من هم واقعا از این شرایط راضی نیستم ،ولی خب بالاخره این کارهایی که داره میکنه واسش دلایلی هم داره ،شاید دلیلش به بن بست رسیدن در ساخت ملودی و ته کشیدن خلاقیت باشه ،شاید فقط مسائل مالی و قرارداد های گوناگون ،و ... من به عنوان یک هوادار کارهای قدیمی حق دارم که نظرم رو راجع به موسیقی این روزهاش بيان کنم ،خود شادمهر هم قبلا گفت راجع موزیک من هر کس میتونه نظری داشته باشه ،من این حق رو دارم که اهنگ های جدید رو بشنوم یا نشنوم ،دوست داشته باشم یا نداشته باشم ولی در نهایت نمیتونم واسه شادمهر تعیین تکلیف کنم ،اون مختاره که هر تصمیمی بگیره ،حالا میخواد گند بزنه به کارنامش ،در نهایت کاری از من جز کمی افسوس و حسرت بر نمیاد،اون زمان که سایت بت زد اگر نصف هواداران انفالوش میکردن شاید اوضاع برمیگشت یا حداقل با یک خداحافظی خوشحالمون میکرد اما وقتی میبینه هر بی احترامی به هواداران میکنه نه تنها فالوور هاش کمتر نمیشه بلکه بیشتر قربون صدقش میرن ،وقتی میبینه که خیلی از هواداران هر اهنگی میخونه تعریف میکنند،وقتی میبینه خیلی ها اصلا فرق اجرای لایو با پلی بک رو تشخیص نمیدند ،دیگه دلیلی نمیبینه که بخواد وسواسی به خرج بده ،باید بپذیریم که سطح موسیقایی مردم ضعیفه ،شادمهر قبلا بعضی موزیک هاش حداقل یک دهه از مارکت زمان خودش جلوتر بود الان شده در سطح همین مارکت فعلی ،ولی یک چیزی که واسه من همیشه این ادم رو جذاب کرده ،غیر قابل پیشبینی بودن اون هست ،واسه همین میگم بذاریم ببینیم در آینده چی پیش میاد .
ویرایش توسط ساعد باقری : 03-11-2022 در ساعت 11:42 PM
حتی تو اینستا هم هشتاد درصد کامنت ها واسه این دو اهنگ اخیر انتقادی بوده ،گاهی فکر میکنم یکسری ادم ها تو داخل و خارج کشور عمدا میخوان شادمهر رو خراب کنند و شادمهر رو وادار به چنین اقداماتی میکنند وگرنه واقعا این حجم از خرابکاری چه از نظر هنری چه از نظر غیر هنری ظرف چند سال از اون آدمی که اینقدر کم حاشیه و موفق بود غیر ممکن به نظر میرسه ،احتمالش هم کم نیست ،بالاخره شادمهر محبوبیت عجیبی پیدا کرده بود و اون قضیه کنسرتش در امارات و اهنگ خلیج فارس هم که محبوبیتش رو چند برابر کرد
امیدوارم حداقل این توهم توطئه درست نباشه و شادمهر درست یا غلط این کار ها رو با اختیار خودش انجام داده باشه .
من زیاد از این بابت ترسی ندارم ندارم چون هر چی فکر میکنم میبینم دیگه از این بدتر نمیشه ،هیچ موقع هم چرت و پرت هایی که امثال ایمین و بقیه تو این چند سال قالب کردن نمیتونه نزد من خوب جلوه کنه ،همین طور که دست من نیست، کوه رو تا حالا چهار بار کامل گوش ندادم این اهنگ جدید هم همین حالت رو داره واسم ،چیزی که مشخصه این هست که این مدل موزیک ها همشون تاریخ انقضا داره ،حالا یک کدوم ممکنه بعد پنج بار شنیدن دور ریخته بشه یک کدوم هم فقط با یک بار شنیدن .
راغب یزدی از شادمهر تکنیکش بیشتره![]()
فقط خدا به داد آهنگ بعدی برسه که قراره بگیم این یکی بهتر بود من فکر میکردم بدتر از دست من نیست نتونه بخونه دیدم میتونه این آدم واقعا همیشه کاراش سورپرایزه حالا فکر کنین بعدی قراره چقد افتضاح باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)