شکر که باز بچه ها نگرفتن... باشد که زودتر کامل خوب بشی حس بویایی اینا که حالا حالا ها ممکنه برنگرده
لعنت ابدی به چینی های بی ناموس و همفکرای کثافتشونحرصم میگیره وقتی میبینم بعضی از مردم ما اینقدر بی خیالن که میرن ماشین چینی میخرن حالا قطعات کامپیوتر و گوشی رو نمیشه کاریش کرد چون در انحصار اوناست اما ماشین که واجب نیست
![]()
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عید هر دو تون با تاخیر مبارک باشه عزیزان![]()
![]()
![]()
بویایی مشکلی نداشتم فقط چشایی بود که شکرخدا برگشت ... مگه میشه من نوشابَه نتونم بخورم ...
ماشین چینی ...؟ مگه چیزی شده ...؟
چین فکر و ذکرش اینه که سال 2028 بشه نامبر وان اقتصاد دنیا ... تو این راه هر کاری میکنه ... حتی ممکنه پول داده باشه استورمی دنیلز برای شکایت از ترامپ ... چینیا عرصه سیاست رو بیخیال شدن و فقط به اقتصاد فکر میکنن ... خاورمیانه هم لقمه آماده برای غارت کردن و رسیدن به اهداف اقتصادیشونه ... چین رو زیاد جدی نگیر چون به شدت منفعت طلبه و هر جا نیاز باشه سریع پشت آخوندا رو خالی میکنه ... ماشین چینی به همه جای دنیا نفوذ کرده به خاطر ظاهر خوبی که داره ... ملت احمق هم ظاهر بین و فقط خوشگل باشه پز بده براش کافیه ...
من همون اوایل گرفتم، ی جا بودم واسه شب نشینی، مادر گداها هم غذای مسموم به من دادن و هم ویروس کووید رو تو حلقم پاچیدن... هفته اول صدام شده بود مث گاو کوکب خانم، اصن نه اشتها داشتم و نه بوی چیزی رو میفهمیدم، از هفته دوم خوب شدم ولی چند ماه صدام گرفته بود، یکی بهم واساب زده بود: پد سَ چرا صداتو مث داریوش کردی!؟... بیا و حالا درسش کن.
خدا رو شکر که بهتری، باهاس بساط ویتامین سی و کلی پروتین رو هر شب پهن کنی و به بدنت برسی.
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)