صفحه 3946 از 4119 نخستنخست ... 2946344638463896393639443945394639473948395639964046 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 39,451 به 39,460 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ساعد باقری نمایش پست ها
    به نظر شما چند درصد خواننده بودن به قدرت اجرای زندست ؟
    یعنی به نظرتون هر کس به هر دلیلی توانایی اجرای زنده رو به شکلی که مد نظرتون هست نداره اسمش رو نمیشه گذاشت خواننده ؟
    اصلا به عنوان یک شنونده عام یا خاص موسیقی چقدر توانایی تشخیص اجرای کوک یک خواننده رو در کنسرت ها دارید ؟
    واقعا با مفهوم فالش خوانی یا خارج خوانی آشنایی دارید و میتونید کاملا اون هارو از اجرا های کوک تمیز بدید ؟
    اصلا چقدر به اجرا زنده خواننده در انتخاب خواننده مورد علاقتون اهمیت میدید ؟
    من به عنوان یک شنونده عام موزیک که ادعایی در تشخیص موارد بالا ندارم فکر میکنم ،قدرت اجرا زنده یک خواننده واقعا به تنهایی نمیتونه معرف چقدر خواننده بودن اون شخص باشه ،به نظرم خیلی از خواننده ها واقعا صدای زیبایی دارند و اینکه صرفا نمی توانند در اجرای زنده در بعضی کنسرت ها با اون کیفیت مورد انتظار بخونند دلیل بر اینکه لزوما صداشون دستگاهی هست و اصلا صدا ندارند نیست ،درسته قطعا در استودیو با امکانات موجود صدا بهتر میشه اما بالاخره جنس صدا با بیست سی ،درصد تغییر همون هست .
    یعنی واقعا در همین استودیو هم آیا هر کسی میتونه اون حس و مفهومی که در ترانه و ملودی هست رو به زیبایی بعضی همین خواننده های استودیویی ارائه بده ،مثلا همین شادمهر که اهنگ هایی مثل سبب ،عادت تقدیر یا ماندگار رو داره و اینقدر اون هارو در اجرای استودیویی با احساس اجرا کرده و توانسته اون احساس رو به شنونده ها هم انتقال بده ،آیا واقعا خواننده خوبی نبوده ؟
    یعنی الان هر شخصی با هر صدایی بره داخل استودیو بهش یک شعر و ملودی خوب بدهند،اهنگش ماندگار میشه ؟
    من فکر میکنم بالاخره درسته تکنولوژی خیلی پیشرفت کرده و خیلی ها هم از این پیشرفت سوءاستفاده کردند اما دیگه اینطور هم نباید باشه که دیگه مثلا صدایی که صفر هست رو تبدیل بکنه به صد ،شاید شصت رو صد بکنه اما دیگه یعنی اینقدر خوانندگی مسخره شده که این همه تغییر رو شاهد باشیم ؟
    قدرت صدا و اجرای زنده رو یک چوپان در بیابون هم داره ... اجرای زنده رو حتی موزیسین ها نمیتونن کامل تشخیص بدن اونوقت میبینیم که همگی فتوای فالش صادر میکنن ...
    ببین در موسیقی پاپ هیچ استانداردی وجود نداره ...! تمام این استانداردهایی که بوجود اومده بر اساس آواز ایرانی ایجاد شده ( حالا به درست یا غلط) ... تمام خواننده هایی که تو این چند سال اومدن ( به خصوص داخلی ) از همین آواز ایرانی شروع کردن و وقتی دیدن مشتری ندارن پیچیدن تو پاپ و لگد آخر رو به جنازه بی جان موسیقی زدن ... مصداق بارز ریختن قیمه ها تو ماستا ...
    موسیقی سنتی فرق میکنه ... شما بخوای به قول امروزیا شاد بخونی حتی تنظیم ها بر اساس رِنگ ها صورت میگیره ... همه چی استاندارد خاص خودش رو داره واسه همه تکراری و خسته کننده به نظر میاد ...
    اگه بخوام در مورد موسیقی پاپ یک جمله بگم : تمام نظراتی که میگن (حتی شاخص ترین موزیسین ها ) فقط و فقط نظر شخصیه ...! چون گفتم استانداردی وجود نداره ... تمام حرفایی که در مورد قدرت صدا و کنسرت و تنطیم و ملودی و غیره گفته میشه فقط نظر شخصی طرفه و کوچکترین ارزشی نداره ...
    موسیقی پاپ دنیای خودشو داره ...

2. 3 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    حیفم اومد این آهنگ زیبا رو اینجا نزارم

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

4. کاربر مقابل از entehaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    فکر میکنم معروف ترین اهنگ پگی ژینا همین باشه ،آهنگ قشنگیه به نظر من هم ،فکر کنم اولین بار اصلا با این اهنگ در همین جا آشنا شدم که یکی از دوستان چند تا اهنگ یونانی معرفی کرده بود ،که دو تا از اهنگ های پگی ژینا هم از جمله همین آهنگ بین اون ها بود ،کلا خیلی کمتر از خواننده های زن یونانی اهنگ شنیدم البته به جز دسپینا وندی ،ولی خب خواننده هایی مثل همین پگی ژینا ،هلنا پاپاریزو ،هریس الکسیو و انا ویسی واقعا کار هاشون خوبه و از چند تا کارهاشون خوشم اومده البته این اواخر ،یک خواننده زن دیگه باهاش آشنا شدم که به نظرم صداش عالی بود به اسم ماندو ،یک اهنگ قدیمی با انتونیس رموس خونده که اهنگ خوبی هم هست ،از اونجا باهاش آشنا شدم و به نظرم بین خواننده های زنی که شنیدم بهترین صدا رو داره .

6. کاربر مقابل از ساعد باقری عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها

با کیفیت ویو شنیدنی تر هم هست
    یه اهنگ دیگه هم داره که خیلی خووبه
    اسمشو خاطرم نیست ولی میزارم

8. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    به نظر شما چی شده که تو این یک سال شادمهر صداش عوض شده؟؟ حس میکنم صداش خیلی بم شده.بحث سن و سال نیست تو یک سال بخاطر سن اینهمه صدا عوض نمیشه.

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    به نظر شما چی شده که تو این یک سال شادمهر صداش عوض شده؟؟ حس میکنم صداش خیلی بم شده.بحث سن و سال نیست تو یک سال بخاطر سن اینهمه صدا عوض نمیشه.
    به نظر من بیشتر به خاطر تاثیر پذیری از خواننده های جدید اینقدر تغییر کرده صداش بالاخره نباید انتظار داشته باشیم فقط در نوع موزیک هاش از امثال مسعود صادقلو الگو بگیره این الگو گرفتن میتونه در استایل و حتی جنس صدا هم تاثیر گذار باشه ،البته ناگفته نماند که شادمهر از قدیم الایام آلبوم به آلبوم صداش تغییر می‌کرد مثلا الان آلبوم های تجربه کن و تصویر رو با هم مقایسه کنیم می‌بینیم چقدر ظرف یک سال در آلبوم تصویر صداش بم تر شده بود .

11. کاربر مقابل از ساعد باقری عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

از دست این مهدی احمدوند سلطان ملودی تنظیم های نامنظم و غیر خطی

تا این حد آخه

تغییر فاز ریتم و موسیقی در تنظیم حیرت اوره خدایی

اما در مجموع قشنگ بود
    ویرایش توسط peyman.2012 : 05-18-2022 در ساعت 02:04 PM

13. 3 کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

پیشنهادی

کار یونانی از یک خواننده تازه کار و ناشناس ولی اینقدر ملودی و تنظیم شنیدنیه که آدم را به وجد میاره

15. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ساعد باقری نمایش پست ها
    فکر میکنم معروف ترین اهنگ پگی ژینا همین باشه ،آهنگ قشنگیه به نظر من هم ،فکر کنم اولین بار اصلا با این اهنگ در همین جا آشنا شدم که یکی از دوستان چند تا اهنگ یونانی معرفی کرده بود ،که دو تا از اهنگ های پگی ژینا هم از جمله همین آهنگ بین اون ها بود ،کلا خیلی کمتر از خواننده های زن یونانی اهنگ شنیدم البته به جز دسپینا وندی ،ولی خب خواننده هایی مثل همین پگی ژینا ،هلنا پاپاریزو ،هریس الکسیو و انا ویسی واقعا کار هاشون خوبه و از چند تا کارهاشون خوشم اومده البته این اواخر ،یک خواننده زن دیگه باهاش آشنا شدم که به نظرم صداش عالی بود به اسم ماندو ،یک اهنگ قدیمی با انتونیس رموس خونده که اهنگ خوبی هم هست ،از اونجا باهاش آشنا شدم و به نظرم بین خواننده های زنی که شنیدم بهترین صدا رو داره .
    سایتی سراغ داری اهنگ های یونانی بزاره؟

نیمه فعال
    صحبت یگانه راجب فالش خونیش

صفحه 3946 از 4119 نخستنخست ... 2946344638463896393639443945394639473948395639964046 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع