آلبوم بهمن میاد![]()
آلبوم بهمن میاد![]()
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علــــــــــی کله تاپیک رو نقل گرفتی![]()
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
چیزی که من شنیدم 4 تا تکراریه و 8 تا حدید
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
رابطه ، معروف ، گمت کردم ، ترک تابستون و قبل آلبوم با 7 تا میشه 12 تا
10 و 9 و 8 دو 7 و 6 با 5 تا میشه 12 تا
مصاحبه میلاد ترابی
اتفاق نو: مهمترین عامل موفقیت آلبوم كما شما بودید؟
من خودم را تنها عامل موفقیت كما نمی دانم اما فكر می كنم بعد از شادمهر عقیلی مهمترین عامل موفقیت این آلبم بودم
اتفاق نو: اما اگر كما نبود مردم میلاد ترابی را نمی شناختند
بله دقیقا وقتی آلبوم مسافر منتشر شد مردم شادمهر عقیلی را شناختند
اتفاق نو : گفتی كه بعد از شادمهر عقیلی مهمترین عامل موفقیت آلبوم كما بوده ای منظورت از این حرف احتمالا صدای خواننده آلبوم كماست كه خیلی ها او را با شادمهر عقیلی اشتباه گرفتند
زمانی كه شادمهر در ایران فعالیت می كرد من عاشق موسیقی بودم اما شرایط سنی ام ایجاب می كرد كه پشت میز مدرسه باشم وقتی دبیرستان و دانشگاه به آخر رسید دیگر شادمهری نبود كه با او همكاری كنم من ماندم و یك دنیا عقده بابت همكاری نكردن با خواننده ای كه دوستش داشتم می خواهم اعتراف كنم كه به خاطر عقده هایم با خواننده البوم كما همكاری كردم خواننده این آلبوم روزهای اول مثل سیاوش شمس می خواند سپس تغییر استراتژی داد و به سمت شادمهر رفت انگیزه های من هم با این اتفاق خیلی بیشتر شد و سفت و سخت به كار چسبیدم و البته وقتی آلبوم آماده شد و هنوز بیرون نیامده بود متوجه شدم كه من هم حدود یك سال در توهم بوده ام چون هیچ بدلی نمی تواند اصل باشد
===================================
صحبت های میلاد ترابی که در برنامه ساعت۲۵ از شبکه ۵ تهران که در مورد تقلید از صدای شادمهر زده شده. خیلی جالبه مجری می گه مرتضی پاشایی از محسن یگانه تقلید کرده و صداش شبیه محسن یگانس که میلاد ترابی هم جواب می ده که خوانندهای مثل حمیدعسکری و محسن یگانه خودشون زیر مجموعه یه شخص دیگه ای(شادمهر) هستند و اگر قرار باشه پاشایی را با کسی مقایسه کنیم باید با همون آدم مرجع مقایسه بشه نه محسن.خیلی خیلی زوده که بگیم پاشایی زیرمجموعه محسنه چون محسن خودش زیرمجموعه هست و کلا مجموعه تو مجموعه شده.
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)