صفحه 4002 از 4119 نخستنخست ... 3002350239023952399240004001400240034004401240524102 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 40,011 به 40,020 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    بهتره در راستای صحبتات بگم که جفتتون برین بدین..
    ادامه بدین به دادن
    من که آهنگ به ملت میدم احسانو خبر ندارم چی میده

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    من والا از همون روز اول که در دام اسپم دادن افتادم گفتم من آدم نوستالژی بازی هستم ... پس اینهمه داستان تعریف کردم برات از ماجراهای تدریس چیه ...؟گذشته بود دیگه ...
    اسی فتوا معروف بود اصن کجای کاری ...
    تو گفتی برو یوتیوب انگار تا الان نرفتم واسه همین فخر فروختم ...هیچوقت اسی رو ناچار به فخرفروشی نکن ...
    الکترونیک فقط مدرن تاکینگ و بس ...حالا هی بگو ...
    فن پیج بزن براش :amirbadakhsh.peyman مثل دخترای طرفدار کامران و هومن ...

بیار من امضا کنم دست از سر من بردار ...چهار تا شوید رو سر من بود حالا نیست ...

ناچار بشی نشی دست خودت نیست درونت یه میل به فخاری داری

مدرن که فقط الکترونیک کار نمیکردن آهنگ آروم با گیتار هم داشتن

یعنی با سن چهل و خرده ای انتظار داری چیزی هم رو کلت باقی بمونه

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    پیمان ببین لویی لویی ترکونده ... هر روز بیشتر از دیروز ...

یه جوری میگی ترکونده انگار که همین ماه قبل آهنگش اومده بیرون بابا مال چهل سال قبله مال دوره عمامه آهنگ

2. 2 کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    من که آهنگ به ملت میدم احسانو خبر ندارم چی میده
    ناچار بشی نشی دست خودت نیست درونت یه میل به فخاری داری

مدرن که فقط الکترونیک کار نمیکردن آهنگ آروم با گیتار هم داشتن
    یعنی با سن چهل و خرده ای انتظار داری چیزی هم رو کلت باقی بمونه
    یه جوری میگی ترکونده انگار که همین ماه قبل آهنگش اومده بیرون بابا مال چهل سال قبله مال دوره عمامه آهنگ
    کامینگ سون بدم چرت و پرت بدم چاووشی بدم شادمهر بدم کدومو بدم ...
    تهمته ... افتراست ... فخر فروشی حق منه سهم منه ...
    آروم با گیتار چیه ...؟ از تو که ادعای آهنگ روز و بروز بودن داری بعیده ...اسلو دیگه ...؟ مدرن تاکینگ یورو پاپ کم نداشت ...
    چه ربطی داره ...طرف 100 سالشه مو داره قد نیوتون ... از دست تو و حسین موهام ریخت ...
    میگم آهنگ قدیمی رو حساب نمیاری میگی نه ... باشه برای چهل سال پیش مگه چیه ...؟ اینو نشون میده فراموش نشده ماندگار شده ...

4. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    کامینگ سون بدم چرت و پرت بدم چاووشی بدم شادمهر بدم کدومو بدم ...
    تهمته ... افتراست ... فخر فروشی حق منه سهم منه ...
    آروم با گیتار چیه ...؟ از تو که ادعای آهنگ روز و بروز بودن داری بعیده ...اسلو دیگه ...؟ مدرن تاکینگ یورو پاپ کم نداشت ...
    چه ربطی داره ...طرف 100 سالشه مو داره قد نیوتون ... از دست تو و حسین موهام ریخت ...
    میگم آهنگ قدیمی رو حساب نمیاری میگی نه ... باشه برای چهل سال پیش مگه چیه ...؟ اینو نشون میده فراموش نشده ماندگار شده ...

همش میخوای یه چیزی فقط جواب بدی که نگن زبون بسته هستی

اتفاقا از تو که ادعاهات دنیا را پر کرده بعیده این حرفو بزنی چون ما تو دنیای موسیقی چیزی به اسم سبک اسلو نداریم هر کی هم چه تو چه هر کس دیگه اسلو بگه یعنی دو زار سواد نداره از اون ورم هرچی میگی به قول معروف اییییییییییییییییییی نووووفهمه بابا جون یورو پاپ ربطی به الکترونیک نداره این صد بار حالا باز بیا یه چیزی بپرون مطابق همیشه

الکترونیک ترنس و هاوس و تکنو و امبینت و داون تمپو و نیو ایج رو میگن موهای منم به خدا ریخت از دست کچلی شبیه تو

ماندگار شدنش ربطی به ترکوندن نداره آخه قربون شکلت هیت شدن و ترکوندن مال آهنگ تازه منتشر شده ست نه ماله دوره عمام

6. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    همش میخوای یه چیزی فقط جواب بدی که نگن زبون بسته هستی

اتفاقا از تو که ادعاهات دنیا را پر کرده بعیده این حرفو بزنی چون ما تو دنیای موسیقی چیزی به اسم سبک اسلو نداریم هر کی هم چه تو چه هر کس دیگه اسلو بگه یعنی دو زار سواد نداره از اون ورم هرچی میگی به قول معروف اییییییییییییییییییی نووووفهمه بابا جون یورو پاپ ربطی به الکترونیک نداره این صد بار حالا باز بیا یه چیزی بپرون مطابق همیشه

الکترونیک ترنس و هاوس و تکنو و امبینت و داون تمپو و نیو ایج رو میگن موهای منم به خدا ریخت از دست کچلی شبیه تو
    ماندگار شدنش ربطی به ترکوندن نداره آخه قربون شکلت هیت شدن و ترکوندن مال آهنگ تازه منتشر شده ست نه ماله دوره عمام
    سوال منو جواب بده ...آروم با گیتار ...؟ پناهندگی میدن بهت برو سفارت ...
    استاد اسلو سبک نیست ...جان اسی ناراحت نشو ولی یورو پاپ سبکه همون پاپ اروپایی ... باشه ما نوفهمیم ولی آروم با گیتار ...؟ آخه چرا با من که هیچی از موسیقی نمیدونم بحث میکنی ...؟
    ماندگار شدن ربطی به ترکوندن نداره یعنی چی ...هنگ کردم ...آهنگ زمان خودش هیت بوده الانم شده نوستالژی وایرال شده افتاد ...؟!

8. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    اگه اجازه بدی و نگی زبون بسته میخواد یه چیزی بگه یکم در مورد مدرن تاکینگ و سبکاش توضیح بدم ... اشکالی که نداره یکم بلدم اینو ...
    مدرن تاکینگ خود دیتر در مصاحبه هاش گفت یهنی سینث سایزر ... یهنی سینث پاپ ... اصن الکترونیک بر پایه همیناست ... تو آلبوم اول و دوم و سوم و چهارم و پنجم و ششم مدرن تاکینگ یهنی دوره اول به وضوح میبینیم دیسکو پاپ رو که اصن اساسش سینث سایزره ... بعد از بازگشت فضا کمی رفت سمت یورو دنس ولی بازم اساس بر پایه دیسکو بود ... هر کی غیر از این بگه خود خره ... ولی خب همون آهنگای آرم با گیتار هم داره ...() چرا ...؟ چون غیر ممکنه سبک پاپ کار نکنن که بهش میگن یورو پاپ ... چرا کلمه یورو رو اضافه میکنن ...؟ آهان سوال خوبی پرسیدی پسر جان ... خودمم نمیدونم ...ما حتی در بسکتبال یورو استپ یا گام اروپایی داریم ... پس نتیجه میگیریم آمریکایی ها برای تحقیر اروپایی ها اینو اضافه کردن چون این تکنیک های بسکتبال توسط گزارشگرهای آمریکایی نامگذاری شده و همشون نژادپرستن بودن حتی بازیکن اروپایی راه نمیدادن ان بی ای ... پس دیسکو پاپ یورو دنس یورو پاپ و کلاً کلمه یورو به همین دلیل اضافه شده ...
    خب بچه ها زنگ خورد برای امروز کافیه ... جلسه بعد ازتون کوئیز میگیرم ... آقای پیمان بدخش با شمام آقا ...

10. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    سوال منو جواب بده ...آروم با گیتار ...؟ پناهندگی میدن بهت برو سفارت ...
    استاد اسلو سبک نیست ...جان اسی ناراحت نشو ولی یورو پاپ سبکه همون پاپ اروپایی ... باشه ما نوفهمیم ولی آروم با گیتار ...؟ آخه چرا با من که هیچی از موسیقی نمیدونم بحث میکنی ...؟
    ماندگار شدن ربطی به ترکوندن نداره یعنی چی ...هنگ کردم ...آهنگ زمان خودش هیت بوده الانم شده نوستالژی وایرال شده افتاد ...؟!

کلا سکوت بهتره
    برای این بحث تا همینجا هم خیلی زیاد بوده

اگه اجازه بدی و نگی زبون بسته میخواد یه چیزی بگه یکم در مورد مدرن تاکینگ و سبکاش توضیح بدم ... اشکالی که نداره یکم بلدم اینو ...
    مدرن تاکینگ خود دیتر در مصاحبه هاش گفت یهنی سینث سایزر ... یهنی سینث پاپ ... اصن الکترونیک بر پایه همیناست ... تو آلبوم اول و دوم و سوم و چهارم و پنجم و ششم مدرن تاکینگ یهنی دوره اول به وضوح میبینیم دیسکو پاپ رو که اصن اساسش سینث سایزره ... بعد از بازگشت فضا کمی رفت سمت یورو دنس ولی بازم اساس بر پایه دیسکو بود ... هر کی غیر از این بگه خود خره ... ولی خب همون آهنگای آرم با گیتار هم داره ...() چرا ...؟ چون غیر ممکنه سبک پاپ کار نکنن که بهش میگن یورو پاپ ... چرا کلمه یورو رو اضافه میکنن ...؟ آهان سوال خوبی پرسیدی پسر جان ... خودمم نمیدونم ...ما حتی در بسکتبال یورو استپ یا گام اروپایی داریم ... پس نتیجه میگیریم آمریکایی ها برای تحقیر اروپایی ها اینو اضافه کردن چون این تکنیک های بسکتبال توسط گزارشگرهای آمریکایی نامگذاری شده و همشون نژادپرستن بودن حتی بازیکن اروپایی راه نمیدادن ان بی ای ... پس دیسکو پاپ یورو دنس یورو پاپ و کلاً کلمه یورو به همین دلیل اضافه شده ...
    خب بچه ها زنگ خورد برای امروز کافیه ... جلسه بعد ازتون کوئیز میگیرم ... آقای پیمان بدخش با شمام آقا ...

به نظرم جنس خوب وقتی بزنی طبیعیه که همینطوری ببافی و بچینی کنار هم

بیخیال احسان بذار ما کار خودمون رو بکنیم و تو هم برو بچسب به یورو موروت و مابقی قضایا

12. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    کلا سکوت بهتره
    برای این بحث تا همینجا هم خیلی زیاد بوده

به نظرم جنس خوب وقتی بزنی طبیعیه که همینطوری ببافی و بچینی کنار هم
    بیخیال احسان بذار ما کار خودمون رو بکنیم و تو هم برو بچسب به یورو موروت و مابقی قضایا
    باورم نمیشه آخیش راحت شدم ...
    شیره ناب ...اسی شیره ای ...
    والا من از اولش گفتم دست از سر کچل ما بردار ما چیزی بارمون نیست ول کن نبودی خودت ...
    فقط قول بده با هم دوست باشیم ...باش ...؟ باش ...؟ باشههه ...؟

14. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

صدایی که از بهشت می‌آید

فعال
    باورم نمیشه آخیش راحت شدم ...
    شیره ناب ...اسی شیره ای ...
    والا من از اولش گفتم دست از سر کچل ما بردار ما چیزی بارمون نیست ول کن نبودی خودت ...
    فقط قول بده با هم دوست باشیم ...باش ...؟ باش ...؟ باشههه ...؟

بریم تا دور بعدی ببینیم چی میشه فعلا .. حال همون چهار تا کاربری که میامدن این مزخرفات منو و تو رو میدیدن بد شد وجدانا

طبیعیه خب نصف بیشتر مردم ایران یا سنتی بازن یا صنعتی باز

وایییییییییییییی چقدر تو آدم احساسی و با محبتی هستی اســــــــــــــــی باورم نمیشه تا این حد ......

17. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    بریم تا دور بعدی ببینیم چی میشه فعلا .. حال همون چهار تا کاربری که میامدن این مزخرفات منو و تو رو میدیدن بد شد وجدانا

طبیعیه خب نصف بیشتر مردم ایران یا سنتی بازن یا صنعتی باز

وایییییییییییییی چقدر تو آدم احساسی و با محبتی هستی اســــــــــــــــی باورم نمیشه تا این حد ......
    رفتی بنزین ســـوپر زدی برگشتی ...جان خودت رحم کن به من پیرمرد دیگه کشش ندارم ... حرفای من مزخرف نبود ...
    ترکیبی سنتی و صنعتی چی ...
    میدونم عزیزم ... تو هم همینطور ...

19. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 4002 از 4119 نخستنخست ... 3002350239023952399240004001400240034004401240524102 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع