صفحه 3873 از 4119 نخستنخست ... 2873337337733823386338713872387338743875388339233973 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 38,721 به 38,730 از 41187

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    کسی اینجا دشمن شادمهر نیست همه عاشق شادمهریم فقط یه فرقی وجود داره بعضیا میدونن شادمهر در دوران اوجش نیست و واقع بین هستن ولی یه عده کورکورانه میخان بگن شادمهر هنوز تو همون لول سابقه و اتفاقا همونا باعث میشن شادمهر این حمایتها رو ببینه و بیشتر نابود بشه ... عین اینه که مثلا یه سری از هوادارای بارسلونا بیان بگن این تیم فعلی هنوزم در سطح همون بارسائیه که ۶ گانه رو گرفت

2. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    شما واقع بین ما حمایت کورکورانه

برادر من ما هم انتقاد کردیم هنوزم انتقاد داریم

ولی نمیایم بگیم همش پلی بک بوده

شادمهر با هوادارایی مثل شما به نظرم به دشمن احتیاجی نداره

یا علی

نیمه فعال
    دشمن دانا بلندت میکند
    بر زمینت میزند نادان دوست .....

من حرفمو با یه مثال فوتبالی زدم که فکر میکنم خودش گویای همه چیز بود حال اینکه کی دشمن دلسوزه و کی دوستی که توی چاه حولت بده رو زمان مشخص میکنه

5. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    دیگه کسی نیست که هنوز اینو متوجه نشده باشه که شادمهر خیلی خیلی از هر لحاظ از دوران اوجش فاصله داره
    چه به لحاظ موزیکهاش چه اجراهاش چه حتی موزیک ویدیوهاش که یه زمانی شکیل ترین ویدیوها رو میداد و الان تنها خرجی که برای ویدیوش کرد آوردن
    یک ون مسافرکشی و چند لیوان مشروب بود

نیمه فعال
    به لحاظ استقبال از کنسرت ها و آهنگاش که قضیه کاملا واضحه نیاز به توضیح نیست. مگر این که موزیکاش با سلیقه شخصی ما جور نباشه.
    به لحاظ پلی بک ولی متاسفانه این کارو داره انجام میده. نه تمام کنسرت رو ولی خب خیلی جاهاش این کارو میکنه. ازونجایی که آدم باهوش حتی موقع تقلب هم باهوشه جوری این کارو میکنه که حتی تو سالن هم باشی به سختی متوجه میشی چون قشنگ شو و اداش رو اجرا میکنه حتی یه جاهایی لاین وکال رو قطع میکرد میکروفون میگرفت سمت جمعیت بعد دوباره خیلی ریز و سوسکی وکال ضبط شده پلی میشد از ادامه اش
    یه جاهایی مثل اون تیکه تقدیر مگه سوتی بده که حقیقتا من شخصا به عنوان هوادار خجالت کشیدم اونجا به جاش متاسفانه ولی خودش خیلی عادی ادامه داد
    آهنگ سختی مثل چه خواب هایی با اون تحریر های عجیبش رو ولی کامل لایو خوند مثلا. یا یه سری آهنگا یه بخشیش پلی بک بود یه بخشیش رو لایو میخوند. اون انپلاگد ها رو هم لایو خوند چون کاغذ شعرش هم گذاشته بود رو زمین.

نیمه فعال
    من خودم همیشه توی چند سال گذشته دوست نداشتم زیر بار این قضیه برم که پلی بک میکنه ولی خب این کارو داره میکنه متاسفانه. کاش مثل قدیم فالش میخوند ، شعر یادش میرفت ولی این جوری نمیکرد

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    مسعود برو پیج موزیک لند استوریهاشو ببین اجرای تقدیر رو که صداش داره پخش نیشه بعد حول میکنه یهو میکردفن رو میاره بالا ولی چند ثانیه با تاخیر
    بله درسته ولی یه ویدئو یکی دوتا صفحه قبل دوستمون فرستاده را دیدم اونجا با دلیل گفت که بعضی آهنگارا پلی بک میخونه بعضیاشو لایو بعضیاشو هر دو. در کل من خودمم مخالف پلی بک هستم با این که این کار را خیلی از خواننده های دیگه هم انجام دادند و می‌دند ولی در کل قطعا همه دوست دارند مثل چند سال پیش شادمهر همه را لایو بخونه. فقط چیزی که هست متاسفانه شادمهر اصلا قدر خودشو نمیدونه ببینید با اینکه همه میدونند شادمهر کاملا افت کرده ولی چجوری هنوزم سالنهای کنسرتش پر میشه و استقبال میشه.چیزی که من حدس میزنم کلا شادمهر شاید تا 5سال دیگه بخونه و بعدش کلا از خوانندگی خداحافظی کنه ولی ای کاش تو این 5سال به خودش برگرده و یه خاطره خوب واسه طرفداران قدیمیش بسازه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    بله درسته ولی یه ویدئو یکی دوتا صفحه قبل دوستمون فرستاده را دیدم اونجا با دلیل گفت که بعضی آهنگارا پلی بک میخونه بعضیاشو لایو بعضیاشو هر دو. در کل من خودمم مخالف پلی بک هستم با این که این کار را خیلی از خواننده های دیگه هم انجام دادند و می‌دند ولی در کل قطعا همه دوست دارند مثل چند سال پیش شادمهر همه را لایو بخونه. فقط چیزی که هست متاسفانه شادمهر اصلا قدر خودشو نمیدونه ببینید با اینکه همه میدونند شادمهر کاملا افت کرده ولی چجوری هنوزم سالنهای کنسرتش پر میشه و استقبال میشه.چیزی که من حدس میزنم کلا شادمهر شاید تا 5سال دیگه بخونه و بعدش کلا از خوانندگی خداحافظی کنه ولی ای کاش تو این 5سال به خودش برگرده و یه خاطره خوب واسه طرفداران قدیمیش بسازه
    بله مسعود جان شادمهر پلی بک میکنه بعضی آهنگا کامل بعضیا به عنوان صدای زیر و یه سری جاها لایو در کل این اتفاق خوبی نیست کلا کسی که تمام این سالها نوع اجرای شادمهر رو دیده باشه صد در صد متوجه اوضاع فعلی میشه .... هممون همینو میخایم که شادمهر در حد توان خودش کار کنه و برگرده

نیمه فعال
    ده اهنگ برتر شادمهر بعد از خروج از ایران به نظر من :
    10-آزادی
    9-چه خوابایی
    8-ژینا
    7-اشک من
    6-محال
    5-عادت
    4-سبب
    3-انتخاب
    2-تقدیر
    1-رسیدی

فعال
    آقا راسته ستار وسط لایو رفته دستشویی شاشیده؟!

صفحه 3873 از 4119 نخستنخست ... 2873337337733823386338713872387338743875388339233973 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع