ایمین احتمالا خودشو جواد شریفپور فرض کرده که گفته رییس مافیا کیه !!!!
خوب لامصب همون رییس مافیا ما رو با شعرای تو چند سال نمود حالا بد شد ؟؟؟؟
ایمین احتمالا خودشو جواد شریفپور فرض کرده که گفته رییس مافیا کیه !!!!
خوب لامصب همون رییس مافیا ما رو با شعرای تو چند سال نمود حالا بد شد ؟؟؟؟
شادمهر شده شبیه اون كلاغه که میخواست راه رفتن كبک رو یاد بگیره راه رفتن خودشم یادش رفت. مثلا خواست سوار موج آهنگ های هیت مارکت بشه و ادای خواننده های امروزی داخلی رو در بیاره ولی کاملا نسبت به اونا تو همون سبک الان ضعیف تره و کلا از سبک و هنر خودشم که فاصله گرفته و دیگه دور شده. از اینور رونده از اونور مونده شده. بیخیالش شین کلا این آدم درست بشو نیست دیگه بنظرم.
حالا قدم بعدی تقلید از دنیا و سارن و کیمیا اینا نباشه خوبه، اصغر آقا و عمو حسن رو خوندن منتظر اقدس خانوم از شادمهرم هستیم که یه موقع از این موج هم عقب نیفته![]()
دیگه هر آهنگی بیاد از قبلی بدتره نهایتش بره سراغ قربانپور یه ملودی مسخره دیگه بگیره مثل ملودی تکراری و ضعیف میترسم امثال ایمن و قربانپور در حدی نیستن اسمشونو گذاشت شاعر و آهنگساز
بعد از مدت دارم در مورد شادمهر نظر میدم ... خیلی وقت هست که پیگیر کاراش نیستم... فقط چند وقت پیش بود که دوستی پیانو نوازی های جدیدی از شادمهر که همسرش تو اینستاگرام منتشر کرده بود فرستاد که دیدم.
یکی از دوستان قدیمی دیروز پیغام داد این چه سقوط آزادی بود که شادمهر داشت ... گفتم از چند سال پیش قابل پیش بینی بود، شادمهر خیلی وقت هست که مهم نیست نه خودش و نه فعالیت های کاری که داره ، از این زباله های صدایی و سرو صدا هایی که جدیدا منتشر کرده (امشب دو تا آهنگ آخرش گوش دادم !) واقعا باید تاسف خورد... این ها حتی موسیقی نیستن ... مگه میشه، باور کردنی نیست ...
برای من شادمهر بعد راه اندازی سایت بت تمام شد ... حداقل برای من ثابت شد دیگه قابل اتکا نیست و از دایره هنر واقعی خارج شده ... به نظرم خیلی خودتونُ درگیر آدم ها نکنین ... به خصوص تو دوران جدید که همه چی عوض شده.
به به دوباره زدم تو کار آریان ... چقدر خاطرات زنده شد برام![]()
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)