اینقد فضا رو هی عوض کردیم سرگیجه گرفتیم
اینقد فضا رو هی عوض کردیم سرگیجه گرفتیم
ظاهرا بعد از آهنگ میترسم که اتفاقا خیلی مورد علاقه ی شادمهر بود و همینطور باقی کارهایی که ساخته بودن به شادمهر مشاوره داده میشه که به جای پخش کارهایی تو سبک خود شادمهر کارهایی به سبکهای باب پسند مارکت ارائه بشه و پرونده ی اون کارها فعلا بسته شده ... الان هدف شادمهر از ارائه ی هر کار تازه بیشتر بیزنس و پولسازی برای خودش و رادیو جوانه ...
چرا دیگران را بدنام میکنیم؟
گیریم که دیگران پیشنهاد بدن، من نوعی باید حتما عمل کنم؟ یعنی من قدرت تصمیم گیری ندارم که بدونم چی خوبه چی بد؟
در مورد شادمهر هم همینه، یعنی اینقدر کوچیکه که قدرت تصمیم گیری نداشته باشه؟
در وهله اول خودش مقصره که نمیتونه تصمیم بگیره (یا شایدم دیگه براش مهم نیست چی میخواد بشه )
کاش شادمهر یه بار بشینه و نگاه کنه به این چند سال که چی به روز خودش آورده
اینقدر نگیم بحث مالی
مگه قبلا اون آهنگ های تاپ رو میخوند پول در نمیاورد؟ کنسرت برگذار نمی کرد؟
اینا همش بهانس
دو حالت داره: یا دیگه توان ارائه کار تاپ نداره و اعتماد به نفس خودش رو از دست داده ، یا اینکه دیگه کلا بی خیال شده و براش اعتبارش مهم نیست
هیچ فرقی هم نداره براش کی بسازه، چه میخواد این دله تنظیم کننده ها و آهنگ سازها باشن، چه می خواد به قول شماها حسین قربانپور باشه(که من خودم روش بحث دارم) و یکم مثلا کار بهتر باشه
وقتی خودش نسازه و تنظیم نکنه ، شادمهر معنایی نداره . . .
دوست عزیز قبلا هم شادمهر پول در میاورد ولی بیشتر از طریق کنسرت و به خاطر همین دیر به دیر آهنگ میداد ولی الان طبق یه قراردادی که با رادیو جوان بسته داره دو سه ماهی یه ترک تحویل رادیو جوان میده به علاوه ی بت مجیک که اونم مستقیم به رادیو جوان مربوطه و البته کلا شادمهر تحت امر رادیو جوانه مثلا توی آهنگ دور شدی به پیشنهاد رادیو جوان آنیتا بک وکال کار رو خوند چون از شاخهای رادیوجوان هست و خیلی اون حرکت باعث شد زودتر معرفی بشه ... خیلی خیلی کارهای دیگه ..... راجب قربانپور بله همه میدونیم حتی افکاری هم نمیتونه برای شادمهر کاری مث کارای خودش بسازه هر چقدرم که خوب بسازه ولی لااقل قربانپور به باند و مافیایی وصل نیست و برای شادمهر سنگ تموم میذاره و همینجوری یه چیزی تحویلش نمیده که باهاش یاد مسعود صادقلو بیقتیم لااقل کارایی میزنه براش که سبک خود شادمهر باشن
ویرایش توسط ebihamed : 06-08-2021 در ساعت 10:58 AM
فضای متفاوت ؟! ینی قراره از احسان دریادل به کی برسیم ؟!
فعلاً تنها خواننده داخلی که کاراش هیت شده گرشا رضایی ... اگه دیدین شادمهر رفت تو کار دریا و ساحل و لحن رادیویی تعجب نکنید ...
آزادی همه زندانی ها الخصوص شادمهر از بند رادیو حوان![]()
ترانه آزادی از شادمهرو پلی کنید تو این حال و هوای انتخابات عجب میچسبه به آدم
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)