نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
حالا شادمهر که هیچی وضعش مشخصه ولی جدی چند سالی میشه یه تنظیم خوب تو این مارکت خراب شده نشنیدیم
یه فضاسازی خفن
چرا اینجوری شده
قبلا هرکی جدید میومد یه چیز جدید میاورد با خودش حداقل تو یه بازه زمانی کم
همه ریتما تکراری
همه ترانه ها آشغال آشغال آشغال
همه تنظیما مثل هم
همه صداها معمولی و مزخرف
چیکار دارن میکنن اینا :))))
اونور آبیا که الکی دست و پا میزنن
داخلیا هم آبروی موسیقی رو بردن :))))
تک و توک اهنگای باحال و جدید میومد الان همونم چند ماهه نیومده
تقریبا آخرین تنظیم های خوبی که شنیدم برا البوم مثل مجسمه یراحی بود که اونم بعد اون البوم زد جاده خاکی
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
این چند سال اخیر همه میگن چرا موسیقی ایرانی وضعش خراب شده.
والا قشنگ بودن و قوی بودن کارها در گذشته حتی شامل خواننده های امریکایی و معروف هم میشه!
خالا خیلی خیلی راه دور نمیرم. دهه نود تا حداکثر اواخر سال های 2000 کارهای خواننده هایی مثل جنیفر لوپر و بریتنی و انریکه و Kelly Clarkson و خیلی دیگه از خواننده ها رو گوشی بدین. فوق العاده بودن. موزیک و شعر و...
یه سری مثل بریتنی که کاملاً نابود شدن. سال به سال بدتر.
حالا من نمیدونم مشکل از گوش ماست یا دلیلش چیز دیگه ست.
مسعود کجاس آهنگ جدیدم اومد مسعود نیومد
سلام انتها جان من هستم ولی به خودم قول دادم دیگه اینجا نظر نذارم. چون خیلیا هنوز متوجه نیستند که سلیقه ها باهم متفاوته و همه نباید مثل هم باشند. منم نظرم را پیش خودم راجع به آهنگ نگه میدارم. اینجا دیگه بحثا داره تکراری و خسته کننده میشه.... اگه خوشتون اومده از آهنگ برید حالشو ببرید و کاری به حرفهای کسی نداشته باشید اگرم بدتون اومده آهنگ و گوش نکنید و برید سراغ آهنگای بهتر . والسلام
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا آلبوم کاوه یغمایی رو با کیفیت FLAC میشه بذارید؟؟
آفرین به کاوه یغمایی ... خدا رو شکر که حداقل به مسیر ذهنی خودش و هنرش خیانت نمیکنه آلبوم جدیدش تو این حجم خزعبلات که به اسم موسیقی تو کشور هست واقعا شنیدنی هست و میتونی صدای ساز و نوازندگی در بالاترین سطح بشنوی... با اینکه به شخصه توقع بیشتری داشتم ولی تو این بازار غنیمته و میشه بارها گوش داد...
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)