ممکنه نمونه این تیپ آهنگ باشه ولی من چون عادت ندارم به خواننده های ناشناخته و درجه چندم گوش بدم برام تازگی داشت به خصوص لحن و تحریرای خوندنش البته خود میثم ابراهیمی هم قطعا خواننده درجه یکی نیست اما در مقایسه با خواننده های تازه به دوران رسیده و بی هنر این چند ساله اخیر بازار در مرتبه بالاتری قرار داره
کار لهراسبی تنظیم خوب و متناسبی از نظر سازبندی نداشت و باعث میشه نتونی با کلیت آهنگ ارتباط برقرار کنی ضمن اینکه لحن خوندن خود لهراسبی زیادی تصنعی بود مساله ای که در آهنگ های این چند وقتش به وضوح دیده میشه و حس خوبی به آدم نمیده
در بین آثار منتشر شده این چند سال لهراسبی صورت و وابستگی رو پسندیدم و دانلودشون کردم، وابستگی ملودی دلنشین و تنظیم خوبی داره واقعا![]()
کلا برای یه بار از یکی از آهنگای دنیا دادرسان خوشم اومد و دانلودش کردم اونم بعد یه مدت زدم پاکش کردم
با خواننده های اختراعی و حمایتی رادیو معمولا ارتباط برقرار نمیکنم چه خانم ها چه آقایونش فقط تازگی از یکی دو تا کار امیرحسین افتخاری شدیدا خوشم اومد که اونم فقط اسپانسرش رادیوعه وگرنه برامده از مسابقه استیج منو تو هستش
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین جان تقدیم شما و دوستانی که قبلا دنبال کننده آهنگای یونانی و غیره ای که بنده به اشتراک میذاشتم بودن
دو تا ترک از آلبوم جدید ایلیاس وریتوس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Vrettos - As Ektetho.mp3.html
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Vrettos - Fisixe Erotas Vorias.mp3.html
یه آهنگ از آلبوم آخر امیر خواننده فرانسوی که چندی قبل با نیکوس ورتیس فیت داده بوده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] - On verra bien.mp3.html
یه آهنگ یونانی از یک خواننده خوش صدای خانم که از خواننده های قدیمیه یونانه و تازگی پیداش کردم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک کار در سبک ترنس و با فضای نسبتا پر انرژی و با ملودی زیبا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و یک کار دیگه ترنس از یه آهنگساز قوی و خیلی خوب روس که چند سالی بود کار منتشر نکرده بود در فضای غمگین و احساسی، نُت به نتی که برای هر ثانیه اش نوشته شده واقعا حرف نداره
و در اخر هم یک موزیک ویدیو ساده از یه خواننده خانم و نسبتا قدیمی دیگه یونانی که هم صدای قشنگی داره و هم بسیار جذابه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Kokkinou - Mia Fotografia Official Visualiser HD.mp4.html
ویرایش توسط peyman.2012 : 05-19-2021 در ساعت 03:08 AM
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)