آهنگ یخ زدم در عرض چند روز پردانلودترین آهنگ ماه در ملوبات شد با حدود ۳/۳ میلیون دانلود از این بات فقط.
خودم هیچ دفاعی از اینکار بخصوص ترانهاش ندارم البته ملودیش زیباس بازم
آهنگ یخ زدم در عرض چند روز پردانلودترین آهنگ ماه در ملوبات شد با حدود ۳/۳ میلیون دانلود از این بات فقط.
خودم هیچ دفاعی از اینکار بخصوص ترانهاش ندارم البته ملودیش زیباس بازم
میخوام برم پا ندارم
میخوام نرم جا ندارم
گریه کنم دل ندارم ....
ماریا امشب لایو گذاشته بود
متاسفانه مساله اعتیاد و مصرف شادمهر هم مطرح شد و میگفت من خودم به شادمهر گفتم این چیزا برات خوب نیست و پشت سرت حرف میزنن و به صدات آسیب میزنه و اعتبار چندین و چند ساله ات از بین میره و ضرر داره و فلان
شادمهرم برگشت پوزخند زد و گفت نوچ من رفتم باشگاه ورزش میکنم و سیکس پک کردم و مردم باور نمیکنن![]()
در مورد سایت شرط بندی هم گفت شادمهر حسابی آدم بی خیالیه و براش اصلا حرف مردم مهم نیست که در موردش چی میگن ...
----------------------
کاری به موضوع ادعای تعرض و اینا ندارم اما آدم این حرفها رو که درباره شادمهر میشنوه واقعا سرش درد میگیره
من و امثال من مثل عزیزترین افراد زندگی مون شادمهر رو دوست داریم و عمیقا ناراحت میشیم حتی اگر یک درصدم احتمال بدیم که درست باشه![]()
ویرایش توسط peyman.2012 : 05-06-2021 در ساعت 04:24 AM
لعنت ابدی به اون بهداد کاموری عوضی![]()
آخرش هم از شادمهر تعریف کرد و گفت شادمهر خیلی آدم مهربونیه و همیشه میخنده و نایسه و خوش قلبه واقعا و خودمم دوسش دارم و حتی گفت اولش هم قصد عنوان کردن و عمومی کردن این موضوع رو نداشته ....
جالبه خودش میگه ملاقاتش با شادمهر چند دقیقه بیشتر طول نکشیده ولی از خصوصیات اخلاقی شادمهر میگه !!! از نصیحت به شادمهر که مواد نکش !!! نایسه ؟! خدایا تووووبَههههه ...
یا استاد وارطان نصیحتش کرده که بسه نتیجه داد دیده شدی به اندازه کافی یا خودش به این نتیجه رسیده ...
بحث سر شادمهر نیست ... دوره ای شده که برای دیده شدن حاضرن هر کاری بکنن ... نباید به اینجور آدما محل داد که معروف بشن ولی لشگر زامبی ها برای سرگرمی هم شده میریزن و طرف کیف میکنه ...
یاد حرف شادمهر تو آنکات افتادم که دلیل شایعات پیرامونش رو گفت همیشه به کسی گیر میدن که اونقدری بزرگ باشه که اسم دربیارن
حرفت لایک داره داداش... این دختره همه حرفاش تناقض داره. بیچاره دیگه به هر دری میزنه واسه دیده شدن. اون که به قول خودش فقط یه بار رفته پیش شادمهر از کجا فهمیده شادمهر میکشه؟؟؟ چرا این حرفارا تو همون پست اولش نکفت؟؟؟؟ قضیه سایت شرطبندی مال چند ماه اخیره اگه شادمهر واقعا میخواسته تعرض کنه به این دختره و دختره خیلی بدش اومده پس چرا دوباره تو این چند وقت اخیر رفته سراغش؟؟؟؟؟ بهتره آدم مغز داشته باشه و یه سری چرندیات یه دختر عقده ای را باور نکنه
این دختر روزی یه بار بیفته دست بچه های این تاپیک
مخصوصا احسان
تا بهش درس بالا رفتن آموزش بده
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)