تاریخ آهنگ باید یه نفوذ دیگه صورت بگیره از منفذ دیگه ... ولی باشه بهش میگم در بیاره کاری نیست از دستش برنیاد دستش حالا حالا ها بازه ...
فقط اخبار خوبی در مورد پروژه به گوش نمیرسه ... تا ببینیم بالاخره چی میشه ...
به نظرم این اهنگهای هوش مصنوعی که هروز میان خیلی قشنگن
نسبت به کارای اخر شادمهر
به نظرم این اهنگهای هوش مصنوعی که هروز میان خیلی قشنگن
نسبت به کارای اخر شادمهر
به نظرم آهنگ هوش مصنوعی مثل اسمش مصنوعیه ... به آدم نمیچسبه چون حس و حال نداره ... مثل این میمونه بری کنسرت خواننده مورد علاقت پلی بک ...
( البته من همچنان با پلی بک مشکلی ندارم ...)
به نظرم آهنگ هوش مصنوعی مثل اسمش مصنوعیه ... به آدم نمیچسبه چون حس و حال نداره ... مثل این میمونه بری کنسرت خواننده مورد علاقت پلی بک ...
( البته من همچنان با پلی بک مشکلی ندارم ...)
آره اکثرا اهنگ های خوبی در نمیاد ولی بعضیاش واقعا طوریه که انگار کار خوده شادمهره
میخوره به سبکش
آره اکثرا اهنگ های خوبی در نمیاد ولی بعضیاش واقعا طوریه که انگار کار خوده شادمهره
میخوره به سبکش
میدونی چرا ...؟ به خاطر اینکه صداهای چپ کوک برای آهنگ های چار چهارم فست فودی این سالها مناسبن و بهش میخوره ... حالا بعضی از دوستان میگن صدای شادمهر چپ کوک نیست ولی نظر شخصی من اینه که چپ کوکه ...
میدونی چرا ...؟ به خاطر اینکه صداهای چپ کوک برای آهنگ های چار چهارم فست فودی این سالها مناسبن و بهش میخوره ... حالا بعضی از دوستان میگن صدای شادمهر چپ کوک نیست ولی نظر شخصی من اینه که چپ کوکه ...
دکتر جان این چه حرفیه استاد مایی دادا ...[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات احسان جون. یعنی منظورت اینه شادمهر صداش زنونست؟!!!
فدات احسان جون. یعنی منظورت اینه شادمهر صداش زنونست؟!!!
نه دیگه بزار تا با مثال از این خواننده های جدید قضیه برات روشن بشه ... یکی مثل فریدون آسرایی یا بابک جهانبخش ... ببین مثلاً آهنگ آغوش شادمهر (ورژن اصلی ) رو در نظر بگیر ... اونجاست که میتونی بگی صدای شادمهر چپ کوکه ...
حالا دوستان میگن اع صداش بم شده که ...!!!
نه دیگه بزار تا با مثال از این خواننده های جدید قضیه برات روشن بشه ... یکی مثل فریدون آسرایی یا بابک جهانبخش ... ببین مثلاً آهنگ آغوش شادمهر (ورژن اصلی ) رو در نظر بگیر ... اونجاست که میتونی بگی صدای شادمهر چپ کوکه ... حالا دوستان میگن اع صداش بم شده که ...!!!
آهان. از خرزوخان چ خبر! هنوز اجازه نداده از پروژه و آهنگ بهمون خبر بدی؟