمیکردم برام عادی شه اهنگ دادن شادمهر
    حتی تا زمان البوم تصویر هم همچین چیزی نبود
    چرا اینجوری شد یهو :)))

انقد همه چی بد و مسخره شده که ادم دلش نمیاد بگه اهنگ جدید چجوری بود
    از قبل همه چی مزخرف بوده :))

هی روزگار
    هی هی هی
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

16. کاربر مقابل از sibiloo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    چقد همه چی عوض شده
    شادمهری که بین دو تا البوم بقیه خواننده ها یه تک اهنگ میداد الان تقریبا بیشترین اهنگ رو بین خواننده های مطرح منتشر میکنه
    برای همه تک اهنگا ویدیو میساخت، ماه ها کار میکردن رو ویدیو
    تا ویدیو اماده نمیشد اصلا کار منتشر نمیشد
    هر چند وقت شایعه میشد فلان تاریخ اهنگ جدیدش میاد
    یه اسم تخیلی هم میگفتن برا اهنگ
    هفته ها بحث میشد سرش
    اینور برو اونور برو که خبر موثق گیر بیاد
    الان اصلا مهلت نمیده شایعه ساخته شه
    قبل اینکه بحثی شه اهنگ اومده و فراموش شده
    تو این تاپیک کلی ادم بحث میکردن سر اهنگ جدید
    کلی ادم نظر میدادن
    تنظیم ملودی ویدیو ترانه...
    الان فقط چند نفر هنوز رمق دارن برای حرف زدن
    که اونا هم اغلب شاکی هستن :))))

هیچوقت فکر نمیکردم برام عادی شه اهنگ دادن شادمهر
    حتی تا زمان البوم تصویر هم همچین چیزی نبود
    چرا اینجوری شد یهو :)))

انقد همه چی بد و مسخره شده که ادم دلش نمیاد بگه اهنگ جدید چجوری بود
    از قبل همه چی مزخرف بوده :))

هی روزگار
    هی هی هی
    عزیزم افسرده نباش برو تو سایت بت بازی انفجار رو بزن

صفحه 3706 از 4119 نخستنخست ... 2706320636063656369637043705370637073708371637563806 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع