نوشته اصلی توسط ehsan1361 فن پیج اصلی شادمهر از دیروز داره پست روحیه بخش میزاره ... مسافر خسته ی من بار سفر بسته بود ... همه رفتن ولی نترس من که طرفدار توام ... کیون لقشون
نوشته اصلی توسط Hosein333 کیون لقشون حتماً درگیری داشتی باهاشون ...؟ کلاً فن پیج همینه ... چیزی جز تعصب و بی مغزی و ادعا نیست ... حتی اگر زیر نظر شادمهر اداره بشه ...
بچه ها تا میتونین به شادمهر دایرکت بدین یا کامنت بزارین روحیه بدین بهش ... بچم یکم غمگینه این روزها ...
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بچه ها تا میتونین به شادمهر دایرکت بدین یا کامنت بزارین روحیه بدین بهش ... بچم یکم غمگینه این روزها ... پس با این حساب شاید فعلا خبری از آهنگ جدید نباشه
نوشته اصلی توسط masoud741 پس با این حساب شاید فعلا خبری از آهنگ جدید نباشه نه میاد ...
نوشته اصلی توسط ehsan1361 نه میاد ... فکر کنم همون حدس خودت درست باشه اواخر بهمن یا اوایل اسفند بیاد
نوشته اصلی توسط ehsan1361 حتماً درگیری داشتی باهاشون ...؟ کلاً فن پیج همینه ... چیزی جز تعصب و بی مغزی و ادعا نیست ... حتی اگر زیر نظر شادمهر اداره بشه ... یه طرفه ان
نوشته اصلی توسط masoud741 فکر کنم همون حدس خودت درست باشه اواخر بهمن یا اوایل اسفند بیاد
نوشته اصلی توسط Hosein333 یه طرفه ان والا من از جایی که یادم میاد ( یعنی اونموقعی که وبلاگ بود ...) طرف یه وبلاگ میزد خدا رو بنده نبود جواب هیشکی رو نمیداد ... الان هم که اینا مستقیم به شادمهر وصل شدن دیگه با شاه هم فالوده نمیخورن ...
پیگیرم ببینم چرا موزیک ویدئو کنسرت پخش نشده ...
masoud741
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 229 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 229 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن