رضا جی اس شافففف و علیرضا آلاسکان خیلی نامردین![]()
رضا جی اس شافففف و علیرضا آلاسکان خیلی نامردین![]()
ترانه به شدت بی محتوا و سطحی و ضعیفه
به نظرم حتی کسی که بار اولش باشه ترانه مینویسه بهتر از این میتونه بنویسه
.
.
.
در کل با کارهای خود شادمهر که چه عرض کنم اما در مقایسه با سینگلهایی هم که اخیرا داده بی احساس خیلی بهتر از این بود
ترانه به خاطر این بد شده که دو تیکه شده ... ورس اول کاوره پس مجبور شده یه جوری جفت و جور کنه ... همون اول رو نگاه که میگه که قولشو بزاره زیر پاش من !!! ... اون پل هم که میگه گوش بده صدای بارون ببین خالیه جامون زیاد !!! خب اینم کاوره میخواسته جا بده ... ورس دوم اون پیداس و شیداش هم به نظر کاوره ولی نظرم اینه مال ترانه سرا ...
کل آهنگ بر این محور شکل گرفته : سر تو با همه جنگه دلم بزا همه بگن سنگه دلم !!
همین چیزاس که میگم اینا تیکه تیکه میکنن سوار هم میکنن ...
با این همه این ترانه با نگاه به صدای شادمهر درست شده ... میخوره به صداش ...
فضای مدرن و جالبی داشت این اهنگ جدید. لذت بردم. توی موزیک های جدیدش "میترسم" و "تو عوض نمیشی" باب سلیقه من نبود ولی خب اونها هم مخاطب خاص خودش رو داشت. همون جوری که خیلی خیلی قبل ترگفتم شادمهر با هوشمندی زیاد داره روی نسل بعدی مخاطباش کار میکنه(دهه ی هشتادی ها اصطلاحا) و مخاطب هدف اونان. و این یعنی تضمین موفقیتش حداقل برای ده سال آینده. مثل همون کاری که دهه ی قبلی انجام داد و با ستاره های جوون اون روز مثل چاوشی و یگانه رقابت میکرد. فارغ از نظریات شخصی من و شما در باب خوب یا بد بودن کیفیت شنیداری نسل جدید، بسیار بسیار هم موفق عمل کرده و عملا داریم میبینیم که جز انتخاب های اول این نسل شده(همون نسلی که مثلا علی یاسینی و تتلو گوش میده و توسط نسل های قبلی مسخره میشه و دقیقا همون نسلی که قراره سالن های کنسرت رو پر کنه طی سال های پیش رو!! و باعث حذف شدن ستاره های قدیمی تر از مارکت بشن عملا!!! ) حالا احتمالش هست کسایی مثل منم که بیست ساله شادمهر گوش میدن خوششون بیاد از خیلی از این کارها و یه سری هم نیاد(مثل بعضی از دوستانی که توی این تاپیک فعال هستن) ولی این رو مطمئن باشید مسیری که شادمهر طی میکنه(به لحاظ هیت شدن کارهاش و نه لزوما ماندگاریشون!) آرزو و هدف اکثر خواننده های قدیمی و جدیدمونه ولی خب اونا موفق نمیشن! با این که میخوان و تلاش میکنن توسط نسل جدید پس زده میشن معمولا و مخاطب قدیمشون هم که اصلا با فضای جدید ارتباطی برقرار نمیکنه. (اون حرف تکراری هم نزنید که باید مثل داریوش و ابی و.. فقط بچسبه به گذشته و همون مخاطبین با همون سلیقه ها رو نگه داره! شادمهر شادمهره! نمیدونم کی میخواید متوجه بشید با بقیه فرق میکنه و متفاوته و مسیر تکراری کسی رو نمیره! همین وجه تمایزش با بقیه اسطوره هاست که جذاب ترش میکنه. اگر اون جوری بود هیچ وقت آلبوم هایی مثل پاپ کرن ، آدم فروش و حتی طرفدار رو نمیداد و کماکان شاهد کپی پیست مسافر بودیم)
یه نکته ای هم که دیدم دوستان گاهی میگن. این که شادمهر اصلا براش مهم نیست چی میفرستن براش و هر چی باشه میخونه و پولش رو میگیره و این صحبت ها!! توصیه میکنم گفتگو لایو اینستاگرامی میلاد هاشمی با محمدرضا رهنما(تنظیم کننده گروه ایهام و زانیار خسروی و..) رو ببینید حتما. میلاد هاشمی میگفت ماکت تنظیم "بی احساس" رو خیلی وقت قبل برای شادمهر فرستاده بوده روی یک ملودی و ترانه دیگه که این قدر زمان گذشته بوده ازش که خودشم یادش نبوده دیگه این کار رو و این مدتم کلی کار دیگه برای شادمهر ارسال شده بوده. و وقتی ملودی و ترانه ایمین رو براش میفرستن(که تنظیم و فضایی کاملا متفاوت با اینی که شنیدم داشته) خوده شادمهر یه شب برای هاشمی یه فایل میفرسته که توی اون تنظیم اون کاره قدیمی رو با برش و ادیت و اضافه کردن یه سری المان ها گذاشته بوده روی این ملودی جدید!!! و به هاشمی میگه اینو این جوری تنظیم کن روی این ملودی بفرست! یعنی میخوام بگم بر خلاف تصورتون شادمهر بسیار بسیار دقیق روی موزیک هایی که داره میده نظارت داره حالا چه باور کنید یا نه. چه خوشتون بیاد یا چه نیاد!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها سلام من با نرم افزار دو ورژن از این اهنگ جدیده خروجی زدم یکی صدای اصلی شادمهر که من خودم و برد به دهه هفتاد و گوش دادن به اهنگ های مدرن تالکینگ با ضبظ خونگی خودمون و یکی زیر صدای شادمهر و گیتار الکتریک جالبی که این اهنگ داره امیدوارم خوشتون بیاد
ورژن صدای شادمهر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورژن زیر صدا و بدون کلام [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی خوشبین ترین هوادار شادمهر هم فکرشو نمیکرد یه روزی شادمهر فراخوان دابسمش بده ... فراتر از فاجعه ...
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)