اینا رو هم تضمینی توصیه میکنم از دست ندین
سبک دیپ هاوس
از پرودیوسر باذوق و خلاق آذربایجانی ASADOV
از این تیپ کارا از همین موزیسین و یک نفر دیگه بازم میزارم که با سینت سایزر/ کیبورد میدی کنترل ساخته شده .. این اهنگا خوراک فربد که قبلا بهم میفگت از این کارای با تمپو پایین بهم معرفی کن اما من قبلا نمیشناختم و بیشتر سبک ترنس و سایکدلیک بهش میدادم که چون تمپوش بالا بود خوشش نمیومد. البته فربد خان دیگه ما رو آدم حساب نکرد و رفت پی زندگی شخصی خودش ...![]()
تقدیم همگی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیبورد ...سلیقه موسیقیایی تو ریتمه ... اونم ریتم معروف دوپس دوپسی ... خب سلیقس دیگه ... اما جالبش اینجاست که تو کلاً همین فضا رو میپسندی و ایرانی خارجی نداره ... ولی من الکترونیک خارجی رو میپسندم ولی الکترونیک ایرانی و این فضاها رو نه چون معتقدم تو ملودی ایرانی جواب نمیده ...
باز میگه کیبورد ...یارو داره تو آهنگش میگه بلمرون بعدش دوپس دوپس گذاشته تقصیر منه ...؟
قلیه ماهی رو ریخته تو باقالا قاتوق ...
تو هم که همش بزن تو دوران قدیم ما ...
بابا ما یه غلطی کردیم ساز یاد گرفتیم ول کن ...
حسین بهترین شاگرد منه ...![]()
بفرما این مرجع سایت اهنگ های الکترونیک خارجی .. BeatPort
قسمت انواع ژانرهای موجود تازه باید توجه کنی اینا فقط ژانرهاست و بعضی هاشون تقسیم میشن به ساب ژانرای دیگه و زیرشاخه ها
الان آقای احسان خان شوما کدوم یک از این سبک ها را دنبال میکنید بفرمایید که ما هم بدونیم سلیقه موسیقیایی شوما را
![]()
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)