صفحه 4018 از 4119 نخستنخست ... 3018351839183968400840164017401840194020402840684118 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 40,171 به 40,180 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط edvin242 نمایش پست ها
    من یکی از کسایی بودم که کیروش خیلی قبول داشتم.چه از نظر فنی چه از نظر نظم تیمی....میدونی ایرانی جماعت اگر بفهمه طرف پخمه است روش سوار میشن..همون کاری که با اسکوچیچ کردن..(تو اردو مافیا و تخته بازی میکردن)ولی الان کیروش هم نوکر حکومت شده و باتوجه به صحبت هایی که تو کنفرانس داشته قطعا باش تمدید میکنن..دیگه چیزی هم برای ارئه نداره به تیم ملی بده.جای درستی هم برای پارو کردن پول انتخاب کرده
    برعکس من از همون اول کی روش رو قبول نداشتم چون فقط مربی تمرین دهنده و تخته پاکن فرگوسن بود ... امتحانش رو هم در سرمربیگری بارها پس داد و داده ... دوره مربی های اتوبوسی مثل کی روش و موزینیو سالهاست تموم شده ...
    ایرانی جماعت باید دیکتاتور بالا سرش باشه باید زور بالا سرش باشه چون دوست داره تحقیر بشه ... ایرانی جماعت عادت داره تا یه خارجی میبینه تلاش کنه نشون بده این مملکت خوبه چون مکتب آخوندیسم این توهم رو گسترش داده ... ایرانی جماعت اجنبی با اسم بزرگ رو دوست داره چون فک میکنه میتونه ازش استفاده کنه ...
    کی روش همین روزاست که مدرک افتخاری حوزه رو بگیره و آخوند افتخاری بشه ... حجت السلام والمسلمین کل لوس کوروش ...

2. 2 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    برعکس من از همون اول کی روش رو قبول نداشتم چون فقط مربی تمرین دهنده و تخته پاکن فرگوسن بود ... امتحانش رو هم در سرمربیگری بارها پس داد و داده ... دوره مربی های اتوبوسی مثل کی روش و موزینیو سالهاست تموم شده ...ایرانی جماعت باید دیکتاتور بالا سرش باشه باید زور بالا سرش باشه چون دوست داره تحقیر بشه ... ایرانی جماعت عادت داره تا یه خارجی میبینه تلاش کنه نشون بده این مملکت خوبه چون مکتب آخوندیسم این توهم رو گسترش داده ... ایرانی جماعت اجنبی با اسم بزرگ رو دوست داره چون فک میکنه میتونه ازش استفاده کنه ...کی روش همین روزاست که مدرک افتخاری حوزه رو بگیره و آخوند افتخاری بشه ... حجت السلام والمسلمین کل لوس کوروش ...
    نه نمیتونی بگی تخته پاک کن بوده..اگربوده کلمبیا و مصر اینقدر احمق نبودن که برن سراغش!!!!یا حتی خود افریقا جنوبی!!!همین الان مورینیهو تورم و هرسال هم تیم میگیره.منتها الان به پاس مصاحبه هایی که کرده تو کنفرانس ها خصوصا بازی با ولز فطعا حمایت وزیز داره .برخلاف دوره های قبلی!!! اسکوچیچ هم بازیکن ها کله پا کردن چون ایرانی جماعت حرفه ای نیست.وقتی ببینن میتونن رو مربی سوار بشن زیر پای مربی خالی میکنن....البته ما هیچ جای مملکتمون در این حد نیست که امرکا وانگلیس ببریم.و قطعا اگر ده بار دیگه با ولز هم بازی کنیم میبازیم.وقتی لیگ ما با رمالی وجادو دنبال نتیجه هستن.وقتی زمین تمرین نداریم وقتی بازیکن طلاهای زنش از بی پولی میفروشه انتظرت چی داری!!!!کیروش هم فهمیده چطور میشه ایرانی ها رو فریب داد.خوب هم فهمیده پول هم پارو میکنه

4. کاربر مقابل از edvin242 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    ملینای پدر سوخته عجب ویولونی میزنه

6. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط edvin242 نمایش پست ها
    نه نمیتونی بگی تخته پاک کن بوده..اگربوده کلمبیا و مصر اینقدر احمق نبودن که برن سراغش!!!!یا حتی خود افریقا جنوبی!!!همین الان مورینیهو تورم و هرسال هم تیم میگیره.منتها الان به پاس مصاحبه هایی که کرده تو کنفرانس ها خصوصا بازی با ولز فطعا حمایت وزیز داره .برخلاف دوره های قبلی!!! اسکوچیچ هم بازیکن ها کله پا کردن چون ایرانی جماعت حرفه ای نیست.وقتی ببینن میتونن رو مربی سوار بشن زیر پای مربی خالی میکنن....البته ما هیچ جای مملکتمون در این حد نیست که امرکا وانگلیس ببریم.و قطعا اگر ده بار دیگه با ولز هم بازی کنیم میبازیم.وقتی لیگ ما با رمالی وجادو دنبال نتیجه هستن.وقتی زمین تمرین نداریم وقتی بازیکن طلاهای زنش از بی پولی میفروشه انتظرت چی داری!!!!کیروش هم فهمیده چطور میشه ایرانی ها رو فریب داد.خوب هم فهمیده پول هم پارو میکنه
    کی روش در اثر تعریف و بزرگ کردن رسانه های انگلیسی شد همه کاره ... رسانه های انگلیسی عادتشونه بزرگنمایی کنن ... در اثر همین بزرگنمایی رئال مادرید خر شد و سرمربی شد ... هر جا رفته چیزی به فوتبالشون اضافه نکرده ... الان هم هنوز داره نون همون منچستر رو میخوره ... مورینیو هم همینطور ... سال به سال دریغ از پارسال ... دیگه هیچ لیگی به این مربیا محل نمیده چون چیزی برای عرضه ندارن ...
    اسکوچیچ فقط به یه دلیل اخراج شد اونم اینکه اسم بزرگی نداشت ... ما ایرانیا عادت داریم به اسم بزرگ و برای اسامی بزرگ حاضریم جانفشانی کنیم ... تو سر خور باشیم و تحقیر بشیم چون سالهاست عادت کردیم ...
    فقط من کی روش رو در یه زمینه قبول دارم ...!! اونم تغییر نسله ... به خاطر اینکه فقط کی روش میتونه تغییر نسل انجام بده چون جنجال نمیشه و حمایت مافیای رسانه ای پژمان راهبر رو داره ... البته با این قضایا مقبولیتش کم شده ولی فراموشکاری ایرانی جماعت بارها ثابت شده ...

8. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    ملینای پدر سوخته عجب ویولونی میزنه
    یه نکته ای الان دقت کردم ... نگاهش فقط روی نت بود و چشم برنمیداشت ... نه مثل پرتابگرهای وزنه دومیدانی ویولن رو فشار نمیداد زیر گلو ، نه به آرشه و آکورد نگاه میکرد ... آموزش اصولی یعنی این ...(البته من مخالف آموزش موسیقی تو این سن هستم ...)
    از ویولن سر در نمیارم ولی نت های دو تایی و سه تایی رو واقعاً خوب و اصولی میزد با توجه به سنش ... البته که همچین استادی هم داره ...

10. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    یه نکته ای الان دقت کردم ... نگاهش فقط روی نت بود و چشم برنمیداشت ... نه مثل پرتابگرهای وزنه دومیدانی ویولن رو فشار نمیداد زیر گلو ، نه به آرشه و آکورد نگاه میکرد ... آموزش اصولی یعنی این ...(البته من مخالف آموزش موسیقی تو این سن هستم ...)از ویولن سر در نمیارم ولی نت های دو تایی و سه تایی رو واقعاً خوب و اصولی میزد با توجه به سنش ... البته که همچین استادی هم داره ...
    دختر کو ندارد نشان از پدر!!

12. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    عفو بین الملل ...؟؟؟؟!!!!!! عجب ...!

فوق حرفه ای
    این پست شادمهر چند جنبه داره ...!!!
    1- 20 سال دوری از وطن باعث شد آلزایمر بگیره یادش بره اینجا ایرانه و کلیه سازمانهای بین المللی یعنی پشم ...
    2- دلش سوخته خواسته یه حرکتی بزنه ... با اینکه میدونه این مللکت عفو مفو بی نول می نول نمیشناسه ...
    3- اما سومی که احتمالش خیلی زیاده ، خواسته با منشن کردن پیج عفو بین الملل یه کلاسی بزاره یه خودنمایی بکنه و سطح بالا نشون بده (همون چس کلاس خودمون... ) ... به هر حال اونا که واکنشی نشون نمیدن و نهایت ابراز نگرانی عمیق از خودشون در میکنن ولی خب باعث دیده شدن میشه در سطح بی نول ملل ...

15. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    این کجا بود تو سایت ندیدم ... فقط وقتی دان میکنی کاور آهنگ اشتباهه ...

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

17. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    اینطور که از گوشه کنار نجواهایی شنیده میشه شادمهر میخواد طلسم شکنی کنه و ماه فوریه آهنگ بده ...
    هشتگ خرزو خان ...

19. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 4018 از 4119 نخستنخست ... 3018351839183968400840164017401840194020402840684118 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع