صفحه 3786 از 4119 نخستنخست ... 2786328636863736377637843785378637873788379638363886 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 37,851 به 37,860 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    رفتن از ایران به خاطر پول بود ؟!!!! الان دیدم نزدیک بود شاخ در بیارم ... نگین این حرفا رو تو رو خدا ... شادمهر و خشایار اعتمادی چقدر رفتن جواب پس دادن میدونی ؟ دیگه من و امثال من اونموقع رو خوب یادمونه ... همین مرتیکه مهاجرانی فراری چقدر اینا رو اذیت کرد و بعدش اون خدا لعنت کرده پوفیوز مسجد جامعی تیر خلاص رو زد ... همین اسهال طلبا بیچارش کردن ...
    اما قضیه کنسرت که بارها دلیلش گفته شده ... کنسرت در اونجا قانون داره و باید داخل اون مجموعه لس آنجلسی باشی که اجازه بهت بدن و سنگ اندازی نکن که بری سالنهای معروف اجرا داشته باشی ... شادمهر قاطی اینا نشد و ضربه خورد و خودم همیشه میگفتم که چرا قاطی اینا نمیشه ولی حالا بهش حق میدم ...
    در مورد رادیو جوان هم همه چیز مشخصه ... یادمه چند سال پیش آلبوم تصویر مصویر میخواست بیاد گفتم شادمهر روزی میفهمه که هیشکی براش اندازه آرمین هاشمی مرام نزاشت و همراهیش نکرد ... تازه اونموقع خبر جدا شدنش نیومده بود ... حالا همون روز رسیده و مجبور شده بره سمت رادیو و شبکه عنکبوتی ...
    نباید قضایا رو بهم ربط داد و حالا که افتاده یه لگد هم ما بهش بزنیم کل گذشته درخشانش رو زیر سوال ببریم و پول پرست صداش کنیم ...
    حرفت حقه داداش. چقدر با منطق حرف میزنی آقا احسان. هم خوب طرف را میگی هم بدشو.ب امید بازگشت شادمهر به اصل خودش

2. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    رفتن از ایران به خاطر پول بود ؟!!!! الان دیدم نزدیک بود شاخ در بیارم ... نگین این حرفا رو تو رو خدا ... شادمهر و خشایار اعتمادی چقدر رفتن جواب پس دادن میدونی ؟ دیگه من و امثال من اونموقع رو خوب یادمونه ... همین مرتیکه مهاجرانی فراری چقدر اینا رو اذیت کرد و بعدش اون خدا لعنت کرده پوفیوز مسجد جامعی تیر خلاص رو زد ... همین اسهال طلبا بیچارش کردن ...
    اما قضیه کنسرت که بارها دلیلش گفته شده ... کنسرت در اونجا قانون داره و باید داخل اون مجموعه لس آنجلسی باشی که اجازه بهت بدن و سنگ اندازی نکن که بری سالنهای معروف اجرا داشته باشی ... شادمهر قاطی اینا نشد و ضربه خورد و خودم همیشه میگفتم که چرا قاطی اینا نمیشه ولی حالا بهش حق میدم ...
    در مورد رادیو جوان هم همه چیز مشخصه ... یادمه چند سال پیش آلبوم تصویر مصویر میخواست بیاد گفتم شادمهر روزی میفهمه که هیشکی براش اندازه آرمین هاشمی مرام نزاشت و همراهیش نکرد ... تازه اونموقع خبر جدا شدنش نیومده بود ... حالا همون روز رسیده و مجبور شده بره سمت رادیو و شبکه عنکبوتی ...
    نباید قضایا رو بهم ربط داد و حالا که افتاده یه لگد هم ما بهش بزنیم کل گذشته درخشانش رو زیر سوال ببریم و پول پرست صداش کنیم ...
    اینو منم باهات موافقم
    شادمهر زمانی که رفت کانادا تو فاز پول و این چیزها نبود
    شادمهر چند وقتیه که پولکی شده(درست یا غلط)
    منوچهر خوش زبان هم واسه شادمهر آدم بدی نبود، من هنوزم معتقدم مدیر موفقی بوده واسه شادمهر با توجه به کارهایی که شادمهر اون زمان ارائه داد

تنها چیزی که میتونم بگم آدم های زیادی کنار شادمهر به پول رسیدن، خواسته یا ناخواسته
    شادمهر نباید چند نفر رو حذف میکرد، آدم هایی که میتونست واسه خودش نگه داره و شاید شاید شاید امروز به دردش میخوردن

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hobbit نمایش پست ها
    اینو منم باهات موافقم
    شادمهر زمانی که رفت کانادا تو فاز پول و این چیزها نبود
    شادمهر چند وقتیه که پولکی شده(درست یا غلط)
    منوچهر خوش زبان هم واسه شادمهر آدم بدی نبود، من هنوزم معتقدم مدیر موفقی بوده واسه شادمهر با توجه به کارهایی که شادمهر اون زمان ارائه داد

تنها چیزی که میتونم بگم آدم های زیادی کنار شادمهر به پول رسیدن، خواسته یا ناخواسته
    شادمهر نباید چند نفر رو حذف میکرد، آدم هایی که میتونست واسه خودش نگه داره و شاید شاید شاید امروز به دردش میخوردن
    کم آدم لاشخور اطراف شادمهر نبوده تو این سالها ... شادمهر هم بد مدیریت نکرد ولی خب قبول دارم بعضیا رو نباید زود میزاشت کنار و ازشون فاصله میگیرفت ... اینم برمیگرده به خصوصیات اخلاقیش و عجول بودنش که تو این بیست سال کم ضربه نخورده ...

5. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    البته بد شانس هم بوده ... مثل کسایی که خونه و ماشین فروختن و فرداش سه برابر خریدن ... یه روزی تو دفتر موسیقی عرشاد بهش گفتن خیالی نیست ترویج دختر بازیه و میخوای نامه بدی با یکی دیگه هستی ! چشمای مثل گربه چیه آقا !!! چشمها باید مثل فائزه باشه ... و یکی دو سال بعد بساط موسیقی به اصطلاح زیرزمینی با شعرهای مزخرفتر بوجود اومد و حتی شبکه ماهواره ای زدن وسط جردن که کلیپ مساختن اصغر و صغری ژانگولر عسلامی میرفتن و همین آقایون عرشاد میگفتن اشکال نداره شبکه واسه پسر اکبره ...
    شادمهر فدا شد ولی عجول هم بود ... هر چقدر هم تحت فشار بوده باید صبر میکرد ...
    شادمهر شانس آورد که یکی مثل آرمین هاشمی و آونگ حمایتش کردن وگرنه اون جماعت فسیل حسود لس آنجلسی تاب دیدنش رو نداشتن ...

7. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    اسم اهنگ مشخص نیست

فعال
    اون داداشمون که آهنگ یخ زدم را اسمشو گفت اینو اگه می‌دونه بیاد بگه... آیدیش یادم نیست چی بود

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    اون داداشمون که آهنگ یخ زدم را اسمشو گفت اینو اگه می‌دونه بیاد بگه... آیدیش یادم نیست چی بود
    چه گرمه پختم

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    چه گرمه پختم

نیمه فعال
    کم کم آماده باشین... ������( D.... ....e ) ✌️

فوق حرفه ای
    دلم گرفته ؟

صفحه 3786 از 4119 نخستنخست ... 2786328636863736377637843785378637873788379638363886 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع