کلا آلبومها و ترکهایی که سالهای ۸۳ تا ۸۸ تولید و پخش میشدن و خیلیاشون شاید اون کیفیت بالا رو هم نداشتن رو خیلی دوست داشتم
اکثرا هم تو کار لعنت و نفرین بودن ولی اون زمان به دل مینشستن و انصافا در مقابل کارهایی که هر روز رادیو جوان پست میذاره صد لول بهتر بودن
اختیار داری ابی جان دیگه طرفداری سلیقه ست
راستش این دوتایی که من نام بردم به نظرم بین طیف جوونا طرفدارای بیشتری دارن و ضمنا از لحاظ تولید موسیقی فعال تر هستن
نظر شخصیمو هم در باره خواننده هایی که اسم بردین اگر بخوام بگم چندین ساله با هیچ از اهنگی از معین و سیاوش نتونستم ارتباط بگیرم
ابی هم از آلبوم اخرش فقط یک ترک نظر منو جلب کرد که اونم برام رفته تو آرشیو و فکر میکنم دیگه به اخر خط رسیده باشه
حامی و مهدی یراحی هم کلا سلیقه ام نیستن چون سبکهای خاصی دارن مثلا از مهدی یراحی من در کل دو تا ترک تو سیستمم هست یکی آشوب و یکی هم باید میشناختیم همو
![]()
ویرایش توسط peyman.2012 : 03-18-2021 در ساعت 04:53 AM
این که عده ای شهاب تیام رو مسخره کنن اصلا هیچ اهمیتی نداره چون پای ثابت مهمونی ها و جشن ها هستش و همین طور لحظات شاد و دورهمی ها
ضمن این که شهاب علاوه بر صدای زیبایی که داره کارای غیر ریتمیک و آرومش هم قشنگ و دلنشینه و معمولا با موزیسین های خوب و درست حسابی کار میکنه
یکی از معدود خوانندگان لس انجلس که از اواسط دهه ۸۰ در اوج بوده و تا به امروز تو یک مسیر ثابت حرکت کرده و پیش اومده و تقریبا میشه گفت دوران افت و ضعفی را نداشته برخلاف بعضی اسامی کُلفتی که تنها ازشون یک اسم مونده و کلی خاطره ...![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)